Marek1980 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia 16 godzin temu, subaru gtb320 napisał(a): Ale do brzegu przed bieszczadami są dwa terminy 23-24 sierpień Jeśli o mnie chodzi, termin 23-24 sierpień jest ok👍
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 5 Sierpnia Klubowicze Opublikowano 5 Sierpnia 51 minut temu, Marek1980 napisał(a): Jeśli o mnie chodzi, termin 23-24 sierpień jest ok👍 @Marek1980 ale deklaracje w wątku OŁAWA bo tu już nie będziemy w tym temacie zaglądać
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 5 Sierpnia Sympatycy Opublikowano 5 Sierpnia 10 godzin temu, arturo-bb napisał(a): Dlatego plan jest taki aby w 1 dzień zrobić wycieczkę krajoznawczą przez Czechy + zwiedzanie niespodzianki potem przyjazd do hotelu jakieś piwko , kolacja ,pogaduchy i spać . A rano 2 dnia po śniadaniu muzeum na spokojnie tyle ile trzeba i krótszą droga do domu. Dokładnie bez pośpiechu na spokojnie .
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 7 Sierpnia Klubowicze Opublikowano 7 Sierpnia W dniu 1.08.2025 o 11:36, arturo-bb napisał(a): Ja mam pomysł na wypad przez Słowację na Czechy.Niezbyt daleko jest ścieżka w koronach drzew z mostem linowym i okoliczną ciekawą zabudową schronisk. Trasa z Bielsko-Biała na miejsce to tylko 130 km ale fajna widokowo. Podbijam temat . Termin to 15.08 Piątek tak aby sobota i niedziela zostały dla rodziny lub pracy jak maja co poniektórzy. Start z Bielska ze stacji AVIA jak zawsze o 10 ,00 Jak coś to zapraszam 2
Sympatycy Grzech Opublikowano 7 Sierpnia Sympatycy Opublikowano 7 Sierpnia A tym Bożym Ciałem, to się trochę Artur spóźniłeś...
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 7 Sierpnia Klubowicze Opublikowano 7 Sierpnia Może to i nie Boże Ciało 🤪 ale jadę
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 7 Sierpnia Klubowicze Opublikowano 7 Sierpnia 1 godzinę temu, Grzech napisał(a): A tym Bożym Ciałem, to się trochę Artur spóźniłeś... Już edyta 🤣 Dla mnie te wszystkie święta s ą nie do rozróżnienia . Tylko 1 Maja kojarzę 😉 1
Klubowicze ziga Opublikowano 7 Sierpnia Klubowicze Opublikowano 7 Sierpnia Jest mała szansa że pojadę (pojadymy)
Użytkownicy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nazir Opublikowano 12 Sierpnia Użytkownicy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 12 Sierpnia Pozdrawiam z wycieczki👋😃 4
Użytkownicy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nazir Opublikowano 12 Sierpnia Użytkownicy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 12 Sierpnia To jeszcze..z lini bunkrów fotki😉 Drogi są tu na miarę potrzeb króla Artura😎 Siatkówka w 👀 ledwo nie odpadła🤪 5
Klubowicze nietoperz Opublikowano 15 Sierpnia Klubowicze Opublikowano 15 Sierpnia Nietoperze też przylecą!
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. frodka2 Opublikowano 15 Sierpnia Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 15 Sierpnia Teraz 😀 3
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. frodka2 Opublikowano 15 Sierpnia Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 15 Sierpnia 3
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. arturo-bb Opublikowano 15 Sierpnia Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 15 Sierpnia Ja już w domu. Dzięki wszystkim którym się chciało w ten cieplutki dzień łazić po górkach i takie tam. Jak dla mnie było mega fajnie. A lemoniada na koniec to taka prawdziwa "wisienka na torcie" PS @frodka2 czekam na więcej zdjęć 3
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Joasia70 Opublikowano 15 Sierpnia Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 15 Sierpnia I ja w domu. Arturo super, że nadal Ci się chce .... organizować wycieczki 😁 To był bardzo miły dzień, dziękuję wszystkim uczestnikom 😁 Lemoniada faktycznie była rewelacyjna 🥤🥤🥤🥤🥤 w sam raz kwaśna i słodka i taaaaka zimna ❄️❄️❄️ 5
Marek1980 Opublikowano 15 Sierpnia Opublikowano 15 Sierpnia Bardzo fajna wycieczka i super spędzony dzień😎Dzięki wszystkim i oczywiście do następnego😁Nie pamiętam kiedy ostatnio piłem tak dobrą lemoniadę🍋😋I jeszcze chłopaki parę groszy zarobili👏 2
Klubowicze nietoperz Opublikowano 15 Sierpnia Klubowicze Opublikowano 15 Sierpnia Nietoperki w domu! Wróciliśmy o 21:30! W drodze powrotnej szarlotka w Szczyrku, krótki spacer i oscypek. Arturo-bb świetna wycieczka ! Trasa z widokami, zakrętami i wąskimi drogami! Tego było nam trzeba! Lemoniada bardzo dobra a miny chłopaków na nasz widok bezcenne! Dziękujemy wszystkim uczestnikom i pozdrawiamy!
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. frodka2 Opublikowano 15 Sierpnia Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 15 Sierpnia To ja od siebie dodam kilka fotek 😀 Do wszystkich dzisiejszych atrakcji doliczam pokonywanie własnych słabości (jak most bujany 🤣 i szklana platforma 😱, że o winklach nie wspomnę 🙈😬☠️). Dzięki Ci Panie za ten autobus ma zjeździe 😂🙏😂🙏😂 3
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. nietoperz Opublikowano 16 Sierpnia Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 16 Sierpnia Uchwyceni przez fotografa ! 4
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 16 Sierpnia Klubowicze Opublikowano 16 Sierpnia To na Salmopolu . Nawet nie wiedziałem że robili fotki . Wyszło całkiem całkiem 😜 1
Klubowicze kenobi Opublikowano 16 Sierpnia Klubowicze Opublikowano 16 Sierpnia 23 godziny temu, frodka2 napisał(a): 🤔🤔🤔
Klubowicze nietoperz Opublikowano 16 Sierpnia Klubowicze Opublikowano 16 Sierpnia Nooo cooo? Pić mi się chciało!
Klubowicze frodka2 Opublikowano 17 Sierpnia Klubowicze Opublikowano 17 Sierpnia 15 godzin temu, kenobi napisał(a): Spragniony 🦇 prawie do góry nogami 🤣🤣🤣 czyli jak sie należy! 2
Rekomendowane odpowiedzi