Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 13 godzin temu Klubowicze Opublikowano 13 godzin temu Kurcze, ale fajnie... Ja żeby nie zapomnieć, jak się jeździ na 2oo, rowerem dziś polatałem... Choć elektrycznym i z manetką, ale brum, brum sam musiałem sobie robić :P
kaczor_72 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Jestem w domu bezpiecznie , Arturo to była super wycieczka i Nazirowi za opiekę i do następnego razu 👍
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 12 godzin temu Klubowicze Opublikowano 12 godzin temu @Joasia70 dobrze że zguba się znalazła (w tym miejscu stracić to jedno ale żeby tam trafiło na Polaków i że oni akurat znaleźli to zakrawa na cud ) @kaczor_72 pech z awarią ale dobrze że dojechałeś cały. Teraz tylko trzeba gada naprawić Generalnie Bielsko-Biała w domu . Wypad na rybkę zaowocował wynikiem 540 km i w sumie trwał 12,5 godziny . Dziękuję wszystkim którym się chciało 1
Użytkownicy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nazir Opublikowano 12 godzin temu Użytkownicy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 12 godzin temu Godzinę temu, Joasia70 napisał(a): Zguba odebrana. Wszystko ok. Szczególne podziękowania dla Arka. Czuję się bardzo zaopiekowania 😁 to bardzo miłe 😁 Po pierwsze primo: Jak widać uczciwych ludzi u nas (a i naszych w Czechach🤪) nie brakuje👏👏👏 Po drugie primo: To nie była opieka to była zwykła przyjemność potowarzyszyć Ci JoaSiu (i Honorato) w drodze do uczciwego człowieka👌 Po trzecie: Ta fota jest warta wszystkich pieniędzy z torebką włącznie🤭🤣🤣 Po czwarte: Dzięki wielkie wszystkim za mega udany dzień Po piąte: Antek - o Hanysa z Piekor cza dbać☝️😁 Po szóste: Arturo-bb- niczym mnie nie zaskoczyłeś🤷. Było porostu jak zawsze...IDEALNIE!💪😎 4
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 12 godzin temu Sympatycy Opublikowano 12 godzin temu Wszystkim wielkie dzięki za wspólne kulanie🏍️ .Bardzo udany dzień choć inaczej niz ostatnio 🚲. Widoki droga towarzystwo 1-klasa . Artur jeszcze raz dzięki za wycieczkę było super choć ledwo żyję ale to tylko pesel albo początki sezonu . Szczęśliwie bez przygód w domu 550km na rybę WARIATY🤣. Co do fotek to chyba nie potrzebne było wciąganie brzucha ale uśmiechy widać 🤣 P.s fajnie że zguba odnaleziona .Fart jak wygrać w totka czeski las Polscy turyści. I uczciwości łał
Marek Leśniak Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Arturo dzięki wielkie za superową wycieczkę ,uczestnikom za doborowe towarzystwo.Do następnego.
Marek1980 Opublikowano 35 minut temu Opublikowano 35 minut temu Dzięki za super towarzystwo i świetnie spędzony czas😊Do następnego💪😎
Rekomendowane odpowiedzi