Klubowicze kenobi Opublikowano 23 Kwietnia Klubowicze Opublikowano 23 Kwietnia 10 godzin temu, subaru gtb320 napisał(a): 🤣 P.s muszę go przyfilowac czy przypadkiem nie śmiga tam do Jolki 😁🤣 🤣🤣🤣
Klubowicze Migu Opublikowano 24 Kwietnia Klubowicze Opublikowano 24 Kwietnia W dniu 22.04.2025 o 21:31, subaru gtb320 napisał(a): 1000% Migu .A tyle razy pytał jak do mnie trafić a był 100metrów 🤣 zagoniony po sadzonki z Czechowic do Jasienicy dymał😉, ale czego się nie robi aby z domu uciec i kupić 🤣🤣🤣. P.s muszę go przyfilowac czy przypadkiem nie śmiga tam do Jolki 😁🤣 Kurna gdzie się nie ruszysz 🛵 wszędzie inwigilacja 😉, dzwoniłem do Jolki ale była umówiona z jakimś Sebastianem 🤔.
Klubowicze Migu Opublikowano 25 Kwietnia Klubowicze Opublikowano 25 Kwietnia Motoserce Pszczyna jutro - ja się przymierzam jacyś chętni?
Klubowicze nietoperz Opublikowano 25 Kwietnia Klubowicze Opublikowano 25 Kwietnia Ja i Roman będziemy ale nie wiem jeszcze o której.
Klubowicze Migu Opublikowano 25 Kwietnia Klubowicze Opublikowano 25 Kwietnia Impreza startuje o jedenastej, proponuję spotkanie o 12-ej.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 25 Kwietnia Klubowicze Opublikowano 25 Kwietnia Jak nic się nie "wykrzaczy" to podjadę
Klubowicze nietoperz Opublikowano 25 Kwietnia Klubowicze Opublikowano 25 Kwietnia Powinniśmy być na 12 tą.
Klubowicze kenobi Opublikowano Sobota o 07:01 Klubowicze Opublikowano Sobota o 07:01 Uczciwie napiszę, że zainteresowany, ale jak to jest(em) monotematyczny -🫣- praca. 😟
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Migu Opublikowano Sobota o 11:20 Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano Sobota o 11:20 Obecnie. 3
Klubowicze frodka2 Opublikowano Sobota o 13:09 Klubowicze Opublikowano Sobota o 13:09 1 godzinę temu, Migu napisał(a): Obecnie. A człek zasuwa na Wasze emerytury....😜 6 godzin temu, kenobi napisał(a): Uczciwie napiszę, że zainteresowany, ale jak to jest(em) monotematyczny -🫣- praca. 😟 Solidaryzuję się z Tobą 😢
Klubowicze nietoperz Opublikowano Sobota o 13:39 Klubowicze Opublikowano Sobota o 13:39 Jeszcze takie skutery były! 1
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ziga Opublikowano Sobota o 17:14 Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano Sobota o 17:14 Zwiedzanie PL 4
Klubowicze arturo-bb Opublikowano Niedziela o 09:33 Klubowicze Opublikowano Niedziela o 09:33 Hej ludziska jak by się ktoś nudził to 01.05 wybieram się do Lądka Zdroju. Traska przez Czechy 130 km tam i ok 170 z powrotem licząc od Startu w Raciborzu. Ruszam o 10,00 z TEGO miejsca i tu będzie meta. Więc jak by co to miło będzie wspólnie ( aha jeśli ktoś chce podjąć decyzję w ostatniej chwili to niech DZWONI bo jak nie będzie nikogo na stacji jak przyjadę i będę sam to nie będę czekał do tej 10,00 tylko pojadę po zatankowaniu )
Klubowicze AREQ Opublikowano Niedziela o 18:36 Klubowicze Opublikowano Niedziela o 18:36 Własnie przed chwilą wróciłem wraz z Marcinem 78 z Lądka Zdroju Polataliśmy dużo po 🇨🇿 i było zaeeebiście 💪😀👊 Super trasa przygotowana przez Marcina jestem w szoku winkli i widoków u naszych sąsiadów pyklo prawie 500 km Pewnie wróce niebawem znowu pojeździć u sąsiadów 😆 🐟 też była dobra ale miała dużo ości bo podobno Bóg tak chciał Więc skoro tak to niewybrzydzaliśmy 😆 1
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano Wtorek o 18:57 Sympatycy Opublikowano Wtorek o 18:57 Arturo-bb wstępnie jestem. Konkret jutro telefonicznie się zdzwaniamy
Klubowicze Joasia70 Opublikowano wczoraj o 05:30 Klubowicze Opublikowano wczoraj o 05:30 Super. Jadę.
Użytkownicy Nazir Opublikowano wczoraj o 07:09 Użytkownicy Opublikowano wczoraj o 07:09 Poczekajcie na mnie.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano wczoraj o 08:47 Klubowicze Opublikowano wczoraj o 08:47 Będziemy czekać
kaczor_72 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Jedzcie nie martwcie się , jazda na jeden tłok to nie jazda
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 56 minut temu Klubowicze Opublikowano 56 minut temu Pięknie dziękuję za miły dzień. Zupa rybna jak zawsze pycha chociaż szkoda że mniej pikantna niż zawsze. Drogi rewelacyjne, widoki przecudne. Zguba odebrana. Wszystko ok. Szczególne podziękowania dla Arka. Czuję się bardzo zaopiekowania 😁 to bardzo miłe 😁 Arturku no i oczywiście : "fenk ju mister president !!!!! " 😜😁 Kaczor daj znać jak dojedziesz do domu 2
Rekomendowane odpowiedzi