Marcin 78 Opublikowano 3 Lipca 2022 Opublikowano 3 Lipca 2022 Dzięki za dzisiejszy miło spędzony dzionek , Artur - trasa , widoki i jedzonko jak zawsze super 👍 Za miesiąc na kolejną rybkę oczywiście się piszę😁, parę kilometrów po fajnych winklach znowu wpadło , wiec akumulatory naładowane do następnego weekendu 😁
Sympatycy robert1973 Opublikowano 4 Lipca 2022 Sympatycy Opublikowano 4 Lipca 2022 Jutro jadę na pstrągi do Lądka Zdroju . Jak ktoś ma ochotę to zapraszam na wspólną przejażdżkę. Spotkanie o 11 w Raciborzu na stacji Cirkle K o TU Trochę szkoda że tak późno dałeś info.....wahałem się co robić, ostatecznie wylądowałem na 2oo w zupełnie innych klimatach Check out my activity on Strava: https://strava.app.link/y4lL8rvWnrb
Klubowicze Migu Opublikowano 4 Lipca 2022 Klubowicze Opublikowano 4 Lipca 2022 W dniu 3.07.2022 o 22:00, arturo-bb napisał: W drodze powrotnej jeszcze telefon od Miga i szybkie spotkanie w Pałacu w Zebrzydowicach. Taka mała fajna wycieczka, zaproponowana przez Krisa ( nowa osoba w naszym towarzystwie). 1
Klubowicze Migu Opublikowano 15 Lipca 2022 Klubowicze Opublikowano 15 Lipca 2022 Chudów wczoraj odpadł, więc dziś Kris 67 zaproponował małą przejażdżkę. Plan- spotkamy się u mnie, godz 17 ruszamy przez Szczyrk do Wisły, wjazd na Równicę na kawę. Kończymy w pizzerii w Ustroniu ( lokal polecany przez Krisa). Zapraszamy chętnych.
Kris67 Opublikowano 15 Lipca 2022 Opublikowano 15 Lipca 2022 8 godzin temu, Migu napisał: Chudów wczoraj odpadł, więc dziś Kris 67 zaproponował małą przejażdżkę. Plan- spotkamy się u mnie, godz 17 ruszamy przez Szczyrk do Wisły, wjazd na Równicę na kawę. Kończymy w pizzerii w Ustroniu ( lokal polecany przez Krisa). Zapraszamy chętnych. Wycieczka się udała ,Pizza zaliczona ,pogoda na motor idealna.
Marcin 78 Opublikowano 16 Lipca 2022 Opublikowano 16 Lipca 2022 Pomysł na jutrzejsza wycieczkę jest Złoty potok z rybką na obiad , a po drodze jakieś zamki 😉 . Zbiórka o 10 na Orlenie w Chorzowie ul Katowicka ,wyjazd 15 minut później wszystkich chętnych zapraszamy 😁
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 16 Lipca 2022 Administrator Opublikowano 16 Lipca 2022 Coście, na głowę upadli? 🙃 Pozdro dla Śląska 🤝
Klubowicze Migu Opublikowano 16 Lipca 2022 Klubowicze Opublikowano 16 Lipca 2022 1 godzinę temu, Marcin 78 napisał: Pomysł na jutrzejsza wycieczkę jest Złoty potok z rybką na obiad , a po drodze jakieś zamki 😉 . Zbiórka o 10 na Orlenie w Chorzowie ul Katowicka ,wyjazd 15 minut później wszystkich chętnych zapraszamy 😁 Teraz. Więc jutro może być problem, pozdrawiamy Orełków🍻 Halinka i Migu. 21 godzin temu, Kris67 napisał: Wycieczka się udała ,Pizza zaliczona ,pogoda na motor idealna. Udany wieczór parę kilometrów zaliczone. I misiek był.
Sympatycy PawełJW Opublikowano 17 Lipca 2022 Sympatycy Opublikowano 17 Lipca 2022 19 godzin temu, Marcin 78 napisał: Złoty potok Już jestem, czekam na was I w komplecie na pstrągu 1
Sympatycy PawełJW Opublikowano 17 Lipca 2022 Sympatycy Opublikowano 17 Lipca 2022 Dzięki za przejażdżkę i wspólny obiad. Do zobaczenia. 1
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Joasia70 Opublikowano 17 Lipca 2022 Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 17 Lipca 2022 To był bardzo udany dzień: towarzystwo, pogoda, drogi, widoki ... Nic więcej do szczęścia nie potrzeba Dzięki, że poczekaliście na mnie 😉. 4
Sympatycy orzeł Opublikowano 17 Lipca 2022 Sympatycy Opublikowano 17 Lipca 2022 My też Dziękujemy za parę kilometrów spędzonych w doborowym towarzystwie. 1
Klubowicze Migu Opublikowano 17 Lipca 2022 Klubowicze Opublikowano 17 Lipca 2022 Fajnie spędzony dzionek zaliczone 250km pozdrowienia dla wszystkich. 2
Marcin 78 Opublikowano 18 Lipca 2022 Opublikowano 18 Lipca 2022 Dziekuje za miło spędzony dzionek w zajefajnym towarzystwie , wspólne pogaduchy i przejechane km-y 😁 .
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 18 Lipca 2022 Klubowicze Opublikowano 18 Lipca 2022 33 minuty temu, Marcin 78 napisał: ... i przejechane km-y 😁 . tylko 100 km 🤣🤣 Jak tam Orzeł i jego .... siedzenie 😉
Sympatycy orzeł Opublikowano 18 Lipca 2022 Sympatycy Opublikowano 18 Lipca 2022 34 minuty temu, Joasia70 napisał: tylko 100 km 🤣🤣 Jak tam Orzeł i jego .... siedzenie 😉 Asiu jest " ło rajt"😁
Klubowicze Patryk Opublikowano 18 Lipca 2022 Klubowicze Opublikowano 18 Lipca 2022 Orły nie siedzą, Orły szybują.😆 1
Sympatycy orzeł Opublikowano 18 Lipca 2022 Sympatycy Opublikowano 18 Lipca 2022 Dziękujemy bardzo wszystkim którzy mieli czas i ochotę spędzić z nami te kilka kilometrów na ziemiach śląskich. Ostatni etap naszego urlopu spędzamy na między regionalnym spotkaniu SYMPATYKÓW klubu Burgmania. 2
Robak Opublikowano 21 Lipca 2022 Opublikowano 21 Lipca 2022 Znowu Słowacja i w końcu zaliczony wiadukt Telgracki. 644. Wpadło. Metzeler Feel free powiedziały dość po 16 tys. km. Także pora szukać innego kompletu bo te były takie sobie 1
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 21 Lipca 2022 Klubowicze Opublikowano 21 Lipca 2022 Godzinę temu, Robak napisał: Metzeler Feel free powiedziały dość po 16 tys. km. Także pora szukać innego kompletu bo te były takie sobie Co ci w nich nie pasowało ? Pytam bo sam uważałem je za nr 1 przez wiele lat - a miałem ich z 5 kpl. ( jako nr 1 teraz obstawiam Metzeler Roadtec Scooter )
Robak Opublikowano 21 Lipca 2022 Opublikowano 21 Lipca 2022 6 minut temu, arturo-bb napisał: Co ci w nich nie pasowało ? Pytam bo sam uważałem je za nr 1 przez wiele lat - a miałem ich z 5 kpl. ( jako nr 1 teraz obstawiam Metzeler Roadtec Scooter ) Bardziej ślizgały na suchym niż Michały City Grip(przyczepne, miałem zrobione 20 tys i jeszcze by troche zrobiły ale chciałem coś lepszego). Choć te uślizgi nie były na tyle duże by stwarzać jakieś zagrożenie - powiem że nawet mi się podało jak tył lekko uciekał xD - przód o dziwo w porządku nie puszczał. Myśle nad City Grip 2 ewentualnie znowu Metzeler ale Roadtec jeśli będzie dostępny komplet pod mój rozmiar.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 21 Lipca 2022 Klubowicze Opublikowano 21 Lipca 2022 Roadtec jest teraz dwuskładnikowy (tył ) a przód jest cały miękki. W deszczu w Bieszczadach po winklach jechałem z takimi samymi prędkościami i złożeniami jak po suchym parę dni wcześniej ( a nie było to wolno 🤫 ) Jeśli będzie rozmiar to potestuj.
Klubowicze frodka2 Opublikowano 1 Stycznia 2023 Klubowicze Opublikowano 1 Stycznia 2023 A w Hutkach znów nikogo...🤪 Pozdrowienia dla Nazira i jego żony, spotkanych w Ogrodzieńcu😉
Użytkownicy Nazir Opublikowano 1 Stycznia 2023 Użytkownicy Opublikowano 1 Stycznia 2023 Ja również pozdrawiam👋 Nie ukrywam, że z zazdrością patrzyłem jak podjeżdżacie 🛵 w ten piękny dzień🤩. Miałem zobaczyć po drodze jak wygląda nowe jurajskie miejsce spotkań 2oo (Moto Jura w Ogrodzieńcu) ale.. zapomniałem🤭 1
Rekomendowane odpowiedzi