Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Wypadek Doktorka

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Macie rację w Waszych wypowiedziach ale nie stety dane nam jest życie w tak dziwnym kraju :lol:

żyć trzeba dalej ... ;)

• Odpowiedzi 211
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Doktorek

17

• czaro69

10

• orzech

9

• GrzechoCnik

7

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Z tego co widzę to <<<NIEZBADANE SĄ WYROKI NASZYCH SĄDÓW>>>

PRZEMO tak jak rozmawialiśmy Delikt Cywilny za zadośćuczynienie PAJACOWI po uprawomocnieniu się wyroku thumbup.gif

Opublikowano

Dzisiaj zapadł wyrok ostateczny, sprawca mojego wypadku dostał 2 lata w zawiasach na 4 lata bez aresztownia

Eeee, a może tak "pomóc mu" odwiesić te nawiasy? ;) To nie jest trudne :lol:

Opublikowano

Nie ma się co zniżać do takiego poziomu. Za tą ucieczkę i nie udzielenie pomocy to prawko powinien stracić przynajmniej na 10 lat. Człowiek nie udzieli pomocy w czasie wypadku lub udzieli jej źle i się naraża na karę, a tu? !sciana

Przemek dowal mu teraz sprawę o odszkodowanie. Poszukaj dobrego prawnika, bo ten nie bardzo się sprawił. No chyba, że sąd taki "dobroczynny". Co na to Twój prawnik w ogóle?

• Klubowicze
Opublikowano

Bezprawie zostało po raz kolejny uhonorowane, daje przyzwolenie na bandyckie zachwania. Mój Adwokat jest zaskoczony i oburzony takim wyrokiem. W końcowym słowie podczas procesu podkreślił konieczność izolacji i eliminacji takich zachowań poprzez surowe wyroki na co oczekuje cała społeczność użytkowników dróg i portali oraz blogów internetowych, a zwłaszcza motocykliści ... . Dzięki Wam Braci Burgmańska za wsparcie i rady, Przemek Doktorek pozostający z nadziają na lepsze dni, aby do wiosny. :lol: Maxi !scooter

• Klubowicze
Opublikowano

Doktorek trzymaj się :D do wiosny już tylko 161 dni :D rehabilituj się a potem !scooter

• Administrator
Opublikowano

Niestety... na to w jakim kraju żyjemy (adekwatne kary i ich egzekwowanie) w zasadzie nie mamy wpływu. Zawsze jak wracam do PL i muszę przestawiać się na inne zjawiska na drodze... to zastanawia mnie jak za przekroczenie o 100% prędkości może być mandat 500 zł gdzie np. w takich Włoszech dostaniesz mandat liczony w tyś. euro i zabierają momentalnie prawo jazdy.

Tam na 60'tce 90% kierowców jedzie 69 km/h (licznikowo) a u nas na 60'tce 90% kierowców jedzie przynajmniej setką :D ... a ten, który jedzie zgodnie z przepisami uważany jest za zawalidrogę :D

Doktorku... 3maj się i wracaj jak najszybciej do zdrowia, bo to jest najważniejsze !OK

Opublikowano

Może zapytaj papugę o odpis uzasadnienia? Coś nie "tety" z tym orzeczeniem.

• 6 miesięcy temu...
  • Klubowicze
Opublikowano

Wczoraj po południu Awanturnik zabrał z garżu wrak Zacnej :), czekam na kwit zezłomowania jej, lubuiłem ja, była bez awaryjn ale ile razy wchodziłem do garażui ją widziałem na nowo przeżywałem wypadek

Opublikowano

No to widzisz, baba z wozu koniom lżej.

Nie będą się już ciebie przykre wspomnienia imać.

Teraz tylko rozglądaj się za nówką.

pzdr

G

Opublikowano

(...) lubuiłem ja, była bez awaryjn (...)

Będzie dobrze !OKK , bezawaryjna -> wiadomo bo to ZACNA !OKK .

• Klubowicze
Opublikowano

Dzisiaj Maciek "Awanturnik" pomógł mi zezłomować rozbitą Zacną, zabierając wrak Zacnej do Giżycka załatwił wszyskie papiery sprawnie i szybko żebym mógł ją zezłomować, jeszcze raz Maćku serdeczne dzięki !YES :) !YES