Klubowicze Doktorek Opublikowano 11 Października 2011 Klubowicze Opublikowano 11 Października 2011 Macie rację w Waszych wypowiedziach ale nie stety dane nam jest życie w tak dziwnym kraju żyć trzeba dalej ...
Gość Bartheez5 Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 Z tego co widzę to <<<NIEZBADANE SĄ WYROKI NASZYCH SĄDÓW>>> PRZEMO tak jak rozmawialiśmy Delikt Cywilny za zadośćuczynienie PAJACOWI po uprawomocnieniu się wyroku
Klaud Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 Dzisiaj zapadł wyrok ostateczny, sprawca mojego wypadku dostał 2 lata w zawiasach na 4 lata bez aresztownia Eeee, a może tak "pomóc mu" odwiesić te nawiasy? To nie jest trudne
T-Rex Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 Nie ma się co zniżać do takiego poziomu. Za tą ucieczkę i nie udzielenie pomocy to prawko powinien stracić przynajmniej na 10 lat. Człowiek nie udzieli pomocy w czasie wypadku lub udzieli jej źle i się naraża na karę, a tu? !sciana Przemek dowal mu teraz sprawę o odszkodowanie. Poszukaj dobrego prawnika, bo ten nie bardzo się sprawił. No chyba, że sąd taki "dobroczynny". Co na to Twój prawnik w ogóle?
Klubowicze Doktorek Opublikowano 11 Października 2011 Klubowicze Opublikowano 11 Października 2011 Bezprawie zostało po raz kolejny uhonorowane, daje przyzwolenie na bandyckie zachwania. Mój Adwokat jest zaskoczony i oburzony takim wyrokiem. W końcowym słowie podczas procesu podkreślił konieczność izolacji i eliminacji takich zachowań poprzez surowe wyroki na co oczekuje cała społeczność użytkowników dróg i portali oraz blogów internetowych, a zwłaszcza motocykliści ... . Dzięki Wam Braci Burgmańska za wsparcie i rady, Przemek Doktorek pozostający z nadziają na lepsze dni, aby do wiosny. Maxi !scooter
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 12 Października 2011 Klubowicze Opublikowano 12 Października 2011 Doktorek trzymaj się do wiosny już tylko 161 dni rehabilituj się a potem !scooter
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 12 Października 2011 Administrator Opublikowano 12 Października 2011 Niestety... na to w jakim kraju żyjemy (adekwatne kary i ich egzekwowanie) w zasadzie nie mamy wpływu. Zawsze jak wracam do PL i muszę przestawiać się na inne zjawiska na drodze... to zastanawia mnie jak za przekroczenie o 100% prędkości może być mandat 500 zł gdzie np. w takich Włoszech dostaniesz mandat liczony w tyś. euro i zabierają momentalnie prawo jazdy. Tam na 60'tce 90% kierowców jedzie 69 km/h (licznikowo) a u nas na 60'tce 90% kierowców jedzie przynajmniej setką ... a ten, który jedzie zgodnie z przepisami uważany jest za zawalidrogę Doktorku... 3maj się i wracaj jak najszybciej do zdrowia, bo to jest najważniejsze !OK
Drek Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 Może zapytaj papugę o odpis uzasadnienia? Coś nie "tety" z tym orzeczeniem.
Klubowicze Doktorek Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Klubowicze Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Wczoraj po południu Awanturnik zabrał z garżu wrak Zacnej , czekam na kwit zezłomowania jej, lubuiłem ja, była bez awaryjn ale ile razy wchodziłem do garażui ją widziałem na nowo przeżywałem wypadek
GrzechoCnik Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 No to widzisz, baba z wozu koniom lżej. Nie będą się już ciebie przykre wspomnienia imać. Teraz tylko rozglądaj się za nówką. pzdr G
dr.big Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 (...) lubuiłem ja, była bez awaryjn (...) Będzie dobrze !OKK , bezawaryjna -> wiadomo bo to ZACNA !OKK .
Klubowicze Doktorek Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Klubowicze Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Dzisiaj Maciek "Awanturnik" pomógł mi zezłomować rozbitą Zacną, zabierając wrak Zacnej do Giżycka załatwił wszyskie papiery sprawnie i szybko żebym mógł ją zezłomować, jeszcze raz Maćku serdeczne dzięki !YES !YES
Rekomendowane odpowiedzi