Klubowicze Joasia70 Opublikowano 19 Maja 2011 Klubowicze Opublikowano 19 Maja 2011 owocnej rehabilitacji
T-Rex Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 Daj z siebie wszystko! Trzymam kciuki i się nie poddawaj przy tej rehabilitacji, to szybciej dojdziesz do siebie !OK
czaro69 Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 Przemku, lubię takie dobre wieści..Pozdrawiam Cię serdecznie i życzę bardzo szybkiego powrotu do zdrówka !piwko
Klubowicze Doktorek Opublikowano 25 Maja 2011 Klubowicze Opublikowano 25 Maja 2011 Pilot przepraszam, że zapytam co Tobie sie stało,nie pamiętam lub przegapiłem wiadomość o Tobie, ja nadal leżę w szpitalu i mam rehebilitację szpitalną i indywidualną prywatną 3 razy w tygodniu, życzę Tobie szybkiego powrotu do zdrowia i pozdrawiam Ciebie Doktorek
Bobas Opublikowano 25 Maja 2011 Opublikowano 25 Maja 2011 Przemo to Ty nam zdrowiej chłopaku. Może po Burgmanii damy radę jakąś grupką przyjechać do Ciebie w odwiedziny.
Klubowicze MAKI Opublikowano 26 Maja 2011 Klubowicze Opublikowano 26 Maja 2011 Doktorku !!! Po ostatnich odwiedzinach w Ostrołęce- widzę że wracasz nam szybko do zdrowia.Trzymam za Ciebie kciuki. Jesteś de-beściak ,zdrowiej Nam szybko ,a jak plany nam nie pokrzyżują to wracając z Burgmanii zajedziemy i zdamy Tobie relację!!! Pozdrawiamy Cię !!! Twoja Warmińsko -Mazurska Brać!!!
Klubowicze Doktorek Opublikowano 30 Maja 2011 Klubowicze Opublikowano 30 Maja 2011 Dziś lekarz mnie prowadzący powiedział mi, że w środę zdejmą mi gips z nogi i prawdopodobnie w piątek już wyjdę ze szpitala do domu ,czyli na Burgmanii nie będzie mnie, trudno , najważniejsze żeby kosci się dobrze zrosły,pozdrawiam Was rekonwalestent Przemek Doktorek
dr.big Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 Nie przejmuj sie , najwazniejsze, ze mozesz juz do domu !OKK . Co sie odwlecze, to nie uciecze... Bedzie przeciez nastepna Burgmania !piwko ...
GrzechoCnik Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 Nie przyjedzie Doktorek do Malborka, to z Malborka przyjedziemy do Doktorka. Wrzuć mi numer fona na PW. Jak będzie dobra pogoda to chętnie się przejadę w niedzielę do Mrągowa. No i ostra rehabilitacja tam niech odchodzi!
Sympatycy orzech Opublikowano 30 Maja 2011 Sympatycy Opublikowano 30 Maja 2011 Dobry pomysł z tym Mrągowem. Trzeba będzie to na zlocie obgadać.
GrzechoCnik Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 Mam namiary na punkt docelowy. Mogę być skrzynką kontaktową w Malborku (chodzącą lub też ).
Klubowicze Doktorek Opublikowano 1 Czerwca 2011 Klubowicze Opublikowano 1 Czerwca 2011 Dziś zdjęli z nogi ,,gipsowego buta" , fotki zrobią mi jutro i może w piątek wracam po 6 tygodniach do domu,
Gość Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 No to teraz z górki. Nie wiem, jak to jest, ale w domu to wszystko się leczy dwa razy szybciej.
Jurek_mwo Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Dobre wieści Przemku,powoli i się wszystko,zregeneruje i będziesz jak nowy. Trzymamy kciuki... !OKK
Klubowicze Doktorek Opublikowano 2 Czerwca 2011 Klubowicze Opublikowano 2 Czerwca 2011 Dzisiaj po obiedzie miałem dalszą rehabilitację i po podstawowych ćwiczeniach po raz pierwszy po 6 tygodniach stanąłem na nogi przy pomocy pionizatora !YES a o g. 18 2 rehabilitant po masażach i ćwiczniach przy pionozatorze zrobiłem pierwsze kroki !OKK
czaro69 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Przemek,cieszę się że szybko dochodzisz do siebie i wracasz do pełnego zdrowia. !OKK Pewnie jeszcze to trochę potrwa, ale jestem dobrej myśli. Oczywiście w Malborku wypiję Twoje zdrówko !piwko !piwko
Jurek_mwo Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Przemku nikt nie wątpi w ciebie,myslę,ze następny rok i będziesz na !scooter Pozdrawiam cię
GrzechoCnik Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Doktorek odwiedzony w dniu dzisiejszym (przeze mnie i Orzecha), w drodze powrotnej ze Zlotu Burgmanii w Malborku. Pochwalił się, że już chodzi. Jeszcze z balkonikiem, ale postęp jest widoczny. Zebrane fundusze przekazane co do grosza. Trzymaj się Przemek i zdawaj co jakiś czas relację.
Klubowicze Doktorek Opublikowano 6 Czerwca 2011 Klubowicze Opublikowano 6 Czerwca 2011 Dziś po g. 18 zrobiłem dalszy "spacer", wyszedłem z "białej sali" i spacerkiem przy balkoniku na korytarz pokonałem połowę jego odległości i wróciłem do sali !OKK !YES !YES
Sympatycy Worlan Opublikowano 6 Czerwca 2011 Sympatycy Opublikowano 6 Czerwca 2011 I tak trzymaj Przemek.
Sympatycy spinka Opublikowano 6 Czerwca 2011 Sympatycy Opublikowano 6 Czerwca 2011 Gratulacje i powodzenia w dalszych krokach !OKK
Rekomendowane odpowiedzi