Kaper Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zdrowia, zdrowia i jeszcze szybciej - zdrowia! Dasz radę!
Gość Cappo Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Niestety kazdego z nas moze czekac taki news... Pocieszajace sa dobre wiesci ze szpitala. Trzymam kciuki za dalsza rehabilitacje. Patrzac na wrak nasuwa sie jedno - twardziel z Ciebie Doktorek! Dasz rade, jakbys potrzebowal wsparcia wal jak w dym, numer znasz.
leszek_krakow Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Doktorku - wracaj do zdrowia i na !scooter Dla takich kierowników puszek - dożywotnia urata prawa jazdy, przepadek mienia (auta) i to bezdyskusyjnie - wtedy barany by się nauczyły żeby nie wsiadać "na bombie" do auta - masakra - nigdy nie wiesz kiedy trafisz na takiego kolesia.
Sympatycy Baltona Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 26 Kwietnia 2011 W Wielki Piątek i Wielką Sobotę na drogach doszło do 235 wypadków. Zginęło w nich 21 osób, a 275 zostało rannych; policja zatrzymała 1064 pijanych kierowców - poinformował w niedzielę Robert Horosz z wydziału prasowego Komendy Głównej Policji. I tak to jest zamiast liczbę zmniejszać to ją powiększamy chodzi mi o 1064 pijanych kierowców.
Gość Opublikowano 4 Maja 2011 Opublikowano 4 Maja 2011 Co tam u Doktorka, ktoś ma jakieś dobre wieści?
Sympatycy orzech Opublikowano 4 Maja 2011 Sympatycy Opublikowano 4 Maja 2011 Rozmawiałem godzinę temu. Aktualnie jest wypisywany ze szpitala w Ostrołęce i czeka na transport karetką do szpitala w rodzinnym Mrągowie. Do domu będzie mógł wyjść jak pozbędzie się gipsu z nóg.
Gość Kristof Opublikowano 4 Maja 2011 Opublikowano 4 Maja 2011 ojoj mam tylko nadzieje ze do burgmani sie pozbiera i bedzie tam z nami niekoniecznie na moto ale wazne bys Doktorku z nami był !!! Pozdrawiam i kuruj sie szybko !OK bedzie dobrze !OK
Sympatycy siemik Opublikowano 4 Maja 2011 Sympatycy Opublikowano 4 Maja 2011 ojoj mam tylko nadzieje ze do burgmani sie pozbiera i bedzie tam z nami niekoniecznie na moto ale wazne bys Doktorku z nami był !!! Pozdrawiam i kuruj sie szybko !OK bedzie dobrze !OK Podziwiam Doktorka. Rozmawiając z nim dziś telefonicznie potrafił sobie żartować i zapewnił mnie że "Zacną" !scooter nie stety nie przyjedzie ale 4oo na pewno.
Gość el_virus Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 Miałam okazję poznać kilku z Was u Przemka. Jaką cudowną, zgraną ekipę razem tworzycie! Dziękuję, że jesteście z Doktorkiem w tym trudnym czasie. Jakie to dziś ważne dla niego i jego mamy (i nie ukrywam dla mnie też). Super chłopaki (mam nadzieję, że nie zabrzmi to obraźliwie) jesteście. Pozdrawiam z zachmurzonej i zimnej Warszawy
Klubowicze Doktorek Opublikowano 9 Maja 2011 Klubowicze Opublikowano 9 Maja 2011 Wielkie dzięki Kochani Bracia Siostry Burgmaniacy,cieszę się, że jesteście ze mną w trudnym dla mnie czasie, wielki dzięki z mojej i mojej Mamy strony,dziękuję za odwiedziny w szpitalu w Ostrołęce oraz za koszyczki ze święconką i "Zajączka", podrawiam życząc szerokości.bezpiecznego sezonu i jak dobrze pójdzie to do zobaczenia w Malborku Przemek Doktorek. P. S. Leżę w szpitalu w Mrągowie Doktorek
Sympatycy Baltona Opublikowano 9 Maja 2011 Sympatycy Opublikowano 9 Maja 2011 O widzę i cieszę się, że małymi kroczkami ale wracasz do zdrwia to już coś zaczynasz pisać to i zaczniesz jeździć. Pozdrawiam i wytrwałości w czekaniu na odzyskanie zdrowia.
Sympatycy Worlan Opublikowano 9 Maja 2011 Sympatycy Opublikowano 9 Maja 2011 Przemek, cieszę się bardzo widząc posta pisanego przez Ciebie. Zdrowiej chłopie szybko i kliknij co jakiś czas do nas. Trzymaj się i do zobaczenia.
Lucjan73 Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 Przemek dużo zdrowia, przyjedź koniecznie do Malborka bo tylko z Tobą mam szanse w pink ponga
GrzechoCnik Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 Fajnie Przemku, że się w końcu odezwałeś na forum. To może tylko oznaczać że będzie coraz lepiej. Zdrowiej!
Klubowicze Doktorek Opublikowano 9 Maja 2011 Klubowicze Opublikowano 9 Maja 2011 Jeszcze raz dziękuję za Wasze wspieranie mnie w powrocie do zdrowia, brak mi słów, które mogły by okazać Wam moją wdzięczność, dziś siedziałem już podczas rehabilitacji 2 razy na btzegu łóżka !piwko !piwko !YES !YES !YES !YES
michu Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 Przemek jak miło ,że jesteś już z nami na forum Teraz już szybciutko wracaj do zdrowia i do zobaczenia w Malborku !OK
Jurek_mwo Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 Witaj Przemku! Ciesze się ze już jesteś w Mrągowie. Widzę ze małymi kroczkami wracasz do nas? i Super!!! Zdrówka ci życzę...
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 9 Maja 2011 Sympatycy Opublikowano 9 Maja 2011 Fajnie że wracasz do zdrowia.Tak trzymaj !OKK Do zobaczenia w Malborku !piwko
Radi23 Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 Witaj Przemku . Bardzo dobre wieści ,że wracasz do zdrowia.Teraz to już będzie tylko lepiej !OKK !OKK . Do zobaczenia w Malborku.
T-Rex Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 Z Doktorkiem się jeszcze nie znam, ale bardzo miło jest czytać, że wraca do zdrowia. Małymi kroczkami do celu kolego! Dużo zdrowia i motywacji w czasie rehabilitacji! Napisz coś czasem, jeśli możesz, bo my tu w napięciu cały czas się martwiliśmy i Ciebie.
Gość Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 Hello Doktorek, super czytać posty pisane przez Ciebie. Długo to trwało, widocznie tak miało być. Teraz już będzie lepiej i lepiej. Dziś pierwszy siad... jutro pierwszy krok. I na to czekamy.
Bobas Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 Hej Przemo, trzymam kciuki każdego dnia za Twoje zdrowie. Widzę, że działa !OKK Mam nadzieję, że zobaczymy się w Malborku.
magart Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 Przemek, cieszą oko posty pisane przez Ciebie. Gratki, że szybko wracasz do zdrowia. Wytrwałości w rehabilitacji !OKK
czaro69 Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 Niezwykle miło jest mi widzieć, że masz tyle sił, aby siedzieć na forum !OKK Wracaj szybko do zdrowia Przemku, Burgmania już niebawem. !piwko !piwko
Klubowicze Piootr Opublikowano 9 Maja 2011 Klubowicze Opublikowano 9 Maja 2011 Super wieści !!! Cieszę się, że wracasz do zdrowia. Zdjęcia z wypadku były naprawdę mrożące krew w żyłach. Tak się składa, że w Ostrołęce mam rodzinę,a mój szwagier jest lekarzem w tamtejszym szpitalu. Kiedyś kiedy jeździł jeszcze w pogotowiu ratunkowym opowiadał mi o różnych wypadkach. Jak się okazuje w tamtym regionie noramlnym jest to, że sprawca ucieka z miejsca wypadku. Trzeba tego pijanego WOS-a przyskrzynić. Napisz na forum kiedy będzie rozprawa. Musimy stawić się tłumnie.
Rekomendowane odpowiedzi