Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Wypadek Doktorka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Doktorek, trzymaj się.---Przemku wracaj szybko do zdrowia.

• Odpowiedzi 211
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Doktorek

17

• czaro69

10

• orzech

9

• T-Rex

7

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Życzę koledze szybkiego powrotu do zdrowia!

Dla tego sprawcy to żadna kara nie zadośćuczyni tego co zrobił! Trzeba być idiotą, żeby jeździć po kielichu, a już uciekać z miejsca wypadku? Co my mamy za prawo w tym kraju? Szkoda gadać... Ten kierowca już nigdy nie powinien niczym jeździć. Może inni by się zastanowili nad kierowaniem po pijaku :D

Wytrwałości w rekonwalescencji życzę!

• Klubowicze
Opublikowano

dożywocie dla gnoja!

Doktorek-trzymaj się!

Opublikowano

Wszystkiego dobrego.Wracaj szybko do zdrowia

Opublikowano

Szybkiego powrotu do zdrowia

Opublikowano

Szybkiego powrotu do zdrowia!

Jesli jest potrzebna jakas pomoc, dajcie znac

Opublikowano

Przemku wracaj do zdrówka , i życzę Tobie by nie było problemów po zabiegu . Palanta w puszce odstrzelić !guns

Opublikowano

Szok. Szczescie w nieszczesciu ze konczyny czynne. Przemek, zdrowia i wytrwalosci, wracaj do zdrowia jak najszybciej!

Opublikowano

Wygląda na to, że może to być złamanie kompresyjne, a wiec oszczędzające rdzeń kręgowy. Rzeczywiście, jak napisał jeden z kolegów - "Szczęście w nieszczęściu". Oby ręce i nogi chodziły, a reszta się zrośnie. Życzę ZDROWIA !!!!

Opublikowano

Wracaj doktorku jak najszybciej do zdrowia , nie wiem co napisac.....przykro ...

Opublikowano

;) Tak oglądam foto i naprawdę wszystko wygloda nie ciekawie.

Współczuję takie przykrej przygody dla Doktorka - Przemka ...

i jeszcze ten poważny uraz z tego co czytam echh.

Życzę powrotu do zdrowia i wytrwałości w powrocie do zdrówka oby jak najszybciej !!!

Opublikowano

Dużo zdrowia,i bardzo szybkiego powrotu do zdrowia,

Tomcio wraz z Małżonką.

Opublikowano

Doktorku-trzymaj się,życzę szybkiego powrotu do zdrowia i... wracaj na trasę! Czekamy na Ciebie!!!! PS.Jak Ci czegoś potrzeba to śmiało-pomożemy!

• Klubowicze
Opublikowano

Wracaj do zdrowia Przemku !scooter

• Sympatycy
Opublikowano

Proszę o jakąś wiadomość o stanie zdrowia po operacji.

Przemo szybkiego powrotu do zdrowia.

Pozdrawiam Siemik

Opublikowano

Właśnie dostałem info od Przemka . Już po operacji , 2 pierwsze kręgi ustabilizowane . Ma się lepiej ale święta spędzi niestety na białej sali .

Opublikowano

Przemek, jeśli masz możliwość czytania, (na białej sali) to Serdeczne pozdrowienia od nas dla Ciebie i szybkiego powrotu do zdrowia i do szybkiego zobaczenia.

Ps. Dizel w innym przypadku proszę przekazać pozdrowienia.

• Klubowicze
Opublikowano

Wlaśnie rozmawiaem z Przemkiem. Po świętach wraca do Mrągowa. Planuję jutro go odwiedzić. Jeżeli jest jeszcze ktoś chętny to zapraszam. Wyjeżdżam z Olsztyna ok. godz 10.00. Jadę przez Szczytno, Rozogi. Mój nr tel. 695-432-436

Opublikowano

Trzymam kciuki za szybkie wyzdrowienie . Trzymaj się .

• Klubowicze
Opublikowano

Przemek szybkiego powrotu do zdrowia i do zobaczenia na zlotach .

Opublikowano

bargacz — miałem spędzać Święta w Węgorzewie i był zamiar odwiedzin Doktorka, ale niestety, ciało mi nie pozwala na tak długą podróż, więc prośba; szczególne pozdrowienia dla Przemka od innego połamańca z tego sezonu.

• Sympatycy
Opublikowano

Siemik i Dizel ruszają z Elbląga o 8.00.

Opublikowano

Nie wypowiadałem się bo taka informacja jest szokująca, ale Wracaj Do Zdrowia...

• Sympatycy
Opublikowano

Wróciliśmy od Przemka ze szpitala. Przemek będzie miał długą drogę do zdrowia ale miejmy nadzieję, że uda mu się wrócić do dawnych zajęć. Wkrótce powinien być przy jakimś komputerze więc pewnie sam coś napisze.

Przemek przesyła pozdrowienia dla wszystkich Burgmaniaków i życzy Wam bezkolizyjnego dotrwania do końca sezonu.

Opublikowano

Zdrowiej chłopie.

Kolesia z dwoma promilami na krzesło elektryczne !!!!!!!!!!!!!!!!