andi.nb Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Doktorek zdrowiej -poczytajcie sobie komentarze na stronie ;Moja Ostrołęka ;cholera mnie bierze jak sie to czyta !sciana Czymam kciuki .
Geni Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Na komentarze nie patrzcie, bo was krew zaleje. Mamy tu lokalnie całkiem sporo baranów, albo przekomarzają się kto lepiej prowadzi auto posiadacze rejestracji WO (mieszkańcy miasta), czy WOS (mieszkający w obrębie powiatu), albo najchętniej pousuwaliby motocyklistów z dróg. Podejrzewam, że to w kółko ci sami "mędrcy" wypowiadają się w każdym temacie dot. wypadku z udziałem motocykla. Co do samego Przemka, to dowiedziałem się, że porusza kończynami i prawdopodobnie czeka go operacja kręgosłupa, więc trzymajcie kciuki. Jeżeli dam radę, to go postaram się namierzyć i odwiedzić. Dochodzenie w sprawie zdarzenia prowadzą "szeryfowie" z Kadzidła.
Sympatycy orzech Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Jeżeli dam radę, to go postaram się namierzyć i odwiedzić. Ostrołęka, Szpital Miejski, Ortopedia - jutro operacja więc może będziesz miał wieści jak poszła.
Sympatycy Baltona Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 20 Kwietnia 2011 No to ładnie pierwszy taki poważny wypadek w tym sezonie. Przemek zdrowiej i walcz trzymamy za Ciebie kciuki.
Klubowicze bargacz Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Witam Przemek leży w szpitalu w Ostrołęce na oddz ortopedycznym. Rozmawiałem dzisiaj z nim i jego mamą. Jutro będzie miał operację (nie znam się na tym, ale kręgi szyjne). Rdzeń cały. Umówilem się z nią, że w piątek da mi zna w jakiej formie jest Przemek po operacji i czy wskazane są odwiedziny. Jeżeli będą możliwe, to zamierzam w sobotę go odwiedzic.
Miro71 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 SZYBKIEGO POWROTU DO ZDROWIA .......
Klubowicze Roni Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Roni i Ania również życzą rychłego powrotu do zdrowia.
Klubowicze Jordan Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 20 Kwietnia 2011 brak mi słów którymi bez bana można określić taką mendę z puszki Najlepiej rozstrzelać Przemku najważniejsze teraz byś wrócił do poprzedniego swojego zdrowia. Ważne że rdzeń nie naruszony a kręgi się zrosną. Ten sezon trzeba sobie odpuścić nawet gdyby się mogło i chciało pojeździć - ważniejsze zdrowie. Rdzeń jest tylko jeden i się nie regeneruje Mam nadzieję że naprawa skutera się powiedzie i zobaczymy Cię za jakiś czas wśród swoich. Życzę wytrwania i silnej woli powrotu do zdrowia. trzymam kciuki. Gdyby była potrzebna pomoc to śmiało myślę że uda nam się pomóc na tyle na ile będziemy mogli po takich zdarzeniach człowiekowi odechciewa się jeździć. Uważasz, jeździsz w zachowaniem ostrożności a trafi się menda która wiedzie w Ciebie i narobi nieszczęścia piszcie jak będziecie wiedzieli coś nowego o Doktorku
Tomekgdz Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Wszystko, co teraz mogę powiedzieć to szok Przemek wracaj do zdrowia !OK
Klubowicze bargacz Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 20 Kwietnia 2011 OK w takim razie czekamy do soboty. Jak tylko coś będę wiedział to zaraz napiszę. Myślę że będzie to w piątek. Czy ewentualnie w sobotę ktoś by się przejechał do Ostrołęki?
Klubowicze morwa37 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Przemku wracaj szybkodo zdrowia
daszek Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Rety, nie skojarzyłem, że to Doktorkowa Honda! Dopiero co się z nim poznałem i parkowałem na błoniach w Częstochowie. Z Częstochowy miał ciut ponad 400km do domu i w drodze powrotnej miał nocować koło Warszawy. Drogi Kolego, życzę Ci wytrwałości, siły, dobrych lekarzy i szybkiego powrotu do zdrowia! A to zdjęcie zrobione pod klasztorem.
Klubowicze fundi600 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Szybkiego powrotu do zdrowia Szkoda słów na takiego parapeta co za kierownice wsiada po alkoholu
Radi23 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Doktorku szybkiego powrotu do zdrowia , trzymaj się jesteśmy z Tobą.
krzysurban Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Jak tylko coś będę wiedział to zaraz napiszę. Myślę że będzie to w piątek. Czy ewentualnie w sobotę ktoś by się przejechał do Ostrołęki? Bargacz jeśli chcesz jechać !scooter i zrobią mojego to z miłą checią się z Tobą przejadę.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Koszmar... SW zezłomowana (za diabła na początku nie mogłem wydobyć szczegółów modelu), więc można sobie wyobrazić, jakie uderzenie odebrał Doktorek... Powrotu do zdrowia i 2oo...
GrzechoCnik Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Przemku, trzymaj się i zdrowiej! Kciuki za Ciebie trzymamy. Słów mi brak. A tego bandytę na pod pręgierz i !tank
DIZEL Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zdrowia Przemek .Trzymam kciuki za szybki powrót do formy .
Klubowicze Patryk Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Życzę zdrowie, dużo wytrwałości i aby każdy dzień zbliżał Cię do powrotu na trasę. !OKK
stefanekmac Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Głowa do góry Przemek.Zdrowiej jak najszybciej.
Rekomendowane odpowiedzi