Gość Bartheez5 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Ale to na !scooter miał to zdarzenie ?????
Sympatycy spinka Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Ciężko się czyta takie informacje. Przemek - Doktorek wracaj do zdrowia, trzymamy za Ciebie kciuki, jesteś silny chłop i poradzisz sobie. Czekamy na Ciebie. spinka i Lech
Gość radiolog Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zdrowia, szczęście w nieszczęściu,że bez porażeń, bo kr. szyjny to bardzo śliski temat.
czaro69 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Ale to na !scooter miał to zdarzenie ????? Poczytaj offtopic, temat wypadki Niestety pijaków nie sieją !sciana, szkoda Przemka i jego hondy !scooter Mam nadzieję,że szybko wróci do zdrowia !OKK
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Wszystkiego dobrego.Wracaj szybko do zdrowia
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zdrowiej kolego.Będzie dobrze !YES
Klubowicze Piootr Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Doktorku życzę zdrowia. A tego pijaka co Cię najechał - pod sąd !
Klubowicze Ewik Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Przemek wracaj szybko do zdrowia
przemas Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Trzymam za Ciebie kciuki. Wracaj szybko do zdrowia Mam nadzieję, że prokurator odpowiednio zajmie się sprawcą !bicz
Klubowicze robson Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zdrowiej Doktorku - trzymam kciuki.
Klaud Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Szybkiego powrotu do formy życzę, !scooter nowego Ci ten pijak kupi...
wooferai Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Ojej, straszne zdjęcia i "strasznie strasznie" się to czyta i ogląda. Mam nadzieję, że kolega trafi w dobre ręce i postawią Go szybko na nogi. Powrotu do zdrowia życzę.
eMKa Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Przemku - wracaj jak najszybciej do zdrowia. Wspieramy Cię dobrą myślą i modlitwą. PS. Miałem nic nie pisać na temat sprawcy, ale jak przeczytałem, że ten człowiek nie tylko był pijany, ale jeszcze rannego zostawił i uciekł, to... to jest bandyta! Nie pijany kierowca tylko bandyta! Powinien zostać nie tylko ukarany, ale przykładnie ukarany - potencjalni bandyci powinni dowiedzieć się, że w ten sposób można zmarnować całą resztę swojego życia. W ogóle szkoda, że media piszą o zdarzeniach, a nie piszą o konsekwencjach; może wtedy ktoś by się zastanowił...
Administrator Artix Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Administrator Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Życzę przede wszystkim dużo zdrowia i jak najszybszego powrotu na dwa koła
Klaud Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 A tak przy smutnej okazji pytanie do kolegów, którzy mieli wypadki / stłuczki w tym sezonie: czy mieli KAMIZELKĘ na sobie? Chciałbym wyciągnąć jakąś mini-statystykę, a osobiście mam wrażenie, że 50% mojego bezpieczeństwa to ta śliczna kamizelka klubowa (małe doświadczenie - jednego dnia zapomniałem kamizelki i nagle widzę, że dwukrotnie mniej aut się rozstępuje przed !scooter w korku na marynarskiej...)
Sympatycy Kisiel Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Podobnie jak Emka, musiałem trochę ochłonąć, żeby nie nabluzgać Doktorek, trzymaj się ... miejmy nadzieję że Cie sprawnie odremontują ... Co do prola (z małej litery) który spowodował ów wypadek i zbiegł z miejsca zdarzenia zostało już powiedziane wszystko. Najbardziej poruszające było (słuszne) porównanie do pozostawienia kolegi jak padłego zwierzęcia ... brak słów. Jeżeli chcemy przykładnego ukarania bandyty proponuję sprawdzić jakiej kary zażąda prokurator - jeżeli za niskiej zawsze można złożyć zażalenie. Może ktoś z okolic miejsca zdarzenia będzie mógł lepiej przyjrzeć się sprawie (żeby się zaś nie okazało że jakiś pociotek lokalnej (tfu!) szychy )
Klubowicze Piootr Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Ciekawe w którym szpitalu leży Doktorek ? Jak w Ostrołęce to mój szwagier tam pracuje - jest tam lekarzem. Gdyby była potrzebna jakiakolwiek pomoc to daj znać.
Marynarz Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Przemek, wracaj szybko do zdrowia !
eMKa Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Właśnie. Może potrzebna jest pomoc Przemkowi, albo rodzinie. Jeśli tylko w czymkolwiek mogę pomóc - jak w dym. Może ktoś ma możliwość odwiedzin Przemka, albo przekazania informacji do szpitala - niech przekaże, że my tu jesteśmy zwarci i gotowi. No i czekamy na dobre wieści. Kubica wychodzi ze szpitala, no przecież nasz Doktorek nie jest gorszy - niech też za długo nie grzeje łoża, są ważniejsze rzeczy do zrobienia!
Rekomendowane odpowiedzi