Carrea Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Niestety pierwszy mój post na nowym forum niesie złe wieści.. Na drodze krajowej nr 53 pijany wosiak z kadzidła uderzył w Hondę Silver Wing Miał ponad 2 promile, nasz kolega z maxi ma złamany kręgosłup Zdjęcia z miejsca wypadku
Geni Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 http://www.moja-ostroleka.pl/nowe-fakty-mieszkaniec-kadzidla-w-areszcie-mial-prawie-dwa-promile-motocyklista-ma-zlamany-kregoslup,1303202418,3.html Nie wygląda to dobrze, a pojazd to chyba jakieś maxi?
Gość Osioł Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Strasznie nie miło się czyta takie informacje ;( Dla kierownika samochodu dożywocie . Dla Naszego , zdrowiej chłopie ! P.S. To już drugi wypadek z udziałem maxi w ciągu 4 dni ;(
Administrator Artix Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Administrator Opublikowano 19 Kwietnia 2011 No i sezon w pełni dopiero połowa dnia a tu takie newsy Utrudnienie na dk 7 miejscowość Głogoczów. Motocyklista uderzył w barierę, trwa akcja reanimacyjna, droga zablokowana na czas lądowania śmigłowca pogotowia ratunkowego. Brak możliwości wytyczenia objazdów. Przewidywany czas likwidacji utrudnienia ok. 45min. Utrudnienie na skrzyżowaniu dróg krajowych 63 i 19 w miejscowości Radzyń Podlaski. Doszło do zderzenia motocyklu z samochodem ciężarowym. Motocyklista w stanie ciężkim został odwieziony do szpitala. Ze wstępnych ustaleń policji wynika że przyczyną zderzenia było wymuszenie pierwszeństwa przez motocyklistę który wyjeżdżał z drogi podporządkowanej. Na miejscu zdarzenia policja wprowadziła ruch wahadłowy. Przewidywany czas likwidacji utrudnienia ok. 1,5 godz.
Sympatycy szorstki Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Niestety pierwszy mój post na nowym forum niesie złe wieści.. Na drodze krajowej nr 53 pijany wosiak z kadzidła uderzył w Hondę Silver Wing Miał ponad 2 promile, nasz kolega z maxi ma złamany kręgosłup Zdjęcia z miejsca wypadku Na jednym ze zdjęć jest chyba nalepka Burgmanii. I jakoś kojarzy mi się ten SW z tymi relingami... pzdr
Sympatycy orzech Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Najczarniejszy scenariusz niestety się potwierdził. W wypadku tym brał udział nasz kolega Doktorek. Pocieszające jest to, że może ruszać kończynami. Doktorku - wracaj do zdrowia. Rekonwalescencja będzie długa ale miejmy nadzieję, że finał będzie !OK
dr.big Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 O cholera, wlasnie pare sekund temu cos mnie tknelo ... Mragowo... niebieski, orurowany SW... patrze, a tu wpis Orzecha ... Doktorku, kuruj sie i wszyscy trzymamy kciuki , bedzie dobrze !OKK .
magart Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Doktorek - rychłego powrotu do zdrowia i pomyślnej rekonwalescencji !OK Kierownika puszki !guns !bicz !guns
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Administrator Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Ale wieści oglądałem te zdjęcia i SW z relingami jakiś taki znajomy Dużo zdrowia Doktorku... trzymamy kciuki za Ciebie. Echh...
Sympatycy szorstki Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Pisałem już, że SW coś mi się kojarzył. A potem Worlan mnie "oświecił"... Doktorek, trzymamy kciuki, zdrowiej !OK pzdr
czaro69 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Przemek, szybkiego powrotu do zdrowia.Ale Cię trafił ten pijany koleś !sciana Aż mi się ciepło zrobiło..Pozdrawiam i trzymam kciuki, żebyś szybko doszedł do siebie !OKK
Abach Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Jak oglądałem kilka godzin temu zdjęcia, miałem nadzieję, że to nie ten skuter i nie ten kierowca... Niestety Przemku wracaj szybko do zdrowia.
Sympatycy Worlan Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Nie chciałem myśleć, że to nasz kolega Doktorek, oglądając foty i czytając opis. A jednak . Przemek, trzymaj się i szybko zdrowiej. Odnośnie sprawcy tej tragedii nie będę się wypowiadał, bo za używanie obelżywych słów dostałbym bana.
Przemo_ST Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Byłem i jestem za surowym karaniem pijaków, którzy siadają za kierownicą. Mam nadzieję że ten w swoim życiu nie będzie mógł już prowadzić nawet roweru. Przemku - szybkiego powrotu do zdrowia!
Klubowicze bargacz Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Przemek - Doktorek miał wczoraj wypadek. Rozmawiałem z nim dzisiaj przez telefon. Rusza rękami i nogami. Więcej szczegółów na forum - wypadki
ptaku_1 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zle sie zaczyna ten sezon, szlify szlifami ale w tym roku to sie za dzuo tego konczy szpitalem. Doktorku zycze zdrowia.
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Doktorku, Przemku trzymaj się i zdrowiej nam szybko, a na tego pijanego kierownika to szkoda słów i jeszcze bydlak uciekł z miejsca wypadku.
Gość Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Napisany 10 kwiecień 2011 - 20:58Szybkiego powrotu do zdrowia oraz dojścia do pełnej sprawności tego wszystkiego Tobie zyczę i pozdrawiam Przemek Doktorek To są słowa Przemka z przed paru dni w temacie mojego wypadku. I co ja teraz mam tu napisać??? Będę o Tobie myślał, najważniejsze, żebyś wstał. Trzymaj się. Znowu mnie wszystko rozbolało.
Sympatycy Foczka Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Przemku... Mrągowo czeka! Zdrowiej szybko!. Pozdrawiam Cię.
Jurek_mwo Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Przemku zdrowiej szybko, Jesteśmy z Tobą... Kolega Przemek posiadał Zacna,tak dla informacji...
Sympatycy orzech Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Kolega Przemek posiadał Zacna,tak dla informacji... Nadal posiada tylko już raczej nie pojeździ. Szkoda !placz1
Klubowicze krzytro Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Wracaj do zdrowia
Sympatycy pawel883 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zdrowia życzę !OK
upiór Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Co nie pośmiga !YES pośmiga ludzie od ZANEJ to twardziele , zdrówka Kolego a ZACNA do serwisu i będzie oki . Czasami wszystko wygląda tragicznie a po czasie wszystko jest dobrze i mam WIELKĄ nadzieję że tak będzie . Jako prezes ZACNEJ marki w Kujawsko Pomorskim składam Koledze życzenia szybkiego powrotu do zdrówka i pełni sił !V !YES . Pozdrawiam serdecznie !vampire .
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Doktorek zdrowia i szybkiego powrotu na !scooter
Rekomendowane odpowiedzi