Klubowicze ZYBEX Opublikowano 14 Maja 2011 Klubowicze Opublikowano 14 Maja 2011 poszło-zobaczymy się w Malborku-dzięki Worlan.
Klubowicze bilety Opublikowano 15 Maja 2011 Klubowicze Opublikowano 15 Maja 2011 badziaki jurto rano ruszają w drogę do Warszawy
Sympatycy Worlan Opublikowano 15 Maja 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 15 Maja 2011 badziaki jurto rano ruszają w drogę do Warszawy Marek, dziękuję za pomoc, poświęcenie prywatnego czasu, zaangażowanie i wyłożenie własnej kasy. Bardzo mi pomogłeś. W Malborku zapraszam na
pawelneos Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 A więc jak mówiłem kasa poszła dzisiaj i jeśli to możliwe odbiorę w Malborku. Pozdrawiam
Sympatycy Worlan Opublikowano 25 Maja 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 25 Maja 2011 Jutro odbieram koszulki. Będę stawał na głowie, żeby przygotować odbiór pakietu (koszulka- znaczek) na czwartkowy spot. Jak się nie uda, proszę nie....
Sympatycy siemik Opublikowano 25 Maja 2011 Sympatycy Opublikowano 25 Maja 2011 Jutro odbieram koszulki. Będę stawał na głowie, żeby przygotować odbiór pakietu (koszulka- znaczek) na czwartkowy spot. Jak się nie uda, proszę nie.... Worlan, dasz radę a jak nie to podpowiem Ci że zawsze można zarezerwować sobie wylot z kraju, tam gdzie nikt Cię nie odnajdzie.Ja taką alternatywę przyjąłem w razie !pomidor .HI.HI.HI.
GrzechoCnik Opublikowano 25 Maja 2011 Opublikowano 25 Maja 2011 Lepiej nie stawaj na głowie, bo listę zaczniesz przeglądać od tyłu Weż listę, koszulki i znaczki, podzielimy na miejscu.
Sympatycy Worlan Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 17 Czerwca 2011 Część koszulek wydałem na spocie w C66, resztę zabieram do Malborka. We wtorek będą przekazane do "wozu technicznego". Zapraszam po odbiór na VII Zlocie Burgmanii w Malborku. Temat zakończony . Ostatnie 10 sztuk koszulek zlotowych przeznaczonych na prezenty zostało przekazane w dniu wczorajszym na ręce orzeszka. Dacja, Jarek_Pl i Bilety - wasze koszulki też ma orzeszek. Dziękuję wszystkim za współpracę i życzę niezapomnianych wrażeń ze zlotu w Marl. Mam nadzieję, że koszulki nie są takie ostatnie, a grupa Burgmanii będzie dobrze rozpoznawalna na niemieckiej ziemi. Powodzenia i szerokości. .......trochę mnie skręca, ale może jakoś to przetrzymam......
Lucjan73 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Grzesiu wielki szacun i podziękowanie za to że kolejny raz zapewniasz nam godne odzienie !OKK
Sympatycy pawel883 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Sympatycy Opublikowano 18 Czerwca 2011 Grzesiu ciągle mam nadzieję że pękniesz i od granicy polecimy razem !scooter
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 18 Czerwca 2011 Administrator Opublikowano 18 Czerwca 2011 Dziękuję wszystkim za współpracę i życzę niezapomnianych wrażeń ze zlotu w Marl. Mam nadzieję, że koszulki nie są takie ostatnie, a grupa Burgmanii będzie dobrze rozpoznawalna na niemieckiej ziemi. Grzesiu... to ja/my Tobie dziękujemy. Koszulki są super !OKK .......trochę mnie skręca, ale może jakoś to przetrzymam...... Grzesiu ciągle mam nadzieję że pękniesz i od granicy polecimy razem Paweł, i ja mam cały czas nadzieję Prosiłem, namawiałem, sugerowałem, groziłem i nic. Już nawet kobiety klękały... a on nic! !placz1 Ktoś go zaczarował czy jak?! !czary Po prostu ten zlot bez Worlana będzie jakiś taki.... niepełny !placz
dr.big Opublikowano 18 Czerwca 2011 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Kurcze, byles w Marl w 2009, byles w Berlinie w 2010... Wsiadaj na zolta koze i zasuwaj na zlot. W koncu na trasie Wawa- granica skut moze jechac na lawecie ... Wiesz, ze nastepny zlot w Marl bedzie dopiero za 2 lata? A teraz maja 10- lecie istnienia klubu .
Sympatycy Worlan Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 18 Czerwca 2011 Jesteście bardzo mili, ale decyzja została podjęta i jest już za późno na zmiany ze względu na rodzinne zobowiązania. Wiem, że będzie w Marl super i dlatego mnie trochę skręca, ale nie zawsze można mieć to co się chce. Jeszcze raz życzę Wam bezpiecznego przelotu i pysznej zabawy. Z niecierpliwością będę oczekiwał na pierwsze relacje i fotki. Tak się bawi, tak się bawi ....................
voy-ciach Opublikowano 18 Czerwca 2011 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Decyzja o wyjeździe zapadła dość późno i w związku z tym nie zamawiałem wcześniej koszulek !sciana . Odkupię 1 szt. (rozm. L bądź XL) od osób które z różnych powodów nie jadą do Marl, a koszulki już kupili.
Sympatycy Worlan Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 18 Czerwca 2011 Decyzja o wyjeździe zapadła dość późno i w związku z tym nie zamawiałem wcześniej koszulek . Odkupię 1 szt. (rozm. L bądź XL) od osób które z różnych powodów nie jadą do Marl, a koszulki już kupili. To post działkowca, jest jakaś szansa. Ja niestety odpadam - także długo zwlekałem z rejestracją - służba mi nie pozwala i nie chcą mnie puścić Jeśli ktoś nie załapał się na koszulkę lub w ostatniej chwili będzie się wybierać na zlot - to moją koszulkę odstąpie, rozmiar XL + 3 znaczki
Klubowicze Patryk Opublikowano 21 Czerwca 2011 Klubowicze Opublikowano 21 Czerwca 2011 A ja zgłaszam reklamację. Właśnie zaczynam przygotowywać powoli rzeczy na zlot i zacząłem od koszulek zlotowych oraz znaczków. Zamawiałem 10 szt. znaczków, a co się okazało jest ich 11 szt. Albo coś z liczeniem, albo one nie nudziły się w tym woreczku.
Sympatycy Worlan Opublikowano 21 Czerwca 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 21 Czerwca 2011 A ja zgłaszam reklamację. Właśnie zaczynam przygotowywać powoli rzeczy na zlot i zacząłem od koszulek zlotowych oraz znaczków. Zamawiałem 10 szt. znaczków, a co się okazało jest ich 11 szt. Albo coś z liczeniem, albo one nie nudziły się w tym woreczku. Patryk, to było zamierzone . Czułem przez skórę, że będę od Ciebie coś potrzebował.
Rekomendowane odpowiedzi