Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

poszło-zobaczymy się w Malborku-dzięki Worlan.

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Worlan

15

• bilety

4

• pawel883

3

• Patryk

3

Top użytkownicy w tym temacie

• Klubowicze
Opublikowano

badziaki jurto rano ruszają w drogę do Warszawy

IMG_1051.JPG

• Sympatycy
Opublikowano

badziaki jurto rano ruszają w drogę do Warszawy

Marek,

dziękuję za pomoc, poświęcenie prywatnego czasu, zaangażowanie i wyłożenie własnej kasy. Bardzo mi pomogłeś. :lol:

W Malborku zapraszam na :beer:

Opublikowano

A więc jak mówiłem kasa poszła dzisiaj i jeśli to możliwe odbiorę w Malborku. Pozdrawiam

• Sympatycy
Opublikowano

Jutro odbieram koszulki. Będę stawał na głowie, żeby przygotować odbiór pakietu (koszulka- znaczek) na czwartkowy spot. Jak się nie uda, proszę nie....:)

• Sympatycy
Opublikowano

Jutro odbieram koszulki. Będę stawał na głowie, żeby przygotować odbiór pakietu (koszulka- znaczek) na czwartkowy spot. Jak się nie uda, proszę nie....:drunk:

Worlan, dasz radę a jak nie to podpowiem Ci że zawsze można zarezerwować sobie wylot z kraju, tam gdzie nikt Cię nie odnajdzie.Ja taką alternatywę przyjąłem w razie !pomidor .HI.HI.HI.

Opublikowano

Lepiej nie stawaj na głowie, bo listę zaczniesz przeglądać od tyłu :drunk:

Weż listę, koszulki i znaczki, podzielimy na miejscu.

• 4 tygodnie później...
  • Sympatycy
Opublikowano

Część koszulek wydałem na spocie w C66, resztę zabieram do Malborka. We wtorek będą przekazane do "wozu technicznego".

Zapraszam po odbiór na VII Zlocie Burgmanii w Malborku. scooter.giftoot.gifcheers.gifthumbup.gif

Temat zakończony ;). Ostatnie 10 sztuk koszulek zlotowych przeznaczonych na prezenty zostało przekazane w dniu wczorajszym na ręce orzeszka.

Dacja, Jarek_Pl i Bilety - wasze koszulki też ma orzeszek.

Dziękuję wszystkim za współpracę i życzę niezapomnianych wrażeń ze zlotu w Marl.

Mam nadzieję, że koszulki nie są takie ostatnie, a grupa Burgmanii będzie dobrze rozpoznawalna na niemieckiej ziemi. ;)

Powodzenia i szerokości. toot.gif

.......trochę mnie skręca, ale może jakoś to przetrzymam......:)

Opublikowano

Grzesiu wielki szacun i podziękowanie za to że kolejny raz zapewniasz nam godne odzienie !OKK

• Sympatycy
Opublikowano

Grzesiu ciągle mam nadzieję że pękniesz i od granicy polecimy razem !scooter

• Administrator
Opublikowano

Dziękuję wszystkim za współpracę i życzę niezapomnianych wrażeń ze zlotu w Marl.

Mam nadzieję, że koszulki nie są takie ostatnie, a grupa Burgmanii będzie dobrze rozpoznawalna na niemieckiej ziemi. :)

Grzesiu... to ja/my Tobie dziękujemy. Koszulki są super !OKK

.......trochę mnie skręca, ale może jakoś to przetrzymam......:(

Grzesiu ciągle mam nadzieję że pękniesz i od granicy polecimy razem

Paweł, i ja mam cały czas nadzieję :D

Prosiłem, namawiałem, sugerowałem, groziłem :D i nic. Już nawet kobiety klękały... :) a on nic! !placz1

Ktoś go zaczarował czy jak?! !czary

Po prostu ten zlot bez Worlana będzie jakiś taki.... niepełny !placz

Opublikowano

Kurcze, byles w Marl w 2009, byles w Berlinie w 2010... Wsiadaj na zolta koze i zasuwaj na zlot. W koncu na trasie Wawa- granica skut moze jechac na lawecie :bangin: ...

Wiesz, ze nastepny zlot w Marl bedzie dopiero za 2 lata? A teraz maja 10- lecie istnienia klubu :P .

• Sympatycy
Opublikowano

Jesteście bardzo mili, ale decyzja została podjęta i jest już za późno na zmiany ze względu na rodzinne zobowiązania.

Wiem, że będzie w Marl super i dlatego mnie trochę skręca, ale nie zawsze można mieć to co się chce.

Jeszcze raz życzę Wam bezpiecznego przelotu i pysznej zabawy.

Z niecierpliwością będę oczekiwał na pierwsze relacje i fotki. Tak się bawi, tak się bawi ....................:bangin:

Opublikowano

Decyzja o wyjeździe zapadła dość późno i w związku z tym nie zamawiałem wcześniej koszulek !sciana .

Odkupię 1 szt. (rozm. L bądź XL) od osób które z różnych powodów nie jadą do Marl, a koszulki już kupili.

• Sympatycy
Opublikowano

Decyzja o wyjeździe zapadła dość późno i w związku z tym nie zamawiałem wcześniej koszulek wallbash.gif .

Odkupię 1 szt. (rozm. L bądź XL) od osób które z różnych powodów nie jadą do Marl, a koszulki już kupili.

To post działkowca, jest jakaś szansa.

Ja niestety odpadam - także długo zwlekałem z rejestracją - służba mi nie pozwala i nie chcą mnie puścić :bangin:

Jeśli ktoś nie załapał się na koszulkę lub w ostatniej chwili będzie się wybierać na zlot - to moją koszulkę odstąpie, rozmiar XL + 3 znaczki

• Klubowicze
Opublikowano

A ja zgłaszam reklamację.

Właśnie zaczynam przygotowywać powoli rzeczy na zlot i zacząłem od koszulek zlotowych oraz znaczków. Zamawiałem 10 szt. znaczków, a co się okazało emot66.gif jest ich 11 szt.

Albo coś z liczeniem, albo one nie nudziły się w tym woreczku.dziecko.gifbest52_(www.e-gify.pl).gif

• Sympatycy
Opublikowano

A ja zgłaszam reklamację.

Właśnie zaczynam przygotowywać powoli rzeczy na zlot i zacząłem od koszulek zlotowych oraz znaczków. Zamawiałem 10 szt. znaczków, a co się okazało emot66.gif jest ich 11 szt.

Albo coś z liczeniem, albo one nie nudziły się w tym woreczku.dziecko.gifbest52_%28www.e-gify.pl%29.gif

Patryk, to było zamierzone . :D Czułem przez skórę, że będę od Ciebie coś potrzebował. :)