medipos Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Witam, znalazłem na stronie UG Bemowo informacje o otwarciu sezonu motocyklowego... czy ktoś sie wybiera ?? http://www.bemowo.waw.pl/administracja/aktualnosci/ogolnopolskie_otwarcie_sezonu_,1318/
Gość Proxa Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Ja właśnie się zastanawiam czy nie podjechać...
tomcrack Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Szczerze mówiąc, to myślałem, że będzie większe zainteresowanie na forum tą imprezą. Pogoda powinna być OK. Ja się wybieram.
magart Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Jak poszukasz tematów dotyczacych corocznego rozpoczęcia sezonu na Bemowie to będziesz wiedział czemu tu jest taki odzew Miłego szukania !V
Gość Proxa Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Ja właśnie pogadałem z Łowcą ze ścigacza i podobno na parade nie ma co się wybierać. Lepiej stanąć na poboczu i robić fotki bo podobno rzeź jest . Poza tym zobaczyłem plan imprezy i oczy zrobiłem na widok striptizu co 30 min, hehehehe a później pokropienie motocyklów dobre...
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Administrator Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Ja właśnie pogadałem z Łowcą ze ścigacza i podobno na parade nie ma co się wybierać. Lepiej stanąć na poboczu i robić fotki bo podobno rzeź jest I to jest właśnie odpowiedź dlaczego straciliśmy zainteresowanie tą imprezą !NOT A naprawdę ciekawa parada odbędzie się 4 czerwca w Malborku !OKK
Klubowicze Piootr Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Miałem jechać z dzieciakiem, ale po zapoznaniu sie z programem "imprezy" - co 30 min striptiz - dzięki , poczekam na Malbork.
sebulba1971 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Ja bym się wybrał w ramach spacerku tylko przed paradą spadam , byłem już kiedyś na paradzie i jakoś mnie nie ciągnie znowu !winkiss , może kto chętny wpaść na Bemowo to spotkamy się w sobotę pod R66 o 11 ???
Gość Proxa Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 ja bymm się spotkać,żeby się poznać czy na bemowie czy pod 66 to mi wszystko jedno . Jeśli do 9:00 ktoś napisze, że wpadnie o np. 11 pod 66 to się może pojawie
Barti Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Jeśli ktoś jednak ma ochotę na paradę i spotkanie w fajnym gronie to zapraszam o 14, róg Lazurowej i Górczewskiej. Jedziemy większą grupą więc można się podłączyć. Orlen MC Donald's
tomcrack Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 A czy ktoś nie spotyka się przypadkiem gdzieś w okolicach Centrum ?
DIAMANDA2002 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 My z Brunem zaraz ruszamy, do zooooooooooooobaczenia !!!
dr.big Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 (...)oczy zrobiłem na widok striptizu co 30 min, hehehehe a później pokropienie motocyklów dobre... Chleba i igrzysk , jako ze raczej wszyscy przyjada najedzeni, to pozostaly "igrzyska". Dla kazdego cos sie znajdzie .
eMKa Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Najgorsze jest to, że przez to piiiiiiip "poświęcenie" na striptiz trzeba będzie czekać ponad dwie godziny. PS. A tak poważnie, to bardziej wygląda na reklamę burdelu niż na otwarcie sezonu "moto". !yeah
Gość Proxa Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Ja się z chęcią poznam z kimś z was... ale na bemowo się nie wybieram. Jak ktoś by chciał się spotkać w innym miejscu dajcie znać podjechałbym na godzinke dwie... Dopisze tylko że byłem na placu bankowym, poznałem jednego kolegę z dzieciakiem na przednim fotelu Pozdrawiam serdecznie, i mam nadzieję, że będę poznawał was coraz więcej. Ba... nawet podczas przejazdu widziałem kilka klubowych moto
GrzechoCnik Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Ci co się przejechali na paradzie mogą spróbować się znaleźć na tych filmikach: Widziałem kilka burgów 400 jednego 650, madisona, ze 2 Majesty 400 i pewnie wiele innych, tylko nie spamiętałem.
DIAMANDA2002 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Byliśmy z Bubem, super impra. Pozdro dla Sebulby i Proxa !!!!!!! https://picasaweb.google.com/108957077919357319384/100NCD9002?authkey=Gv1sRgCNSzmICciIS-mQE&feat=directlink
Barti Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Ci co się przejechali na paradzie mogą spróbować się znaleźć na tych filmikach: Widziałem kilka burgów 400 jednego 650, madisona, ze 2 Majesty 400 i pewnie wiele innych, tylko nie spamiętałem. Fajne filmiki, znalazłem się (2:02 minuta drugiego filmu) nawet W tym roku było dużo spokojniej.
tomcrack Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Extra filmiki, załapałem się na drugim - 3:50 min
Gość radiolog Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 a tu proszę, jaki burgmaniak zadowolony
DIAMANDA2002 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 jea ! trochę bur nieodpicowany, ale dajemy radę.....
malina666 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Nigdy nie byłem, a w tym roku chciałem zobaczyć jak to jest. Były sytuacje zwiększające szanse kolizji, ale ogólnie moge powiedzieć, że było spokojnie. Minusem był ból głowy którego sie nabawiłem od ilości spalin. Reszta to same plusy duzo spotkanych osób na skuterach z forum i niezrzeszonych. Ciekawe motocykle i najniebezpieczniejsi dla mnie uzytkownicy tuningowanych 50 cc. Jezdzili cały czas wyprzedzając i tworzyli parę niebezpiecznych sytuacji. Paru pojazdom układ chłodzenia nie wytrzymał i z plamą chłodziwa na chodnikach kończyli paradę. U mnie wentylator 80% czasu przejazdu włączony. Było bardzo fajnie, ale oczy trzeba miec wokół głowy jak w sumie zawsze
Gość Micus Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Heja Wczoraj to było moje pierwsze otwarcie sezonu (Burgiego mam od 2 tygodni) i parada podobała mi się, trzeba było uważać i zostawić sobie troszke miejsca i dało się jechać Wkurzali mnie ludzi na ściagaczach strzelający z tłumików....
Rekomendowane odpowiedzi