Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja właśnie się zastanawiam czy nie podjechać...

Opublikowano

Szczerze mówiąc, to myślałem, że będzie większe zainteresowanie na forum tą imprezą.

Pogoda powinna być OK. Ja się wybieram.

Opublikowano

Jak poszukasz tematów dotyczacych corocznego rozpoczęcia sezonu na Bemowie to będziesz wiedział czemu tu jest taki odzew :)

Miłego szukania !V

Opublikowano

Ja właśnie pogadałem z Łowcą ze ścigacza i podobno na parade nie ma co się wybierać. Lepiej stanąć na poboczu i robić fotki bo podobno rzeź jest :).

Poza tym zobaczyłem plan imprezy i oczy zrobiłem na widok striptizu co 30 min, hehehehe :) a później pokropienie motocyklów :) dobre...

• Administrator
Opublikowano

Ja właśnie pogadałem z Łowcą ze ścigacza i podobno na parade nie ma co się wybierać. Lepiej stanąć na poboczu i robić fotki bo podobno rzeź jest :)

I to jest właśnie odpowiedź dlaczego straciliśmy zainteresowanie tą imprezą !NOT

A naprawdę ciekawa parada odbędzie się 4 czerwca w Malborku !OKK

• Klubowicze
Opublikowano

Miałem jechać z dzieciakiem, ale po zapoznaniu sie z programem "imprezy" - co 30 min striptiz - dzięki :lol: , poczekam na Malbork.

Opublikowano

Ja bym się wybrał w ramach spacerku tylko przed paradą spadam , byłem już kiedyś na paradzie i jakoś mnie nie ciągnie znowu !winkiss , może kto chętny wpaść na Bemowo to spotkamy się w sobotę pod R66 o 11 ???

Opublikowano

ja bymm się spotkać,żeby się poznać czy na bemowie czy pod 66 to mi wszystko jedno :P. Jeśli do 9:00 ktoś napisze, że wpadnie o np. 11 pod 66 to się może pojawie :)

Opublikowano

Jeśli ktoś jednak ma ochotę na paradę i spotkanie w fajnym gronie to zapraszam o 14, róg Lazurowej i Górczewskiej. Jedziemy większą grupą więc można się podłączyć.

Orlen MC Donald's

Opublikowano

A czy ktoś nie spotyka się przypadkiem gdzieś w okolicach Centrum ?

Opublikowano

My z Brunem zaraz ruszamy, do zooooooooooooobaczenia !!!

Opublikowano

(...)oczy zrobiłem na widok striptizu co 30 min, hehehehe :D a później pokropienie motocyklów :) dobre...

Chleba i igrzysk ;) , jako ze raczej wszyscy przyjada najedzeni, to pozostaly "igrzyska". Dla kazdego cos sie znajdzie :P .

Opublikowano

Najgorsze jest to, że przez to piiiiiiip "poświęcenie" na striptiz trzeba będzie czekać ponad dwie godziny. :P

PS. A tak poważnie, to bardziej wygląda na reklamę burdelu niż na otwarcie sezonu "moto". !yeah

Opublikowano

Ja się z chęcią poznam z kimś z was... ale na bemowo się nie wybieram. :P Jak ktoś by chciał się spotkać w innym miejscu dajcie znać podjechałbym na godzinke dwie... :D

Dopisze tylko że byłem na placu bankowym, poznałem jednego kolegę z dzieciakiem na przednim fotelu :) Pozdrawiam serdecznie, i mam nadzieję, że będę poznawał was coraz więcej. Ba... nawet podczas przejazdu widziałem kilka klubowych moto ;)

Opublikowano

Ci co się przejechali na paradzie mogą spróbować się znaleźć na tych filmikach:

Widziałem kilka burgów 400 jednego 650, madisona, ze 2 Majesty 400 i pewnie wiele innych, tylko nie spamiętałem.

Opublikowano

Ci co się przejechali na paradzie mogą spróbować się znaleźć na tych filmikach:

Widziałem kilka burgów 400 jednego 650, madisona, ze 2 Majesty 400 i pewnie wiele innych, tylko nie spamiętałem.

Fajne filmiki, znalazłem się (2:02 minuta drugiego filmu) nawet :blink: W tym roku było dużo spokojniej.

Opublikowano

Extra filmiki, załapałem się na drugim - 3:50 min :blink:

Opublikowano

jea !

trochę bur nieodpicowany, ale dajemy radę.....

Opublikowano

Nigdy nie byłem, a w tym roku chciałem zobaczyć jak to jest. Były sytuacje zwiększające szanse kolizji, ale ogólnie moge powiedzieć, że było spokojnie. Minusem był ból głowy którego sie nabawiłem od ilości spalin. Reszta to same plusy duzo spotkanych osób na skuterach z forum i niezrzeszonych. Ciekawe motocykle i najniebezpieczniejsi dla mnie uzytkownicy tuningowanych 50 cc. Jezdzili cały czas wyprzedzając i tworzyli parę niebezpiecznych sytuacji. Paru pojazdom układ chłodzenia nie wytrzymał i z plamą chłodziwa na chodnikach kończyli paradę. U mnie wentylator 80% czasu przejazdu włączony. Było bardzo fajnie, ale oczy trzeba miec wokół głowy jak w sumie zawsze :)

Opublikowano

Heja

Wczoraj to było moje pierwsze otwarcie sezonu (Burgiego mam od 2 tygodni) i parada podobała mi się, trzeba było uważać i zostawić sobie troszke miejsca i dało się jechać :) Wkurzali mnie ludzi na ściagaczach strzelający z tłumików....