Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taki mały symulator, ale wydaje się dość rzetelny w obliczeniach, można się pobawić.

KALKULATOR

A i z braku laku przyda się link w przeglądarce telefonu.ei29nuda.gif

• Sympatycy
Opublikowano

Wiarygodne powiadasz ..... :(

Mężczyzna 100kg po 1h

Przykład pierwszy:

500ml piwa o zawartości alkoholu 5% - 0.3571 o/oo

Przykład drugi:

500ml piwa słabszego o zawartości alkoholu 4,9% - 0.6428 o/oo

!w00t

Taki żarcik <_<

Opublikowano

To ja podam przykład z życia:

100kg, na czczo, 1 Carlsberg z puszki,

po 15min. 0,00,

po 30min. 0,00,

po 45min. 0,00,

po 60min. 0,00,

:)

Opublikowano

Zdecydowanie bardziej rozbudowany kalkulator... przede wszystkim bierze pod uwagę godziny imprezy :)

NADUŚ

• Klubowicze
Opublikowano

Panowie, ale o czym tu rozprawiać. Stara zasada: Piłeś nie jedź ! ( Nie piłeś wypij i zapomnij o jeżdźeniu ). Ja bym nie ufał tym wszystkim magicznym kalkulatorom. Każdy organizm inaczej reaguje na alkohol.

Opublikowano

KALKULATOR

A i z braku laku przyda się link w przeglądarce telefonu.ei29nuda.gif

Fajna zabawa w obliczanie ilości promili- (jeszcze nie wypiłem a już jestem pijany).037.gif

Będę zmuszony przeprowadzić,>> zrobić test w Stegnie z Prezesem w jakiś weekend maja.35pijacy.gif2smiech.gif

Opublikowano

Ja bym takim wynalazkom nie wierzył, każdy ma inny metabolizm alkoholu i można się na tym przejechać.

Lepszy już realny alkomat

Opublikowano

Będę zmuszony przeprowadzić,>> zrobić test w Stegnie z Prezesem w jakiś weekend maja.35pijacy.gif2smiech.gif

Mareczku, kalkulator nie dotyczy Prezesa ei29tired.gif

Opublikowano

Kalkulator Promili jest zapewne tak „skonstruowany” żeby było pewne że jest się trzeźwym.

Zrobiłem własny test; 400ml / 40%

Waga 101kg czas 9godzin

Wynik 1.0630834512022636

JESTEŚ PIJANY, (STOPIEŃ 2)

Badanie na alko-metrze wykazał 0,00

Więc nie dowierzałem ani jednemu ani drugiemu i woziła mnie Żona. :) !winkiss :)

Opublikowano

Kalkulator Promili jest zapewne tak „skonstruowany” żeby było pewne że jest się trzeźwym.

Zrobiłem własny test; 400ml / 40%

Waga 101kg czas 9godzin

Wynik 1.0630834512022636

JESTEŚ PIJANY, (STOPIEŃ 2)

Badanie na alko-metrze wykazał 0,00

Więc nie dowierzałem ani jednemu ani drugiemu i woziła mnie Żona. :) !winkiss :)

To jest"Najlepszy alkomat",nigdy nie spowoduje problemu przy pomiarze,czasami tylko moze byc zbyt glosny,ale na to tez sa metody.

Opublikowano

To jest"Najlepszy alkomat",nigdy nie spowoduje problemu przy pomiarze,czasami tylko moze byc zbyt glosny,ale na to tez sa metody.

Jakie Wojtecki, jakie? Zdradź rąbek tej tajemnicy (mój nie jest zbyt cichy a nawet piszczący jest), a szczególnie jak mam wynik dodatni... !winkiss