Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki Panowie i Panie za miłe komentarze .

Nie spodziewałem się takiej miłej reakcji . !w00t

Powiem tak " jeździć trzeba"

Już nie długo spotkamy się w Marl . !piwko

ps.

hej Madej ziomie pokaż nam pare fotek

Opublikowano
  W dniu 9.05.2011 o 19:41, Jarek_PL napisał(a):

Dzięki Panowie i Panie za miłe komentarze .

Nie spodziewałem się takiej miłej reakcji . !w00t

Powiem tak " jeździć trzeba"

Już nie długo spotkamy się w Marl . !piwko

ps.

hej Madej ziomie pokaż nam pare fotek

He ,Jarek obejrzalem Twoje zdjecia i tak mi sie wydaje ze na placu Sw.Piotra to stalismy niedaleko siebie !sciana Ale co sie odwlecze to ..... "jezdzic trzeba" i w przyszlym roku mamy plana kulnac sie do Fatimy takze juz zaczynam zbierac kase,jak jestes zainteresowany to mysle ze lepiej to rozegramy logistycznie, ;) ale to narazie odlegla przyszlosc

A co do zdjec to sklece jakas relacje ale cora cos mi zapodala ze niemoze narazie zdjec zrzucic na kompa i kaske potrzebuje zeby cos tam dokupic takze jak sie ogarne to nieomieszkam :rolleyes:

p.s jeszcze niemoge dojsc do siebie po Wloszech i to wcale nie ze zmeczenia :(

Opublikowano

wyprawa Panów super, filmik i relacja rewelka a papieros jak by dlugo z niego schodziło... czyzby z wkładką??

nakiel

• Sympatycy
Opublikowano

Jestem pełen podziwu za wyprawę. Filmik rewelacja !!!

• Administrator
Opublikowano

Na stronie głównej pojawiła się relacja z wyjazdu Jarka_PL do Rzymu. Zapraszamy do zapoznania się z materiałem !OKK

Opublikowano

Jarek, przeczytałem relację, pooglądałem zdjęcia - WIELKI SZACUN :lol:

Czapki z głów.

Opublikowano

Jarek, świetny film i relacja.

A tak na marginesie się podpytam: czym robiłeś animację?

Opublikowano

Pozytywne zakręcenie !scooter spontaniczny pomysł i wyszła z tego zajefajna przygoda.

Gratulacje !OKK !OKK !OKK

Opublikowano
  W dniu 15.05.2011 o 20:12, madej napisał(a):

nie mam jeszcze swoich zdjec zrzuconych na kompa ale jak ktos zainteresowany to fotorelacja z naszej parafialnej strony,milego ogladania :)

http://www.kozal.pl/albumy/Pielgrzymkamo/index4.html

Obejrzałem właśnie fotorelacje z waszej motorowej pielgrzymki. Nie ma o czym mówić jazda w grupie to jazda z hukiem. !OK

Z pewnością więcej atrakcji i czas wykorzystany na maxa. Po zdjęciach motorów zasypanych śniegiem widać że góralska śliwowica grzejjjeee! oh grzeje! :clapping:

Przeglądając foty z niecierpliwością czekałem na tą jedną - patrze i nie wierze, !w00t

Madej byku nie dość że musiałeś walczyć z pojemnościami 1000 i więcej cm3

, to jeszcze jechałeś z plecaczkiem !!!

Na pewno zrobić ponad 4000 km. w parę dni to jest niecodzienność i każdy z was zasłużył na duże brawa , ale tobie byku klaskać trzeba najdłużej. !OKK

W dniu 16.05.2011 o 15:26, daszek napisał(a):

Jarek, świetny film i relacja.

A tak na marginesie się podpytam: czym robiłeś animację?

Dzięki . :)

A program do tej sklejanki to "i Movie"

Opublikowano

Jarku ,wlasnie o mojego "plecaczka'balem sie najbardziej czy wytrzyma ,ale Barbara dala rad cala droge i tylko raz zlapala cisnienie :)

A co do jazdy w tak duzej grupie to fakt bylo wesolo ale tez czasami spalo sie po 3 godziny bo wiadomo integrowac sie trzeba :clapping: ,na trasie bylismy podzieleni na mniejsze grupy ,moja dostala nazwe "lalala" bo generalnie jechalismy bez spinania i zawsze byl czas na kawke,zdjecia i fajeczke a ze na nocleg przyjezdzalismy godzine pozniej niestanowilo.Mielismy w grupie p.Jana 73 lata ,jemu to sie nalezy szacun ze dojechal,pytam sie go po 7 dniu - "Panie Janie ,jak sie zyje ? " o On "na kredyt" :) ,ale dojechal

Co do pojemnosci ,to kompleksu niemialem ,najgorzej bylo na autostradzie ale yamajka to niezly sprzet i te 115 potrafila utrzymac nawet z "plecakiem" a jak niebylo wiatru i lekko z gorki to i 125 .Zawsze mowie ze niewazne czym ,wazne gdzie albo z kim ;)

• Sympatycy
Opublikowano

Obejrzałem właśnie relację z Madejowej, parafialnej pielgrzymki.

Super ekipa i super impreza. Szacuneczek !YES

Szkoda, że nie zdzwoniliście się z Jarkiem, ale myślę, że nic

straconego, bo "jeździć trzeba"... !OKK

pzdr

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dopiero teraz zobaczyłem obie relacje. Fajna podróż, Madej Majka się spisała. Mówiłem bierz turystyka, a nie kibelkiem chciałeś jeździć :angry:

W tej relacji z waszej wyprawy motocyklowej widzę jeszcze jedną znajomą paszczę (czyli w sumie trzy):angry:

Opublikowano

Sie jamajka spisala i dlatego kolego sympatyczny z czystym sumieniem Tobie ja sprzedam ,nawet juz ma nowke opone z tylu.A "kibelki" sa fajne po miescie i scarabeusz ma u mnie dozywocie :kicking:

A na przyszly rok trzeba cos wiekszego kupic chociaz cisnienia niema bo 1000 km w ta czy w tamta strone wiecej niestanowi dla mojej jamajki :lol:

p.s a z ciekoawosci ,jaka jeszcze jedna znajoma morda? :lol:

Opublikowano

Z branży :rolleyes:

• 1 rok później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...