Jarek_PL Opublikowano 9 Maja 2011 Autor Opublikowano 9 Maja 2011 Dzięki Panowie i Panie za miłe komentarze . Nie spodziewałem się takiej miłej reakcji . !w00t Powiem tak " jeździć trzeba" Już nie długo spotkamy się w Marl . !piwko ps. hej Madej ziomie pokaż nam pare fotek
madej Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 W dniu 9.05.2011 o 19:41, Jarek_PL napisał(a): Dzięki Panowie i Panie za miłe komentarze . Nie spodziewałem się takiej miłej reakcji . !w00t Powiem tak " jeździć trzeba" Już nie długo spotkamy się w Marl . !piwko ps. hej Madej ziomie pokaż nam pare fotek He ,Jarek obejrzalem Twoje zdjecia i tak mi sie wydaje ze na placu Sw.Piotra to stalismy niedaleko siebie !sciana Ale co sie odwlecze to ..... "jezdzic trzeba" i w przyszlym roku mamy plana kulnac sie do Fatimy takze juz zaczynam zbierac kase,jak jestes zainteresowany to mysle ze lepiej to rozegramy logistycznie, ale to narazie odlegla przyszlosc A co do zdjec to sklece jakas relacje ale cora cos mi zapodala ze niemoze narazie zdjec zrzucic na kompa i kaske potrzebuje zeby cos tam dokupic takze jak sie ogarne to nieomieszkam p.s jeszcze niemoge dojsc do siebie po Wloszech i to wcale nie ze zmeczenia
nakiel Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 wyprawa Panów super, filmik i relacja rewelka a papieros jak by dlugo z niego schodziło... czyzby z wkładką?? nakiel
Sympatycy Miętus Opublikowano 15 Maja 2011 Sympatycy Opublikowano 15 Maja 2011 Jestem pełen podziwu za wyprawę. Filmik rewelacja !!!
madej Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 nie mam jeszcze swoich zdjec zrzuconych na kompa ale jak ktos zainteresowany to fotorelacja z naszej parafialnej strony,milego ogladania http://www.kozal.pl/albumy/Pielgrzymkamo/index4.html
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 15 Maja 2011 Administrator Opublikowano 15 Maja 2011 Na stronie głównej pojawiła się relacja z wyjazdu Jarka_PL do Rzymu. Zapraszamy do zapoznania się z materiałem !OKK
leszek_krakow Opublikowano 16 Maja 2011 Opublikowano 16 Maja 2011 Jarek, przeczytałem relację, pooglądałem zdjęcia - WIELKI SZACUN Czapki z głów.
daszek Opublikowano 16 Maja 2011 Opublikowano 16 Maja 2011 Jarek, świetny film i relacja. A tak na marginesie się podpytam: czym robiłeś animację?
voy-ciach Opublikowano 16 Maja 2011 Opublikowano 16 Maja 2011 Pozytywne zakręcenie !scooter spontaniczny pomysł i wyszła z tego zajefajna przygoda. Gratulacje !OKK !OKK !OKK
Jarek_PL Opublikowano 16 Maja 2011 Autor Opublikowano 16 Maja 2011 W dniu 15.05.2011 o 20:12, madej napisał(a): nie mam jeszcze swoich zdjec zrzuconych na kompa ale jak ktos zainteresowany to fotorelacja z naszej parafialnej strony,milego ogladania http://www.kozal.pl/albumy/Pielgrzymkamo/index4.html Obejrzałem właśnie fotorelacje z waszej motorowej pielgrzymki. Nie ma o czym mówić jazda w grupie to jazda z hukiem. !OK Z pewnością więcej atrakcji i czas wykorzystany na maxa. Po zdjęciach motorów zasypanych śniegiem widać że góralska śliwowica grzejjjeee! oh grzeje! Przeglądając foty z niecierpliwością czekałem na tą jedną - patrze i nie wierze, !w00t Madej byku nie dość że musiałeś walczyć z pojemnościami 1000 i więcej cm3 , to jeszcze jechałeś z plecaczkiem !!! Na pewno zrobić ponad 4000 km. w parę dni to jest niecodzienność i każdy z was zasłużył na duże brawa , ale tobie byku klaskać trzeba najdłużej. !OKK W dniu 16.05.2011 o 15:26, daszek napisał(a): Jarek, świetny film i relacja. A tak na marginesie się podpytam: czym robiłeś animację? Dzięki . A program do tej sklejanki to "i Movie"
madej Opublikowano 16 Maja 2011 Opublikowano 16 Maja 2011 Jarku ,wlasnie o mojego "plecaczka'balem sie najbardziej czy wytrzyma ,ale Barbara dala rad cala droge i tylko raz zlapala cisnienie A co do jazdy w tak duzej grupie to fakt bylo wesolo ale tez czasami spalo sie po 3 godziny bo wiadomo integrowac sie trzeba ,na trasie bylismy podzieleni na mniejsze grupy ,moja dostala nazwe "lalala" bo generalnie jechalismy bez spinania i zawsze byl czas na kawke,zdjecia i fajeczke a ze na nocleg przyjezdzalismy godzine pozniej niestanowilo.Mielismy w grupie p.Jana 73 lata ,jemu to sie nalezy szacun ze dojechal,pytam sie go po 7 dniu - "Panie Janie ,jak sie zyje ? " o On "na kredyt" ,ale dojechal Co do pojemnosci ,to kompleksu niemialem ,najgorzej bylo na autostradzie ale yamajka to niezly sprzet i te 115 potrafila utrzymac nawet z "plecakiem" a jak niebylo wiatru i lekko z gorki to i 125 .Zawsze mowie ze niewazne czym ,wazne gdzie albo z kim
Sympatycy szorstki Opublikowano 17 Maja 2011 Sympatycy Opublikowano 17 Maja 2011 Obejrzałem właśnie relację z Madejowej, parafialnej pielgrzymki. Super ekipa i super impreza. Szacuneczek !YES Szkoda, że nie zdzwoniliście się z Jarkiem, ale myślę, że nic straconego, bo "jeździć trzeba"... !OKK pzdr
emge Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Dopiero teraz zobaczyłem obie relacje. Fajna podróż, Madej Majka się spisała. Mówiłem bierz turystyka, a nie kibelkiem chciałeś jeździć W tej relacji z waszej wyprawy motocyklowej widzę jeszcze jedną znajomą paszczę (czyli w sumie trzy)
madej Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Sie jamajka spisala i dlatego kolego sympatyczny z czystym sumieniem Tobie ja sprzedam ,nawet juz ma nowke opone z tylu.A "kibelki" sa fajne po miescie i scarabeusz ma u mnie dozywocie A na przyszly rok trzeba cos wiekszego kupic chociaz cisnienia niema bo 1000 km w ta czy w tamta strone wiecej niestanowi dla mojej jamajki p.s a z ciekoawosci ,jaka jeszcze jedna znajoma morda?
Gość nanek141 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Jesteś KOZAK!!! i ta sama grupa krwi co moja gratuluję!!! http://www.forum.burgmania.net/topic/15517-ii-ogolnopolski-zlot-motocyklowy-tulowice-pod-sochaczewem-woj-mazowieckie-czytac/
Rekomendowane odpowiedzi