dan75 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 chetnie pojezdze wspolnie z klubowiczami z tej strony wawy. jednak na bialoleke troche daleko. czekam na propzycje. pozo !scooter
Przemo_ST Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Ja też chętnie. Niech tylko wróci już mój !scooter Rzeczywiście na Białołękę daleko, ale w czwartki można się z nimi spotkać w połowie drogi (C66) Polecam Poza czwartkiem temat otwarty.
Klubowicze valdi Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 11 Kwietnia 2011 A o co chodzi !TAZ
Klubowicze Piootr Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Chyba jest nas na Ursynowie kilku. Widuje się na Rosoła, KEN-ie sporo maxi. Oczywiście piszę się na wspólne przejazdy !scooter , a i okazja do poznania na "wizji" będzie . Oby tylko te "deszcze niespokojne" minęły i jestem gotów. Proponujcie daty, terminy - kto bedzie mógł ten będzie .
Radi23 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 "Kulanie po Ursynowie" czy chodzi o śmiganie !scooter pomiędzy blokami !OKK ?
Przemo_ST Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 W dniu 11.04.2011 o 20:33, Radi23 napisał(a): "Kulanie po Ursynowie" czy chodzi o śmiganie !scooter pomiędzy blokami !OKK ? Od Tesco do Realu i dalej do Leclerca !OKK Ot różne okolice W-wy mają swoje osiedlowe piwo. Może mieć je również Ursynów. Ale nie będziemy się ukrywać i wszystkich spoza mile powitamy !piwko
Klaud Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Też się chętnie piszę, ale do środy jestem na Dolnym Śląsku, a w czwartek jadę do Sokoła zdać sprzęta na przegląd, a wróci do mnie w poniedziałek, więc dopiero w przyszłym tygodniu....
magart Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 W dniu 11.04.2011 o 20:19, Przemo_ST napisał(a): Ja też chętnie. Niech tylko wróci już mój !scooter Rzeczywiście na Białołękę daleko, ale w czwartki można się z nimi spotkać w połowie drogi (C66) Polecam Poza czwartkiem temat otwarty. Może i na Białołękę daleko, ale często jak się kulamy z Białołęki to lądujemy w McWilanów, a to już sporo bliżej z Waszej strony
dan75 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2011 podobno sobota ma byc calkiem ok. od 13 mozna smigac. skoro Ken i rosola takie popularne to moze punkt spotkania gdzies kolo SGGW.chyba ze klubowicze maja inne propzycje?
phil Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zawsze chętnie szczególnie, że z Natolina blisko. Sobota ma jeden minus... w piątek jest jajeczko Burgmanii i nie wiem czy o 13 będę już w stanie do jazdy
Klubowicze Piootr Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 13 Kwietnia 2011 No, no ciepło, ciepło - może coś z tego wyniknie . Jak koło SGGW to może lepiej na BP na Rosoła lub parkingu Leclerca od strony Neste24 ? Na sobotę miałem w planach Bemowo, ale jak będzie ekipa na nasze spotkanie to zmienię plany. Będę miał jakieś 2 godzinki, ale dobre i to !scooter .
dan75 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2011 czy dzis w lany poniedzialek ktorys z kolegow ma moze ochote gdzies pojezdzic ? pozdrawiam !scooter
Gość Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Chętnie wybrał bym się na przejażdżkę
Klubowicze Piootr Opublikowano 21 Maja 2011 Klubowicze Opublikowano 21 Maja 2011 No i temat Chłopaki i co z tym !TOMCAT po Ursynowie ??? W tym tygodniu może...?
Klaud Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 Jestem za, jeśli pogoda pozwoli, bo cały czas straszą tymi burzami...
Corleone Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 Ja pomimo tego, że mieszkam na Wilanowie, to po Ursynowie latam w zasadzie co drugi dzień. Natomiast specjalnie daleko tylko po Ursynowie, to nie da się pojeździć. Obserwujcie wątek http://www.forum.burgmania.net/topic/9822-warsaw-by-night/page__st__320 i wtedy się podłączcie
Klaud Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 W dniu 23.05.2011 o 14:57, Corleone7 napisał(a): Natomiast specjalnie daleko tylko po Ursynowie, to nie da się pojeździć. Obserwujcie wątek http://www.forum.burgmania.net/topic/9822-warsaw-by-night/page__st__320 i wtedy się podłączcie He he, myślę, że nie o samo "kulanie po Urysnowie chodzi", lecz o 1) !piwko na Ursynowie 2) !scooter startując z Ursynowa
Klubowicze Piootr Opublikowano 23 Maja 2011 Klubowicze Opublikowano 23 Maja 2011 No ja chyba dziś się będę !scooter . Z tym !piwko to bedzie trochę trudno bo jak tu wrócić na !scooter Odezwę się jeszcze w tym wątku za 1-2 godzinki. Jak macie jakieś pomysły to będę online. Jednak sie nie udało. Czyli zbiorowe kulanie zostawiam na najbliższy czwartek.
Corleone Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 Ja w tym tygodniu jestem zarobiony, więc tylko czwartkowy spocik !scooter . Pozostałe wieczory mam zajęte. Chyba, że coś mi się zwolni w ostatniej chwili...
Rekomendowane odpowiedzi