Skocz do zawartości
Forum Burgmania

kulanie po ursynowie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chetnie pojezdze wspolnie z klubowiczami z tej strony wawy. jednak na bialoleke troche daleko.

czekam na propzycje.

pozo !scooter

Opublikowano

Ja też chętnie. Niech tylko wróci już mój !scooter :D

Rzeczywiście na Białołękę daleko, ale w czwartki można się z nimi spotkać w połowie drogi (C66) :) Polecam

Poza czwartkiem temat otwarty.

• Klubowicze
Opublikowano

A o co chodzi !TAZ

• Klubowicze
Opublikowano

Chyba jest nas na Ursynowie kilku. Widuje się na Rosoła, KEN-ie sporo maxi. Oczywiście piszę się na wspólne przejazdy !scooter , a i okazja do poznania na "wizji" będzie :D . Oby tylko te "deszcze niespokojne" minęły i jestem gotów. Proponujcie daty, terminy - kto bedzie mógł ten będzie :) .

Opublikowano

"Kulanie po Ursynowie" czy chodzi o śmiganie !scooter pomiędzy blokami !OKK ?

Opublikowano
  W dniu 11.04.2011 o 20:33, Radi23 napisał(a):

"Kulanie po Ursynowie" czy chodzi o śmiganie !scooter pomiędzy blokami !OKK ?

Od Tesco do Realu i dalej do Leclerca !OKK

Ot różne okolice W-wy mają swoje osiedlowe piwo. Może mieć je również Ursynów.

Ale nie będziemy się ukrywać i wszystkich spoza mile powitamy !piwko

Opublikowano

Też się chętnie piszę, ale do środy jestem na Dolnym Śląsku, a w czwartek jadę do Sokoła zdać sprzęta na przegląd, a wróci do mnie w poniedziałek, więc dopiero w przyszłym tygodniu....

Opublikowano
  W dniu 11.04.2011 o 20:19, Przemo_ST napisał(a):

Ja też chętnie. Niech tylko wróci już mój !scooter :D

Rzeczywiście na Białołękę daleko, ale w czwartki można się z nimi spotkać w połowie drogi (C66) :) Polecam

Poza czwartkiem temat otwarty.

Może i na Białołękę daleko, ale często jak się kulamy z Białołęki to lądujemy w McWilanów, a to już sporo bliżej z Waszej strony :)

Opublikowano

podobno sobota ma byc calkiem ok. od 13 mozna smigac. skoro Ken i rosola takie popularne to moze punkt spotkania gdzies kolo SGGW.chyba ze klubowicze maja inne propzycje?

Opublikowano

Zawsze chętnie szczególnie, że z Natolina blisko. Sobota ma jeden minus... w piątek jest jajeczko Burgmanii i nie wiem czy o 13 będę już w stanie do jazdy :)

• Klubowicze
Opublikowano

No, no ciepło, ciepło - może coś z tego wyniknie whist . Jak koło SGGW to może lepiej na BP na Rosoła lub parkingu Leclerca od strony Neste24 ? Na sobotę miałem w planach Bemowo, ale jak będzie ekipa na nasze spotkanie to zmienię plany. Będę miał jakieś 2 godzinki, ale dobre i to !scooter .

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

czy dzis w lany poniedzialek ktorys z kolegow ma moze ochote gdzies pojezdzic ?

pozdrawiam !scooter

• 3 tygodnie później...
  • Klubowicze
Opublikowano

No i temat :helpsmilie: Chłopaki i co z tym !TOMCAT po Ursynowie ???

W tym tygodniu może...?

Opublikowano

Jestem za, jeśli pogoda pozwoli, bo cały czas straszą tymi burzami...

Opublikowano
  W dniu 23.05.2011 o 14:57, Corleone7 napisał(a):

Natomiast specjalnie daleko tylko po Ursynowie, to nie da się pojeździć. Obserwujcie wątek http://www.forum.burgmania.net/topic/9822-warsaw-by-night/page__st__320 i wtedy się podłączcie :huh:

He he, myślę, że nie o samo "kulanie po Urysnowie chodzi", lecz o

1) !piwko na Ursynowie

2) !scooter startując z Ursynowa :)

• Klubowicze
Opublikowano

No ja chyba dziś się będę !scooter . Z tym !piwko to bedzie trochę trudno bo jak tu wrócić na !scooter Odezwę się jeszcze w tym wątku za 1-2 godzinki. Jak macie jakieś pomysły to będę online.

Jednak sie nie udało. Czyli zbiorowe kulanie zostawiam na najbliższy czwartek.

Opublikowano

Ja w tym tygodniu jestem zarobiony, więc tylko czwartkowy spocik !scooter . Pozostałe wieczory mam zajęte. Chyba, że coś mi się zwolni w ostatniej chwili...