Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szybkiego powrotu do pełnej sprawności.

Mam nadzieję, że uszczerbek na zdrowiu fizycznym uda się szybko zaleczyć, a psychiczne, w szczególności nastawienie do !scooter pozostało nietknięte.

A z pytań pobocznych - mnie też jak @kmodzele interesuje który fragment kasku najbardziej "dostał".

Pozdrawiam,

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Worlan

4

• GrzechoCnik

3

• szorstki

2

• Barbarra

2

Opublikowano

Wracaj do zdrowia Człowieku Mucho!

Opublikowano

Zdrowiej bo ładna pogoda się robi !OKK !OKK

Opublikowano

Dobrze, że tak sie skończyło... Trzymaj się ciepło i dochodz do siebie. Zdrowia !!!! !piwko

Opublikowano

Moi drodzy, wszystkim Wam bardzo dziękuję za życzenia i słowa otuchy. To wszystko działa, dziś stanąłem na własnych nogach, odrzuciłem wózek i zaczynam powoli chodzić. Wszystko wskazuje na to, że stłuczone kolano wraca do normy szybciej, niż ustawa przewiduje. Jeszcze raz... dzięki.

Co do kasku, to dostał idealnie centralnie, tuż nad nosem, do połowy czoła. To, niestety, każe mi myśleć, że do końca nie panowałem nad upadkiem. Nie mogę sobie darować, że kontynuowałem jazdę, widząc ten samochód, a nie łapiąc kontaktu wzrokowego z kierującym. Wiem, że była szansa uniknąć tego zdarzenie, a na pewno zmniejszyć skutki. Cóż stało się. Nie tracę miłości do jednośladów, gorzej jest z moją małżonką. Nie mam pojęcia, co będzie za cztery tygodnie, czy nie będzie rwać włosów z głowy (swojej lub mojej), jak będę chciał wrócić. Całą sprawę chcę przekazać firmie Abacus, zajmującej się kompleksowo odszkodowaniami. Podobno wyciągają więcej z ubezpieczalni, niż przeciętny poszkodowany. Jutro mam spotkanie, zobaczymy, jakie warunki postawią i co dają. Muszę jeszcze poszukać solidnego szpitala dla mojej X9, co by ją tam uczciwie zdiagnozowali i zrehabilitowali. Wszelka podpowiedź mile widziana. Pozdrawiam, Grzesiek (Flyman)

• Sympatycy
Opublikowano

Miło czytać, że wracasz do zdrowia !OKK Co do X9 to zapytaj Krisa.

• Sympatycy
Opublikowano

Nie tracę miłości do jednośladów, gorzej jest z moją małżonką. Nie mam pojęcia, co będzie za cztery tygodnie, czy nie będzie rwać włosów z głowy (swojej lub mojej), jak będę chciał wrócić.

Musisz z nią dobrze "popracować". Moja, w ubiegłym roku co prawda nic mi nie mówiła,

ale widziałem, że nie jest najszczęśliwsza z mojego hobby...

Co do reanimacji Włoszki, skoro będzie to OC sprawcy, to moim zdaniem -> Uhma-Bike i

wymieniaj wszystko na nowe. Aha, pamiętaj o kasku, bo ten powypadkowy już swoje przeszedł.

pzdr

Opublikowano

Pocieszające wieści że szybko wracasz do zdrowia. Życzę dalszego ekspresowego odzyskiwania zdrowia.

Z naprawą skutera chyba powinieneś chwilę poczekać bo zawsze jest ryzyko (czasami jest to szansa) że rzeczoznawca zakwalifikuje !scooter do szkody całkowitej.

• Klubowicze
Opublikowano

Wracaj do zdrowia

Opublikowano

Zdrowia chłopaku .....

• Sympatycy
Opublikowano

Fajnie że wracasz do zdrowia !OKK

Co do X9 to oddaj do ASO i niech wymieniaja wszystko na nowe,zwłaszcza że naprawa jest z OC sprawcy.

Polecam Uhma-Bike-robiłem tam swoją Gp-tke

Opublikowano

Zdrowia - bo najważniejsze !!

Opublikowano

Wolant w górę! Tygodnie kuracji szybko miną. Akurat zdążysz na cieplejsze dni.

I więcej czasu będziesz miał na przygotowanie swojego nowego biznesu.

Oprócz kasku walcz o ubranie, pewnie też nadwyrężone, a swoje kosztuje.

A zdążyłeś flapy wysunąć? !OKK

Zdrowiej

• Sympatycy
Opublikowano

Czyli,

było wheelchair.gif

jest :D

będzie .scooter.gif

zdrowia, Grzegorzu.

Opublikowano

Zdrówka i jeszcze raz zdrówka.

Opublikowano

Piszesz i nie leżysz w szpitalu - teraz będzie tylko lepiej !piwko Szybkiego powrotu do latających!!

Opublikowano

Wracaj chłopie jak njszybciej do zdrowia !OK , bo to najważniejsze ,skuta sie naprawi i będzie jak nowy. Zdrowia jeszcze raz.

Opublikowano

Ech... Przykro takie wieści się czyta...

Trzymaj się chłopie i zdrowiej. :)

Opublikowano

Wracaj do zdrowia.

Trzymam kciuki za Ciebie i za Twoją X9- tkę.

Opublikowano

Wracaj do zdrowotności w tempie jakim tylko sobie chcesz, ale najlepiej szybko (mówią, że jednostką porównawczą może być niejaki Robert K. z Krakowa).

Niech zatem mechanicy się też śpieszą bo "czymże jest rycerz bez swego wiernego rumaka?".

No i do zobaczenia na trasie !scooter

Opublikowano

Wracaj szybko do zdrowia kolego. !YES

Niestety, nieczęsto mamy okazję zapanować nad wszystkim w takich sytuacjach.

Oczywiście po szlifie mamy milion pomysłów, na to co mogliśmy lub nie mogliśmy zrobić.

Najważniejsze, że żyjesz i na !wchair nie będziesz.

Reszta to przysłowiowy "pikuś".

Pozdrawiam.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dziś byli panowie z Uhma-Bike. Zabrali maszynkę, są dobrej myśli. PZU zaproponowało szkodę całkowitą — 4000 pln i jest w trakcie szukania drzewa, na które mają spir.....ać.

Dziś również pozbyłem się gipsu z barku. Ręka nie działa, ale ma działać za jakiś czas. Kolano prawe działa... na 70%. Ogólnie kicha. Zwolnienie przedłużone do końca maja.

Pozdrawiam wszystkich i jak najdalej od takich przygód, jak moje.

• Sympatycy
Opublikowano

Pozdrawiam Cię Flyman, dasz rade aby zdrowie było !OKK

• Sympatycy
Opublikowano

Wracaj szybciutko do pełnego zdrowia.

Dziś dwóch moich kolesi miało szlify na szczęście bez obrażeń ciała.

Pozdrawiam Siemik

• Sympatycy
Opublikowano

Kolego, zdrowiej szybko. Daj jakieś namiary na PM, to może wpadniemy z Morwą do Ciebie.