Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam na wybrzeże środkowe 17 kwietnia.

O godzinie 10.00 w Koszalinie Otwarcie Sezonu Motorowego już po raz dziesiąty. Tutaj są informacje na ten temat.

O godzinie 15.30 w Darłówku święcimy pojazdy wszelkie ze szczególnym uwzględnieniem jednośladów (po znajomości) zgodnie z hasłem:

Masz dwa koła? - do kościoła!

Po poświęceniu "sprzętów" poświęcimy palmy i zacznie się Msza.

O godzinie 17.00 planujemy pokaz ratownictwa drogowego w wykonaniu miejscowej JRG Straży Pożarnej.

Dla Burgmaniaków - jak zwykle mile widzianych - znajdzie się oprócz dobrego słowa jakaś herbacina, kawa, mineralka, a może nawet ciastko :rolleyes:.

Zapraszam seeeerdecznie.

Opublikowano

My wybieramy się już dziś, jeśli ktoś chętny z 3miasta na współną wycieczkę do Darłówka, jutro Koszalin i powrót, zapraszam.

• Klubowicze
Opublikowano

Będę koło 12.00 w Koszalinie, może Was gdzieś złapię i wtedy, jak rozumiem na paradę i jedziemy razem do Darłówka?

Opublikowano

No to się odbyło! Dzięki za obecność "wszechpomorską" Abachowi z Małżowinką i ArtCho'wi.

Byliśmy wspólnie w Koszalinie (tam jeszcze między innymi DamianaBezBeaty widzieliśmy), a później w chłodnym i zamglonym Darłówku. Ale mimo średniej pogody miło było spotkać się i choć słów kilka zamienić z przyjaciółmi.

Raz jeszcze DZIĘKI!

• Klubowicze
Opublikowano

Dotarłem do domku i po krótkiej kolacji zasiadam do Burgmanii.

Mnie również było bardzo miło się spotkać i trochę się wspólnie pokulać oraz pogadać w miłym towarzystwie! A obiadzik pierwsza klasa! :) Dodam jeszcze, że Burgmanię reprezentował również Hubert, którego spotkałem w Koszalinie.

eMKa - dzięki za gościnę i poświęcenie (-a).

Czekam teraz na wyjazd do Warszawy!

PS

Zaskakujące jest to, że jak dojechałem do domu było 14 stopni, a w Darłówku 8! !pomidor

Opublikowano
PS

Zaskakujące jest to, że jak dojechałem do domu było 14 stopni, a w Darłówku 8! !pomidor

Okazało się, że jedynie w okolicach Darłówka niedzielna pogoda troszkę nie dopisała. W trakcie powrotu, praktycznie od Słupska do samego domu była piękna słoneczna pogoda i podobno utrzymywała się od samego rana. Ktoś z nas musiał nieźle nagrzeszyć !pomidor ;)

Marku, bardzo dziękujemy za gościnę, modlitwę i poświęcenie nas i naszego sprzętu !scooter w nowym sezonie :)

Dzięki Tobie doświadczyliśmy obecności wśród samych Vipów województwa zachodniopomorskiego:

DSC_0937.jpg

Niespodzianek, które nas spotkały w związku z obecnością przy Twoim boku nie będę "roztrząsał" na forum ;) ale na pewno kolejny raz podziekuję !OKK Szkoda, że tak nie mamy zawsze ;)

Dziękuję również za miłe towarzystwo ArtCho i Damianowi, miło również było zobaczyć i pozdrowić Huberta.

Bardzo spodobał mi się tor w Koszalinie:

DSC_0879.jpg

Pierwszy raz w życiu widziałem taki obiekt, na którym można bezpiecznie poćwiczyć jazdę w zakrętach i opanowanie sprzętu. Tym razem było za dużo chętnych, ale może kiedyś uda się popróbować na tym torze swoich umiejętności. Jedynie z Burgmaniaków Damian, tym razem bez Beaty ;) zakosztował winkli koszalińskiego toru:

DSC_0892.jpg

Więcej zdjęć z toru z Damianem w roli głównej: NADUŚ

Kilka zdjęć z Darłówka i Koszalina: NADUŚ

Do następnego razu... :)

Opublikowano

Adam, dzięki za fotki.

Polecam się na przyszłość (trzeba w końcu wykorzystać kartę ;)) ;).

Znalazłem jeszcze kilka fotek.

Oto one:

pawelspisak182011041920.jpg

pawelspisak122011041919.jpg

piotrlitwin520110419209.jpg