Klubowicze Doktorek Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Ksiądz Andrzej zaprasza na mszę św. rozpocynającą sezon motocyklowy 2011 r. w Krośnie k. Ornety 8 maja 2011 r. 8.05.2011 Warmińska Motomajówka, Krosno k. Ornety. Organizator: ks.Andrzej Krużycki, kustosz sanktuarium maryjnego, Orneccy Motocylkiści oraz Przjaciele, tel.: 0-608 146 484, 55 242 28 84, e-mail: par.krosno@neostrada.pl, www.krosno.warmia.pl
Jurek_mwo Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Witaj Przemku. Chętnie ale niestety w tym terminie nie dam już rady.
STALONE Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Witam serdecznie,jak widzę kolega Doktorek ma już sprawdzone informacje odnośnie daty Motomajówki w Krośnie. Wszystkich chetnych zapraszam do Ornety, a do Krosna pojedziemy jako Burgmania. O szczegółach napiszę później. Pozdrawiam stalone
krzysurban Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Z miła chęcią pojawię się na Majówce w Krośnie. Stalone czekam na informacje. A o której to się zaczyna?? Bo nie ma jak do tej pory żadnej godziny rozpoczęcia.
STALONE Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 O wszystkich szczegółach Motomajówki,napewno pogadamy przy okazji naszego wypadu 30.04-1.05. Z mojej wiedzy,kustosz czeka jeszcze na potwierdzenie zaprzyjaźnionego klubu Harleya. Dopiero wtedy podadzą plan imprezy.
krzysurban Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 O wszystkich szczegółach Motomajówki,napewno pogadamy przy okazji naszego wypadu 30.04-1.05. Z mojej wiedzy,kustosz czeka jeszcze na potwierdzenie zaprzyjaźnionego klubu Harleya. Dopiero wtedy podadzą plan imprezy. Dzieki za info. Stalone dostałeś priv ode mnie??
STALONE Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Czść kolegom,potwierdzono już dokładny termin motomajówki. 8-05-2011 o godzinie 12 rozpocznie się mszą w kościele w Krośnie. Cały plakat z planem imprezy dostałem na meila,chciałem go wkleić "tu". Moje umiejętności informatyczne nie pozwalają na to Może jakaś pomoc ? Pzdrawiam.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Administrator Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Cały plakat z planem imprezy dostałem na meila,chciałem go wkleić "tu". Moje umiejętności informatyczne nie pozwalają na to Gotowe !OK
krzysurban Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 Byliśmy(DIZEL,STALONE, Bargacz) pomodliliśmy się za Doktorka i za jego szybki powrót do zdrowia. Grochówa zjedzona, ale nie przeze mnie. Kawa wypita. Mam nadzieje,że następnym razem będzie więcej Burgmaniaków.
DIZEL Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 To prawda - byliśmy modlitwa odprawiona - sezon rozpoczęty Milo było sie z wami spotkać Panowie (Paną też ) ! Do zobaczyska na Burgmani .
STALONE Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 Miło było,to prawda.Modlitwa była szczera, bo pogodę wymodliliśmy super. Doktorek do zdrowia dojdzie równie szybko po takiej modlitwie. Pozdrawiam wszystkich uczestników motomajówki. ps.Artur zapodaj to nasze zdjęcie.
krzysurban Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 Nawet znalazłem filmik jakiegoś amatora.... Proszę patrzeć od 1:03 A bardzo wyraźnie od 2.25
Rekomendowane odpowiedzi