Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Krzysiu po południu 18ta przecież prawo jazdy musisz posiadać,bo z kim latać będe to tanie rzeczy nie są,Klimuś z lalcią też się zbierze jak wyschnie

Opublikowano

I znowu Limmpuś wymieka :band:

No i potwierdza się co król to król, jest twardy i się nie poddaje :band: Klimuś wymiękł z dzisiejszego latania i jakie było moje zdziwienie, no ale cóż Limmpuś miał latać a tu znowu coś z T-maxem, a to kicha a to prycha, a to wody deszczowej się boi zawsze coś, schowajcie chłopaki te Tmaxy i Helenki już pod koc bo wieczory chłodne się robią ;) Ale król nie zawiódł

Proszę to potwierdzenie dla niedowiarków

p0l3.jpg

a później trasa łącznie około 120km

xs1p.jpg

Odwiedziny tamy i do domciu

z8fc.jpg

Króle górą !!!!

Dzięki Rafik za wspólne km

Opublikowano

Witam sąsiadów .

Ci mogą niech śmigają bo zima tusz tusz .

Szerokości chłopaki i pozdrawiam :) .

Opublikowano

Rownież Upiorku pozdrowienia dla Ciebie

Opublikowano

śmigać panowie,Krzysiu ja jak mam czas to chętny zawsze jestem na latanie

Opublikowano

chętni na latanie są na dzisiaj

Opublikowano

No to polataliśmy Limmpuś no nareszcie widzę T-max nie bał się chłodu ;)

Opublikowano

a i burgman zaczął odpalać idealnie i trochę wyładniał po moich komplementach,latamy dzisiaj oczywiście a dzięki za miłe towarzystwo wczoraj

Opublikowano

Ale Wy sobie cukrujecie !!!! Czuje sie jak po słodkiej wódce!!!

Opublikowano

po prostu zazdrościsz a nie chcesz z nami polatać tylko robota i robota

Opublikowano

Limmpuś latamy dzis o 18,

Arek wiesz my różnimy sie tym że zamiast gadania to latamy praktycznie codziennie ;)

Jak ktoś chętny to nr zna każdy miłe widziany :)

Opublikowano

święte słowa Krzysiu

Opublikowano

halo, jakies plany na przyszly tydzien? od pn. po 17.00 moge posmigac. co to za dziwne historie? Arkadiusz moze kujawiakow odwiedzimy na szybko ;) pozdrawiam wszystkich

Opublikowano

po prostu zazdrościsz a nie chcesz z nami polatać tylko robota i robota

Sprzedaje skuter, jak ktoś chętny, dzwonić. Stan techniczny mojej niuni, każdy zna. Nie oddam za grosze. Tak ze nie mam czego zazdrościć.

Opublikowano

jestem chętny !scooter :rolleyes1:

Opublikowano

To dzwon, bo lista sie wydłuża. Tylko czasami nie teraz.

• Klubowicze
Opublikowano

A co zamiast SW-T400 ?

Opublikowano

Nie zdradza sie takich tajemnic hi hi.

• Sympatycy
Opublikowano

Na pewno będzie B650 no chyba że BMW chociaż jeszcze w jest Integra i to będzie najszybciej ale czas pokarze .

Opublikowano

Dzięki Klimuś za wspólne km nakręciliśmy ich razem 275 tak mi wyszło na liczniku aczkolwiek jeszcze dwoje dzieci woziłem i dzień dzisiejszy zakończyłem na 338km.

Fotki z wyprawy

Włocławek stacja paliw uczestnicy wyprawy :)

bzqb.jpg

1bk2.jpg

Poniżej Ciechocinek

9xyn.jpg

Toruń

7cps.jpg

W drodze powrotnej najbardziej syn pamięta loda od Violi :)

5ntm.jpg

Jeszcze raz Klimuś dzięki. Helenka się spisała widzę że tak jak mój król :) Ile wyjazdów tyle powrotów :)

pozdrawiam

• Sympatycy
Opublikowano

Zazdroszczę! :)

Opublikowano

A co mnie tu taka cisza? Jakaś żałoba czy coś ?

Klimuś, Braszken itd. co jest ? Śmigamy ?

Po niedzieli jestem do dyspozycji !!! Dokąd nie sprzedam Zacnej ciągle śmigam !!!

Dziś nawinąłem 250 km, sam, solo, ale cóż takie życie, ale liczy się śmiganie, ten spokój, wyluzowanie, odstresowanie, to jest piękne !!!

Wiatr, prędkość, wolność !!!

Opublikowano

To czemu nie dzwoniłeś ja też latałem sam, nawet w deszczu wracałem.

A cisza mówisz na forum, administratorzy zbanowali Limmpa i nie ma z kim pisać, Klimuś sie raz odezwał i teraz nic pewnie nie pisze bo pewnie nie chce by go zbanowali ;)

Trochę wg mnie to dziwne podejście admina, ogólnie wyszedł szum, a poźniej czekano na załatwienie sprawy przez Limmpa, chłopak ogarnął temat nie znam w sumie szczegółów ale z forum wynikało ze sie dogadali, i co wywalili Limmpa na bruk.

Ja to mam takie zdanie że wszystko odbyło się jednostronnie, brano pod uwagę tylko jedna stronę. No ale co tu chłopki z Płocka mogą sie porównywać do tych z Warszawy lub innych metropolii.

Tak nie powinno być każdy nawet najlepszy popełnia błędy, a żyjemy w państwie w którym jest wolność słowa i można mówić co boli i każdy powinien umieć uszanować kogoś zdanie, czasem ile ludzi tyle wersji, no ale co tu bić pianę jak to ostatnio administrator zamknął posta bo właśnie tak określił zaczyna się bicie piany. Akcja czyli zaczynają ludzie pisać to co adminowi nie odpowiadało??? To ja bym nazwał ograniczaniem swobody wypowiedzi człowiekowi a to już nie ładnie.

A teraz Arku to pewnie i mnie zaraz zbanują za to co napisałem bo się komuś nie spodoba i wyczyszczą Płock i okolice :( Ale i tak będę latał. Zawsze możesz zadzwonić jak mnie wywalą na bruk.

Opublikowano

Admini, adminami ale na forum jest odsetek użytkowników, ich wola i ich opinia. Jak zdecydują ze trzeba mnie zbanowac czy Ciebie to nas zbanuja. Życie mnie nauczylo. To jest busz. Nie chce sie wypowiadać w tej kwesti. Forum Burgmania jest dla mnie odskocznia od co dziennych problemów , mam ich dość. Wiec nie bójmy sie banow, tylko jedzmy na przodu, po przygodę. Przciesz o to tu chodzi. Jutro nie, ale w przyszły czwartek smigam na spota na W-we jak ktoś chętny zapraszam. Jadę sie spotkać z ludźmi z Burgmani, mam nadzieje ze przyjmą mnie jak zawsze, życzliwe , rodzinnie tak jak było do tej pory. Kto chętny, dzwonić. Amen.

Braszken, wybieram sie na spota na Śląsk jak jesteś chętny, to nie widzę problemu, dogadamy temat telefonicznie.