Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no chłopaki deklarować się na najazd łodziaków w czwartek

to nic się nie zmieniło ruszamy zgodnie z ustaleniami jak ktoś dojedzie to super jak nie to we 3 skutery

Opublikowano

Limmpuś a T-cuś doleci? Dobrze że po drodze do Zgierza ok 90 km jest najmniej 6 stacji na których zatankujesz, inaczej licho to widzę.

Klimuś nie wyciągaj z kufra linki weź na wszelki wielki :)

Opublikowano

przyjemności nie liczy się zużyciem paliwa jak ty i Klimek ,pali ile musi,a linkę to ten od helixa zawsze wozi dla siebie bo laweta za droga jest

Opublikowano

Ale ja nie mówiłem nic na temat pieniędzy chodziło mi o to byś tylko doleciał od stacji do stacji , po drugie to nie rozpędzaj się, ja nie liczę ile wleje poprostu tankuje do pełna, a napewno przyjemność z jazdy u mnie i Klimka trwa dwa razy dłużej niż u Ciebie i to jest to właśnie :)

Opublikowano

taka jest twoja wersja,ale co to za jazda jak liczy się koszty,odbieranie przyjemności ,proste założenie pali ile potrzebuje a posłuchaj poezji pracy silnika dwucylindrowego a kosiarki jednocylindrowej coś za coś,szkoda roztrząsania tematu są przyjemniejsze rzeczy wiesz o czym mówię,jednocylindrową kosiarkę to mam na działce do koszenia trawy.

Opublikowano
:) jutro Łódź to najważniejsze
Opublikowano

no widzisz jak rozsądnie piszesz a Klimuś dla siebie niech linkę bierze rożnie bywa z helixem i burgusiem twoim :)

Opublikowano

no ale widzisz mój burguś wychodzi z założenia ile wyjazdów tyle powrotów, zawsze wraca do domu :) a i też to samo mogę powiedzieć o Helence Klimusia, też wyjeżdża i wraca chociaż może z potem na czole ale wraca :) i tak 3mać

Opublikowano

Po pierwsze wyjazd na pchli targ wypalił tak ze z Violą zrobiliśmy tego dnia 200km :)

po drugie jutro :ninja: startuje do Gdańska o 5 rano także mogę ci Krzysiu linki pożyczyć co byś miał dla T-CUSIA :chair:

po trzecie wracam w sobotę ale w prześle wam fotki :) co byście za bardzo nie tesknili

Opublikowano

Helenką jedziesz do Gdańska? no no, Klimuś pamiętaj po niedzieli mamy zrobić wypad mam nadzieję że nie wymiękasz

Opublikowano

no i mówiłem że we 3 to dużo ktoś wymięknie lecimy we 2 skuterki brak chętnych będzie

do Lipna dojedzie i koniec wyprawy,w taki upał to helenka dużo wody musi pić aby się nie odwodniła,linkę weż

Opublikowano

No i mam wieści z pierwszej ręki Helenka dotarła do celu :)

Opublikowano

to cuda się zdarzają bez amortyzacji i opon

Braszken dzięki wielkie

Opublikowano

Ok rownież

Opublikowano

Po pierwsze to nie cuda tylko sprawny skuter. :)

Po drugie Gdańsk zaliczony w jedną stronę w słońcu a z powrotem w strugach deszczu . :clap: 4 godz 50 minut 321 km w jedną stronę

Po trzecie Komitet powitalny nawalił miał być w glinojecku i nie było słoneczni chłopcy się wystraszyli paru kropel deszczu :frusty:

Opublikowano

Witamy Klimusia cały i zdrowy ?!? No wiesz może jak jechałeś to miałeś kilka kropel deszczu, a u nas rano to z wiadra ktoś lał z góóry :) więc mała przyjemność z jazdy

Opublikowano

Tak Krzysiu od samego Gdańska miałem to co wy w Płocku od rana ale spoko rozumiem was

Opublikowano

Wiesz jakbym musiał to bym jechał trudno, a podejrzewam z garażu w deszczu byś nie wyskoczył pojeździć dla przyjemności :) a może jakieś fotki wrzucisz

Opublikowano

Kto wie czy on był w Gdańsku,a tak poważnie to lało i nie ma przyjemności jazdy w deszcz,jak trzeba jechać to się jedzie a tu tylko małe powitanie miało być w Glinojecku ale Braszkenik zaspał :)

Opublikowano

20130808_105031.jpg

20130808_105115.jpg

Fotki z przeprawy promowej Gdańsk-Sobieszewo

Opublikowano

Brawo Viola i Klimuś za zaliczenie nadbałtyckich rejonów, a co do tego czy ja zaspałem to nie będę się tłumaczył, ale mam twarde dowody na to by udowodnić kto tak naprawdę wymiękł, więc Limmpuś nie krzycz głośno bo będzie wstyd :)

Ale na marginesie to mam pytanie Klimuś Ty byłeś z Violą czy z kobietą w kamizelce Violi, normalnie Viola aż nie do poznania muśnięta promieniem nadmorskiego słońca fiu fiu :frusty:

żeby nie było ze nie jeździmy to fotki z wyprawy, pierwsza podczas drogi do Łodzi

94u5.jpg

a tu u jednego z kolegów pod domem

7qxd.jpg

Opublikowano

no to gratulować Klimuś takiej przeprawy dla helixa,dobrze że wypoczęliście,a ty Krzysiu na żartach się nie znasz wiesz że zawsze lubię zgonić na tego winnego zaspania i co przez niego deszcz padał,ciekawe skąd taką ładną lalcie Klimek wyrwał

Opublikowano

Ja to wiem Viola zabrała słońce znad morza a Klimuś zabrał chmury a ze miał głębsze kieszenie zabrał wiecej :)

Opublikowano

mówisz dobrze że deszcz Klimek przywiózł

Opublikowano

Kto ma ochote jutro polatac proponuje do południa :)