braszken Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Jak nie jak tak No i polataliśmy sobie z Limmpusiem Ale coś się wydarzyło a co wywnioskujcie sami Ale jakoś sobie radził Był tylko ubaw bo więcej to cuś robiło krzyku niż to warte, aż się wszyscy oglądali A po przejechaniu 4,5 km musiało to cuś odpoczywać Mam nadzieję Limmpuś że dojechało to cuś i szczęśliwie dowiozło Cię na garage Wspólnie ponad 100km przejechane wrażenia niezapomniane po dzisiejszym dniu dzięki Limmpuś za popołudnie pełne wrażeń
limmp1 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 dzięki za latanie ale po zmianie sprzętu Braszken nie mógł nadążyć !bicz dotarło bezproblemowo i myjnię zaliczyło dotarło bezproblemowo i myjnię zaliczyło
braszken Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 E to widzę Limmpuś dojechałeś szczęśliwie, niech Ci co nie latali dziś a przede wszystkim co zrezygnowali w ostatniej chwili baaaardzo żałują dzisiejszego dnia
limmp1 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 ci co piją dzisiaj niech żałują że latanie ich ominęło
braszken Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Latanie a przede wszystkim wrażenia -bezcenne
limmp1 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 widzisz Krzysiu nikt nas nie lubi i latać z nami nie chce,albo sprzęt kotletowaty mają i boją się że nie dojadą do celu
braszken Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Pewnie i tak no ja w tym sezonie zacząłem 7 tysiąc przejechanych km pewnie to niewiele w porównaniu z innymi
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Administrator Opublikowano 2 Sierpnia 2013 albo sprzęt kotletowaty mają i boją się że nie dojadą do celu ...albo walone przodem z pokrzywionymi lagami i poklejonymi, mocowanymi na trytytkach szybami! Dramat!
limmp1 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Krzysiu jak nie chcą jeżdzić to nic nie poradzi się na to może u nas coś na jesień się ogarną i pojeżdżą z nami
KLIMEK Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Panowie wyjazd o 8 do włocławka na pchli targ jest ktoś chętny to niech pisze
limmp1 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Klimuś a telefonu nie masz ,bym pojechał jak byś zadzwonił ,na wsi internetu nie mam
braszken Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 ja gdybym rano o 8 miał czystą krew w żyłach to bym poleciał, no ale nie dało się
limmp1 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 to trzeba było nie chlać tyle ,tak plany spełzły na niczym i wyjazd nie wypalił
braszken Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 no powiedz że przeze mnie Klimuś nie pojechał na pchli targ
limmp1 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 zawsze trzeba winnego wskazać,a Klimuś wycieczkę stracił
rafszyman Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Chętnie ale mam awarie ogumienia. Czekam na dostawe oponki.
limmp1 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Proponuję wspólny wyjazd do Łodzi na spotkanie w czwartek ,wyjazd 17 20 z Łącka spod zajazdu na rozdrożu,chętni pisać lub dzwonić do mnie,plan wspólne pogaduchy,latanie ,kawa ,ciastko,kebap dawać marudy bo szkoda czasu na siedzenie w domu.
braszken Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Ja latam cały czas teraz nad jeziorkiem jestem i sie pluskam A to z wczorajszego wypadu zrobione coś koło 150km A tu proszę Dzięki Viola bo to w sumie dzięki Tobie było nas tak dużo normalnie wczoraj śmigało 100% więcej niż standardowo
Rekomendowane odpowiedzi