Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Klimuś nikt sie nie przemądrza tylko lata i nabija km trzeba umieć pogodzić rodzinę z pracą i przyjemnością uwierz ze jak sie chce to sie da :D

Opublikowano

Klimuś nie mądrzyj się bo jak byś chciał polatać to godzina 21 nie jest problemem spać nikt nie chodzi,a ty śpieszysz się do lalci,prądu mi nie brakuje,jechałeś dzisiaj t maxem i te piękne wspomnienia będziesz miał zawsze w pamięci przed horrorem jakim jest jazda helixem który nie ma hamulców i przyśpieszenia słowem ko.......n

Opublikowano

Nie zarobieni tylko na urlopie w Karpaczu wracam w wtorek i możemy polatać

Opublikowano

czyli zarobieni jak na urlopie w Karpaczu ,bieda siedzi na miejscu i lata w koło komina

Opublikowano

,bieda siedzi na miejscu i lata w koło komina

Ba i w bamboszach podaje herbatkę swojej małżonce !!! Byle komin było widać !!! A z komina się kopci jak ......

Ps. Nie każdy może być kominiarzem !!!

Opublikowano

o komendant się odezwał chyba w robocie jesteś

Opublikowano

Nie w robocie, tylko czytam i jeżdżę w okolicach Płocka, mówię sprawdzę jak to oni śmigają, ale ani widu, ani słychu, a piszą, że śmigają ? Tylko gdzie? Zdjęcie przy garażu zrobią i się śmigaczami nazywają. Spisanie liczników też nic nie da bo na komputerach dokręcają i odkręcają kilometry, ech szkoda pisać !!! Na telefon się zdzwaniają by zdjęcie zrobić proforma, gdzieś. Wzywam Was do odpowiedniego zachowania. A nie popeliny siania.

Wstawią zdjęcie Burgolota z T-coś tam i wielkie śmiganie mi od razu, które stoją na stopkach.

Opublikowano

Hihi ciekawe którą drogą jeździsz bo Cie nie widać, a dziś to akurat aura nie jest odpowiednia. Wiesz ja nie muszę na kompie dokręcać km bo mam sprawną linkę od licznika i kółeczka nakręcają :) ja wiem że nie dościgniesz nas w ilości przejechanych km i wspólnych wypadów :Jumpy: ale nie ma się czego wstydzić trzeba odpalać maszynę i śmigać a nie tylko byle komin było widać :oops:

Opublikowano

ja wiem że nie dościgniesz nas w ilości przejechanych km i wspólnych wypadów :) ale nie ma się czego wstydzić trzeba odpalać maszynę i śmigać a nie tylko byle komin było widać :Jumpy:

Braszkenik, ja Was nie muszę ścigać, bo jestem dużo, dużo przed Wami, i by mnie prześcignąć to Wam zajmie jeszcze wiele, wiele lat !!!

Nie chcę się licytować, bo nie o to chodzi, ważne by się spotykać !!! Jak zmienię pracę, to wtedy nie macie szans. !!!

Ps. Po 22 lipca jadę skutem do Karpacza i wracam tego samego dnia, kto jest chętny, no słucham ? Śmigacze.

Opublikowano

3mam Cię za słowo chociaż mi robota nie utrudnia :)

Opublikowano

nie kłócić się nie chodzi o licytację w kilometrach tylko śmiganie i wspólną przyjemność z jazdy w tym roku Arek tak wyszło że spotkać się z tobą na latanie to jak trafić 6kę w lotto,podsumowując kto ma czas i chęć aby wspólnie polatać jak to dawniej bywało to zna numery telefonów a wstydzi się napisać na ogólnych niech dzwoni a na pewno się spotkamy nawet i z tymi co archaiczne skutery mają ale jak będzie w nich chęć jazdy to czemu nie zamawiać pogodę i latamy a ten z pacanowa komendant to swoją drogą na kawę do roboty mógłby zaprosić kawę kupię bo mi się polepszyło

Opublikowano

A my dziś z Klimkiem nakręciliśmy wspólnie coś około 80km czasem między kroplami :)

atcd.jpg

Opublikowano

fotomontaż u Klimka na obozie spa :confused:

Opublikowano

To realne zdjęcie żaden fotomontaż ja dziś byłem u Klimka i lataliśmy dzwoniłem przecież do Ciebie to zarobionych byłeś :confused:

Opublikowano

A my dziś z Klimkiem nakręciliśmy wspólnie coś około 80km

No Panowie Szacun, ja tyle to do roboty i z powrotem zrobiłem !!!

Michał, nikt się nie kłóci, nie sprzecza.

A to, że Tobie się ostatnio poprawiło, to bardzo dobrze, cieszymy się z Tobą, może w końcu będzie Cię stać polecieć na spota do Warszawy !!!

Opublikowano

Arek stać mnie ale na pewne tematy możemy pogadać na pw lub telefonie,dobrze że latają to ważne jest w zabawie

Opublikowano

Jedni latają bo muszą i moze to nie sprawiać przyjemności juz a inni latają dla przyjemności i to jest dopiero zabawa

Opublikowano

albo nie latają wcale

Opublikowano

Michał ja nie jestem w gułagu ani w obozie koncentracyjnym na niewielkie śmiganko zawsze mogę wyskoczyć , ale niestety mam też obowiązki . Dobra koniec licytacji i jak widzisz czasami przyjeżdżam do domu a propos jazda t_cusiem to nic takiego jednie strach że prądu zbraknie na trasie a na taki stres szkoda zdrowia .

Uciekam do pracy panowie miłego śmigania i zapraszam do siebie na obóz to zobaczycie najciemniejsze zakamarki ludzkiego umysłu.

Opublikowano

jak horror albo film milczenie owiec u Klimka takie spa

Opublikowano

Michał mówiłeś ze kiedyś byłeś na takim obozie i bardzo zadowolony jesteś do dziś :clapping: a teraz mówisz ze horror

Opublikowano

to było dawno i zapomniałem a nie pamiętasz że też byłeś z Klimkiem na 1 turnusie jako obozowicz

Opublikowano

A to było wtedy co po turnusie Klimek został opiekunem jako najgrzeczniejszy z grupy ? :clapping:

Opublikowano

i najlepiej zaangażowany emocjonalnie z obozowiczami i obozowiczkami

polatałem dzisiaj sam nikt nie ma czasu

Opublikowano

wyczuwam nutę zazdrości chłopaki :clapping: wam tylko figle migle w głowie A PRZECIEŻ WYRAŹNIE MÓWIŁEM :P ŻE NIC WAM NIE MOGĘ POMÓC w y się zliczacie do sprawnych inaczej jak wtopicie się w obozowiczów to i tak nikt was nie pozna :P że jesteście obcy .