Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie jutro rano zegnam Europe w Huelvie (Hiszpania) i ruszam do Rio Haina(Dominikana) pozdrowie od was plaże. :)

Opublikowano

dobrze Krzysiu że pamiętasz o nas

nie ma z kim latać zmieniam forum :)

Opublikowano

zaczął się nowy tydzień jakieś wspólne latanie są chętni pisać ,dzwonić kiedy komu pasuje

Opublikowano

Może w niedziele wracam do polski . już odliczam dni do powrotu :thumbsup: !scooter !scooter !scooter :)

Opublikowano

Co mnie tu taka cisza ? Jak ja nie mam czasu to widzę, ze lipa jest ?

Czyż by Michał Ci się poprawił dobrobyt finansowy ?

Opublikowano

nie ma dobrobytu ale do września odłożę to 1zł dziennie,nie palę nie piję odkładam

Opublikowano

No to pośmigaliśmy sobie troszkę, dzięki Limmpuś za wspólne km. Tak na marginesie to muszę Wam powiedzieć że dziś Limmpuś doinwestował swoją zacną :msn-wink: Normalnie nikt takiego czegoś nie ma zobaczcie sami zdjęcie poniżej

2dld.jpg

A poniżej chociaż jedno potwierdzające że śmigaliśmy razem

ts7e.jpg

Opublikowano

Takie gwizdki to, tanie rzeczy są !!!

Opublikowano

No Limpuś jak to powiedział wcześniej odkładał na nie od poniedziałku :msn-wink:

Opublikowano

no i odlożyłem dzięki Krzysiu za wspólne latanie,teraz wszystkie zwierzęta spierdzielają w popłochu

Opublikowano

a ssaki leśne też?

Opublikowano

a my dziś jeździliśmy tralala we czterech :furious:

9c2h.jpg

Opublikowano

leśne i domowe też

a helixa na zdjęciu brak pewnie stoi popsuty w lesie

Opublikowano

Ja dziś odpaliłem po 6 tygodniach jutro polatam są chętni około go 18 pod KFC

Opublikowano

Witam kolegów. Może ktoś chętny potowarzyszyć mi w podróży na dyżurek do Wyszogrodu. Planowany wyjazd godz. 18.10 dawna bliska na podolach.

Opublikowano

Proszę tak się lata :Jumpy: widzę że coś mało chętnych na wspólne km :)

ieir.jpg

Opublikowano

Witam kolegów. Może ktoś chętny potowarzyszyć mi w podróży na dyżurek do Wyszogrodu. Planowany wyjazd godz. 18.10 dawna bliska na podolach.

Rafał, spoko ja też na dyżur sam, musiałem lecieć.

Opublikowano

Arek i Rafał trzeba dzwonić a nie sie użalać na forum. Jedni sie umawiają i nie przyjeżdżają a inni poprostu jeżdżą, jak ktoś chce to nie ma problemu odpala sprzęt i w drogę :fireman2:

Opublikowano

Nikt się nie użala, spoko.

Opublikowano

dzięki Braszkenik za kulanko do nastepnego latania

Opublikowano

limpuś zauważyłem u Ciebie dziwną skłonność, ogólnie mężczyźni w twoim wieku oglądają się za młodszymi a Ty starą zamieniłeś na jeszcze starszą ;-)

Opublikowano

Maciek w pewnym wieku to o gustach się nie dyskutuję,wiesz wróciłem do t maxa bo mi się lepiej jeżdzi po zakrętach,a moc to sprawa drugorzędna,ci u nas co się użalają niech wezmą się za latanie i nie wymyślają głupot,urlopy były nie latali,ci co wrócili z Rumunii to w nosie kolegów mają zarobieni są :fireman2:

Opublikowano

Ja z T-coś tam, nie latam :P

Opublikowano

ty to wcale w tym roku nie latasz tylko robota

Opublikowano

Ja latam codziennie ale niestety tylko do pracy i tak będzie do końca lipca ale później hulaj dusza driving_moto.gif?gl=PL

A tych dwóch nie się nie przemądrza i nie chwali a zwłaszcza ten od T-CUŚ TAM bo mu znowu prądu będzie brakować pewnie już pisał podanie do Energi o większą moc takaemotka.gif?gl=PL przesyłową bo T-CUŚ nie odpala zresztą chyba kupi nowe AKU od alarmu Obraz%2525252844%25252529.gif?gl=PL