master Opublikowano 30 Czerwca 2013 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Panowie jutro rano zegnam Europe w Huelvie (Hiszpania) i ruszam do Rio Haina(Dominikana) pozdrowie od was plaże.
limmp1 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Opublikowano 30 Czerwca 2013 dobrze Krzysiu że pamiętasz o nas nie ma z kim latać zmieniam forum
limmp1 Opublikowano 1 Lipca 2013 Opublikowano 1 Lipca 2013 zaczął się nowy tydzień jakieś wspólne latanie są chętni pisać ,dzwonić kiedy komu pasuje
EMIL B Opublikowano 1 Lipca 2013 Opublikowano 1 Lipca 2013 Może w niedziele wracam do polski . już odliczam dni do powrotu !scooter !scooter !scooter
Arkadiusz Opublikowano 3 Lipca 2013 Autor Opublikowano 3 Lipca 2013 Co mnie tu taka cisza ? Jak ja nie mam czasu to widzę, ze lipa jest ? Czyż by Michał Ci się poprawił dobrobyt finansowy ?
limmp1 Opublikowano 3 Lipca 2013 Opublikowano 3 Lipca 2013 nie ma dobrobytu ale do września odłożę to 1zł dziennie,nie palę nie piję odkładam
braszken Opublikowano 4 Lipca 2013 Opublikowano 4 Lipca 2013 No to pośmigaliśmy sobie troszkę, dzięki Limmpuś za wspólne km. Tak na marginesie to muszę Wam powiedzieć że dziś Limmpuś doinwestował swoją zacną Normalnie nikt takiego czegoś nie ma zobaczcie sami zdjęcie poniżej A poniżej chociaż jedno potwierdzające że śmigaliśmy razem
Arkadiusz Opublikowano 4 Lipca 2013 Autor Opublikowano 4 Lipca 2013 Takie gwizdki to, tanie rzeczy są !!!
braszken Opublikowano 4 Lipca 2013 Opublikowano 4 Lipca 2013 No Limpuś jak to powiedział wcześniej odkładał na nie od poniedziałku
limmp1 Opublikowano 4 Lipca 2013 Opublikowano 4 Lipca 2013 no i odlożyłem dzięki Krzysiu za wspólne latanie,teraz wszystkie zwierzęta spierdzielają w popłochu
braszken Opublikowano 6 Lipca 2013 Opublikowano 6 Lipca 2013 a my dziś jeździliśmy tralala we czterech
limmp1 Opublikowano 8 Lipca 2013 Opublikowano 8 Lipca 2013 leśne i domowe też a helixa na zdjęciu brak pewnie stoi popsuty w lesie
EMIL B Opublikowano 8 Lipca 2013 Opublikowano 8 Lipca 2013 Ja dziś odpaliłem po 6 tygodniach jutro polatam są chętni około go 18 pod KFC
rafszyman Opublikowano 9 Lipca 2013 Opublikowano 9 Lipca 2013 Witam kolegów. Może ktoś chętny potowarzyszyć mi w podróży na dyżurek do Wyszogrodu. Planowany wyjazd godz. 18.10 dawna bliska na podolach.
braszken Opublikowano 9 Lipca 2013 Opublikowano 9 Lipca 2013 Proszę tak się lata widzę że coś mało chętnych na wspólne km
Arkadiusz Opublikowano 9 Lipca 2013 Autor Opublikowano 9 Lipca 2013 Witam kolegów. Może ktoś chętny potowarzyszyć mi w podróży na dyżurek do Wyszogrodu. Planowany wyjazd godz. 18.10 dawna bliska na podolach. Rafał, spoko ja też na dyżur sam, musiałem lecieć.
braszken Opublikowano 9 Lipca 2013 Opublikowano 9 Lipca 2013 Arek i Rafał trzeba dzwonić a nie sie użalać na forum. Jedni sie umawiają i nie przyjeżdżają a inni poprostu jeżdżą, jak ktoś chce to nie ma problemu odpala sprzęt i w drogę
limmp1 Opublikowano 9 Lipca 2013 Opublikowano 9 Lipca 2013 dzięki Braszkenik za kulanko do nastepnego latania
RONIN Opublikowano 9 Lipca 2013 Opublikowano 9 Lipca 2013 limpuś zauważyłem u Ciebie dziwną skłonność, ogólnie mężczyźni w twoim wieku oglądają się za młodszymi a Ty starą zamieniłeś na jeszcze starszą ;-)
limmp1 Opublikowano 9 Lipca 2013 Opublikowano 9 Lipca 2013 Maciek w pewnym wieku to o gustach się nie dyskutuję,wiesz wróciłem do t maxa bo mi się lepiej jeżdzi po zakrętach,a moc to sprawa drugorzędna,ci u nas co się użalają niech wezmą się za latanie i nie wymyślają głupot,urlopy były nie latali,ci co wrócili z Rumunii to w nosie kolegów mają zarobieni są
limmp1 Opublikowano 10 Lipca 2013 Opublikowano 10 Lipca 2013 ty to wcale w tym roku nie latasz tylko robota
KLIMEK Opublikowano 12 Lipca 2013 Opublikowano 12 Lipca 2013 Ja latam codziennie ale niestety tylko do pracy i tak będzie do końca lipca ale później hulaj dusza A tych dwóch nie się nie przemądrza i nie chwali a zwłaszcza ten od T-CUŚ TAM bo mu znowu prądu będzie brakować pewnie już pisał podanie do Energi o większą moc przesyłową bo T-CUŚ nie odpala zresztą chyba kupi nowe AKU od alarmu
Rekomendowane odpowiedzi