rafszyman Opublikowano 14 Czerwca 2013 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Spoko Krzysiu. Ja również dziękuje za km. Aż mnie zaskoczyłeś że tyle nakręciliśmy.
limmp1 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Krzysiu na poważnie wszystkiego nie bierz jak rycerz krzyżacki,przecież to tylko przenośnia a padło to już nazwa zastrzeżona dla Klimka,dzięki Boguś i Braszken za kulanie
bogdan201 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Też dziękuję za wspólne nakręcenie kilkudziesięciu kilometrów. Mam nadzieję, że pogoda i zdrowie pozwolą pośmigać w niedzielę po południu.
KLIMEK Opublikowano 15 Czerwca 2013 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Padło = Gruz i no coment wszystko wiadomo
braszken Opublikowano 15 Czerwca 2013 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Aaa Klimek to ja wiem Limmpuś się cieszy jak zawsze z przejażdżki wróci do garażu i stwierdza - dobrze że padło dojechało
KLIMEK Opublikowano 15 Czerwca 2013 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Dobrze Krzysiu piszesz on zawsze sie cieszy jak padlo dojedzie Ja wczoraj niestety robota przy aucie mnie zatrzymala a chetnie bym pojezdzil azreszta wracajac do Michala to nawet wczoraj mowil i szczypce pozyczyl bo dzis bedzie padline robil TAKIE ZYCIE NAJPIERW T- CUS A TERAZ GRUZ/PADLINA zreszta co kto lubi
braszken Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Tak Klimuś jeden lubi jeździć drugi dużo pisać a trzeci kosić trawnik Kto ma ochotę pojeździć dziś? Może Ciechocinek Toruń tak jak mieliśmy lecieć wcześniej a nie wypaliło? Limmpu'ś dzięki za wspólną jazdę, widzę że Ci co dużo gadają cały czas dużo gadają, Ci co jeżdżą - niektórzy przestali, a Ci co koszą trawę-koszą i zaczęli jeździć Załączam jedną fotkę z powrotu z trasu ponad 100 kilometrowej, a ile widzieliśmy ciekawych miejsc, a ile się wydarzyło po drodze ciekawego że hoho Jeszcze raz dzięki Limmpu'ś
limmp1 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 no też dzięki za latanie jak temat wypali lecimy nad morze ,a jak nie to wkoło komina będziemy latać
braszken Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Pewnie biorę tydzień wolnego i lecimy na tydzień bo dzień czy dwa to nie ogarniemy
limmp1 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 racja za dużo naraz oby wyszło,jutro coś się dowiem
Arkadiusz Opublikowano 16 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2013 no też dzięki za latanie jak temat wypali lecimy nad morze ,a jak nie to wkoło komina będziemy latać To na pewno będzie wkoło komina !!! racja za dużo naraz oby wyszło,jutro coś się dowiem To już na pewno w koło komina !!! Ps. Ale mam pięści zaciśnięte by Wam się udało dziewczyny !!!
KLIMEK Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Arek pewnie skrzynie ma do przywiezienia i dlatego dalej sie wybiera a tak to lata w kolo komina lub z kosiarka po dzialce
limmp1 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 bo u mnie skuter jest do wszystkiego ,a nie jak u ciebie do przemieszczania się chętni na latanie w tym tygodniu są ,oprócz Krzysia bo on zawsze chętny jest pisać panowie,Arkadia zbieraj stare kości symulancie
braszken Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Limmpuś ale się wszyscy rozpisali normalnie nie wiadomo do kogo i w jakim terminie się podłączyć na jeżdżenie
limmp1 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 połączysz ze mną jeżdzenie a reszta niech przełyka ślinę
braszken Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Ajajaj ale powiedziałeś żeby tylko z tego połączenia nic nie było
limmp1 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 ja nic nie sugeruję koledze,wiesz jaki mam gust
Arkadiusz Opublikowano 18 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2013 ja nic nie sugeruję koledze,wiesz jaki mam gust No, no zawsze mowiles, ze Krysiek fajny gość. A teraz podłączenie Ci w głowie? Ale przepraszam ja sie nie wtracam. Nie bede kolegom przeszkadzał.
KLIMEK Opublikowano 19 Czerwca 2013 Opublikowano 19 Czerwca 2013 UUUUUUUUUUUUUUUUU Michał no to no to pojechałeś ostro po bandzie wcześniejszy post o o związkach wychodzi a nie mówiąc już o tacie i mamie ale nie martw się w gazetach pisali ze nie długo Parada Równości
braszken Opublikowano 19 Czerwca 2013 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Michał Ty widzisz chłopaku jak nam zazdroszczą sami nie mogą to kombinują i piszą co im ślina na język przyniesie, a przy okazji z jaką fantazją
limmp1 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Krzysiu napiszę coś w przenośni i dopiero widać kto o czym myśli wyszło szydło z worka sami się otworzyli Klimka to poniosło,nie wstydz się Tomuś,chyba że Viola cię blokuję tak się rozochocili że z błędami nawet piszą
KLIMEK Opublikowano 19 Czerwca 2013 Opublikowano 19 Czerwca 2013 No proszę POLONISTA się znalazł Michał jedyne co mnie blokuje to moja ciężka praca po za tym tak ogólnie to się naucz parkować w garażu znowu wysypałeś gruza na środku że do sprzętu nie mogłem dojść a musiałem zabrać mikser i kable do wzmacniacza !bicz
Rekomendowane odpowiedzi