Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spoko Krzysiu. Ja również dziękuje za km. Aż mnie zaskoczyłeś że tyle nakręciliśmy.

Opublikowano

Krzysiu na poważnie wszystkiego nie bierz jak rycerz krzyżacki,przecież to tylko przenośnia a padło to już nazwa zastrzeżona dla Klimka,dzięki Boguś i Braszken za kulanie

Opublikowano

Też dziękuję za wspólne nakręcenie kilkudziesięciu kilometrów. Mam nadzieję, że pogoda i zdrowie pozwolą pośmigać w niedzielę po południu.

Opublikowano

Padło = Gruz i no coment wszystko wiadomo

Opublikowano

Aaa Klimek to ja wiem Limmpuś się cieszy jak zawsze z przejażdżki wróci do garażu i stwierdza - dobrze że padło dojechało :msn-wink:

Opublikowano

A co Bogdan kupiles?

Opublikowano

Dobrze Krzysiu piszesz on zawsze sie cieszy jak padlo dojedzie

Ja wczoraj niestety robota przy aucie mnie zatrzymala a chetnie bym pojezdzil azreszta wracajac do Michala to nawet wczoraj mowil i szczypce pozyczyl bo dzis bedzie padline robil

TAKIE ZYCIE NAJPIERW T- CUS A TERAZ GRUZ/PADLINA zreszta co kto lubi

Opublikowano

Tak Klimuś jeden lubi jeździć drugi dużo pisać a trzeci kosić trawnik :)

Kto ma ochotę pojeździć dziś? Może Ciechocinek Toruń tak jak mieliśmy lecieć wcześniej a nie wypaliło?

Limmpu'ś dzięki za wspólną jazdę, widzę że Ci co dużo gadają cały czas dużo gadają, Ci co jeżdżą - niektórzy przestali, a Ci co koszą trawę-koszą i zaczęli jeździć :frusty: Załączam jedną fotkę z powrotu z trasu ponad 100 kilometrowej, a ile widzieliśmy ciekawych miejsc, a ile się wydarzyło po drodze ciekawego że hoho :)

qkav.jpg

Jeszcze raz dzięki Limmpu'ś :)

Opublikowano

no też dzięki za latanie jak temat wypali lecimy nad morze ,a jak nie to wkoło komina będziemy latać

Opublikowano

Pewnie biorę tydzień wolnego i lecimy na tydzień bo dzień czy dwa to nie ogarniemy :)

Opublikowano

racja za dużo naraz oby wyszło,jutro coś się dowiem

Opublikowano

no też dzięki za latanie jak temat wypali lecimy nad morze ,a jak nie to wkoło komina będziemy latać

To na pewno będzie wkoło komina !!!

racja za dużo naraz oby wyszło,jutro coś się dowiem

To już na pewno w koło komina !!! :lol:

Ps. Ale mam pięści zaciśnięte by Wam się udało dziewczyny !!!

Opublikowano

No jesteśmy dumne Arku z Ciebie :lol:

Opublikowano

zazdrośnik stary się zrobił

Opublikowano

Arek pewnie skrzynie ma do przywiezienia i dlatego dalej sie wybiera a tak to lata w kolo komina lub z kosiarka po dzialce

Opublikowano

bo u mnie skuter jest do wszystkiego ,a nie jak u ciebie do przemieszczania się

chętni na latanie w tym tygodniu są ,oprócz Krzysia bo on zawsze chętny jest pisać panowie,Arkadia zbieraj stare kości symulancie

Opublikowano

Limmpuś ale się wszyscy rozpisali normalnie nie wiadomo do kogo i w jakim terminie się podłączyć na jeżdżenie :)

Opublikowano

połączysz ze mną jeżdzenie a reszta niech przełyka ślinę

Opublikowano

Ajajaj ale powiedziałeś :) żeby tylko z tego połączenia nic nie było :)

Opublikowano

ja nic nie sugeruję koledze,wiesz jaki mam gust

Opublikowano

ja nic nie sugeruję koledze,wiesz jaki mam gust

No, no zawsze mowiles, ze Krysiek fajny gość. A teraz podłączenie Ci w głowie? Ale przepraszam ja sie nie wtracam. Nie bede kolegom przeszkadzał.

Opublikowano

UUUUUUUUUUUUUUUUU Michał no to no to pojechałeś ostro po bandzie :) wcześniejszy post o o związkach wychodzi a nie mówiąc już o tacie i mamie ;) ale nie martw się w gazetach pisali ze nie długo Parada Równości :fear:

Opublikowano

Michał Ty widzisz chłopaku jak nam zazdroszczą ;) sami nie mogą to kombinują i piszą co im ślina na język przyniesie, a przy okazji z jaką fantazją :)

Opublikowano

Krzysiu napiszę coś w przenośni i dopiero widać kto o czym myśli wyszło szydło z worka sami się otworzyli

Klimka to poniosło,nie wstydz się Tomuś,chyba że Viola cię blokuję

tak się rozochocili że z błędami nawet piszą

Opublikowano

No proszę POLONISTA się znalazł Michał jedyne co mnie blokuje to moja ciężka praca :) po za tym tak ogólnie to się naucz parkować w garażu znowu wysypałeś gruza na środku że do sprzętu nie mogłem dojść a musiałem zabrać mikser i kable do wzmacniacza !bicz