Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzięki za wspólne latanie,Arek dzięki za czapki i koszulki,na mnie dobra

Opublikowano

Arek dzięki za towar

Krzysiu on już dawno poskromiony :tabletalk: teraz tylko próbuje się odgryzać ale mu nie wychodzi ale tak to jest jedni jeżdżą :notworthy: i robią km swoimi nie zawodnymi sprzętami a inni tylko latają z kosiarką po działce :)

Opublikowano

ciął ostro w stronę Wyszogrodu,na powrocie też dobrze było,tylko godzinę po mnie dojechał do garażu ciekawe gdzie miał zastój :no: :no: ................................................................żartowałem oczywiście wszystko ok dotelepał się :xmas:

Tomuś nie chcę krakać ale helix chyba kopyta wyciągnie w tym sezonie,temperatura mu rośnie,trzeba by go do doktora zapisać,apap trzeba zapodać to mu gorączka spadnie,a jak nie będziesz go leczył to zgon,dobrze że masz hurtownię garażową części zamiennych

niezawodny sprzęt Klimka to wystarczy wpisać na you tube taki numer29092011057 wszelkie prawa zastrzeżone lub wkleic link i samo

trzeba pozbyć się już trupa

Opublikowano

Ten mecz to przegrałeś walkowerem bo niestety majstrowałeś przy akumulatorze i po za tym ile razy jeszcze będziesz się na to powoływał po prostu bałeś się przegranej i dlatego majstrowałeś przy nie zawodnym sprzęcie

Po za tym nie porównuj 250 do 600 ty solo ja w duecie z plecaczkiem

Opublikowano

Jeszcze by było tak że jakby Klimek solo jeździł to Limmpusia 600 by zapomniało kolor i wąchało spaliny :xmas:

Arku dzia rownież za przesyłkę szkoda że nie udało Ci się załatwić koszulki dla mnie. Ale z tego co dostałem też się cieszę :no:

Opublikowano

Krzysiu on wacha spaliny w polaczeniu z trawa (z dzialki)

Opublikowano

ciesz się Krzysiu ciesz,był temat czy odpali czy nie i efekt każdy zna,a prace dodatkowe to na plus dla mnie

Opublikowano

Tak sobie tlumacz dzialkowiczu

Tak sobie tlumacz dzialkowiczu

Opublikowano

Klimuś starość cię dopadła 2 razy to samo powtarzasz

Opublikowano

Arku dzia rownież za przesyłkę szkoda że nie udało Ci się załatwić koszulki dla mnie. Ale z tego co dostałem też się cieszę :)

Jak koszulki nie dostałeś? Były cztery, dla Klimka, Limmpa, Ciebie i syna Limmpa ?

Opublikowano

Krzysiu trzeba sadło zrzucić i być wymiarowym jak ja

Opublikowano

Wiesz bardziej stabilnie sie trzymam drogi :)

Opublikowano

na burku czy na nogach

Opublikowano

Na burku oczywiście :) widzisz sam jak Klimek twardo jeździ :)

Opublikowano

jezdzi jak rycerz krzyżacki w 15 wieku ,tylko zbroja i helenka jak koń,dobrze że chociaż niewiastę ma ładną to ona pokryje jego urodę i brzydotę skutera razem w parze :):horse: :horse: :horse: :horse: :horse:

LATAMY JUTRO O GODZ 17 30 na kfc chętni proszę o deklarowanie się ma być piękna słoneczna pogoda

Opublikowano

Pisząc o brzydocie zapewne patrzysz w lustro :clapping:

Opublikowano

Pisząc o brzydocie zapewne patrzysz w lustro :clapping:

Klimuś on sie nawet wstydzi spotkać byłem dziś i dupa w terenie pojechał zarabiać pieniądze na reperowanie gruza, dzwonię do Limmpusia i nie odbiera i nawet nie oddzwania pewnie musi dużo zarobić na kapitalny remont :blush: a taki miał być ładny niezawodny sprzęt :)

Ja z przykrością stwierdzam że jutro odpadam, żona ma szkolenie i wyjeżdża, a ja sam w domu z trójką dzieci. Jak będziecie jeździli jak coś zapraszam na coś zimnego z lodem :)

Opublikowano

no i lipa z jazdy Braszkenik odpadł ,to przekładamy na inny dzień,nie będziemy chyba we dwoje latać

Braszken ty przeciwko mnie ;) z Klimkiem trzymasz :) czekaj bedziesz chciał pożyczyć skutera w piątek na wawe :notworthy:

Opublikowano

Jaaaa?!? No coś Ty Michałku :kwasny: tak jak w piosence Basiorki .... Za tobą pójdę nawet w ogień, W wodę jeśli chcesz Czy wiesz, czy wiesz?...

Także bądź spokojny :chair:

Opublikowano

No prosze jakie deklaracje chlopcy uwazajcie bo ustawa o zwiazkach nie przeszla. Krzysiek znam michala z innej strony ale niewiedzialem ze jest taki zaborczy a ustaliliscie juz kto jest mama a kto tata

Michal a kto wogole by chcial twoim gruzem jezdzic co innego helix

Opublikowano

tylko Braszken chce jechać silverem a nie zabytkiem :) :) :):horse:

Opublikowano

No to z Rafałem już ustawieni więc lecimy :clapping: ktoś sie dołącza z rana albo pózniej ?

No to nakręcone dziś 301,9 km ;)

Dzięki Rafał za wspólne km oby tak dalej 3mać :)

Opublikowano

Jeździ ktoś dzisiaj, może jakieś spotkanko na KFC lub w innym miejscu ?

Opublikowano

dobrze Krzysiu że padło dojechało ale porównując go do innych w firmie a...d to twój to lala

Opublikowano

Bogdan to jak masz ochotę to podjedź do mnie i pojezdzimy może ktoś sie skusi jeszcze

dobrze Krzysiu że padło dojechało ale porównując go do innych w firmie a...d to twój to lala

Michał to moje padło jak to nazwałeś to nie jednego przejeździ :msn-cry: no wiesz nie na darmo ktoś nazywa Burgmana królem :blush:

Dzięki Bogdan i Michał za wspólne km :)