limmp1 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 dzięki za wspólne latanie,Arek dzięki za czapki i koszulki,na mnie dobra
KLIMEK Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Arek dzięki za towar Krzysiu on już dawno poskromiony teraz tylko próbuje się odgryzać ale mu nie wychodzi ale tak to jest jedni jeżdżą i robią km swoimi nie zawodnymi sprzętami a inni tylko latają z kosiarką po działce
limmp1 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 ciął ostro w stronę Wyszogrodu,na powrocie też dobrze było,tylko godzinę po mnie dojechał do garażu ciekawe gdzie miał zastój :no: ................................................................żartowałem oczywiście wszystko ok dotelepał się Tomuś nie chcę krakać ale helix chyba kopyta wyciągnie w tym sezonie,temperatura mu rośnie,trzeba by go do doktora zapisać,apap trzeba zapodać to mu gorączka spadnie,a jak nie będziesz go leczył to zgon,dobrze że masz hurtownię garażową części zamiennych niezawodny sprzęt Klimka to wystarczy wpisać na you tube taki numer29092011057 wszelkie prawa zastrzeżone lub wkleic link i samo trzeba pozbyć się już trupa
KLIMEK Opublikowano 10 Czerwca 2013 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Ten mecz to przegrałeś walkowerem bo niestety majstrowałeś przy akumulatorze i po za tym ile razy jeszcze będziesz się na to powoływał po prostu bałeś się przegranej i dlatego majstrowałeś przy nie zawodnym sprzęcie Po za tym nie porównuj 250 do 600 ty solo ja w duecie z plecaczkiem
braszken Opublikowano 10 Czerwca 2013 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Jeszcze by było tak że jakby Klimek solo jeździł to Limmpusia 600 by zapomniało kolor i wąchało spaliny Arku dzia rownież za przesyłkę szkoda że nie udało Ci się załatwić koszulki dla mnie. Ale z tego co dostałem też się cieszę
KLIMEK Opublikowano 10 Czerwca 2013 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Krzysiu on wacha spaliny w polaczeniu z trawa (z dzialki)
limmp1 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Opublikowano 10 Czerwca 2013 ciesz się Krzysiu ciesz,był temat czy odpali czy nie i efekt każdy zna,a prace dodatkowe to na plus dla mnie
KLIMEK Opublikowano 10 Czerwca 2013 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Tak sobie tlumacz dzialkowiczu Tak sobie tlumacz dzialkowiczu
limmp1 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Klimuś starość cię dopadła 2 razy to samo powtarzasz
Arkadiusz Opublikowano 10 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2013 Arku dzia rownież za przesyłkę szkoda że nie udało Ci się załatwić koszulki dla mnie. Ale z tego co dostałem też się cieszę Jak koszulki nie dostałeś? Były cztery, dla Klimka, Limmpa, Ciebie i syna Limmpa ?
limmp1 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Krzysiu trzeba sadło zrzucić i być wymiarowym jak ja
braszken Opublikowano 11 Czerwca 2013 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Wiesz bardziej stabilnie sie trzymam drogi
braszken Opublikowano 11 Czerwca 2013 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Na burku oczywiście widzisz sam jak Klimek twardo jeździ
limmp1 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 jezdzi jak rycerz krzyżacki w 15 wieku ,tylko zbroja i helenka jak koń,dobrze że chociaż niewiastę ma ładną to ona pokryje jego urodę i brzydotę skutera razem w parze :horse: :horse: LATAMY JUTRO O GODZ 17 30 na kfc chętni proszę o deklarowanie się ma być piękna słoneczna pogoda
KLIMEK Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Pisząc o brzydocie zapewne patrzysz w lustro
braszken Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Pisząc o brzydocie zapewne patrzysz w lustro Klimuś on sie nawet wstydzi spotkać byłem dziś i dupa w terenie pojechał zarabiać pieniądze na reperowanie gruza, dzwonię do Limmpusia i nie odbiera i nawet nie oddzwania pewnie musi dużo zarobić na kapitalny remont a taki miał być ładny niezawodny sprzęt Ja z przykrością stwierdzam że jutro odpadam, żona ma szkolenie i wyjeżdża, a ja sam w domu z trójką dzieci. Jak będziecie jeździli jak coś zapraszam na coś zimnego z lodem
limmp1 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 no i lipa z jazdy Braszkenik odpadł ,to przekładamy na inny dzień,nie będziemy chyba we dwoje latać Braszken ty przeciwko mnie z Klimkiem trzymasz czekaj bedziesz chciał pożyczyć skutera w piątek na wawe
braszken Opublikowano 13 Czerwca 2013 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Jaaaa?!? No coś Ty Michałku tak jak w piosence Basiorki .... Za tobą pójdę nawet w ogień, W wodę jeśli chcesz Czy wiesz, czy wiesz?... Także bądź spokojny
KLIMEK Opublikowano 13 Czerwca 2013 Opublikowano 13 Czerwca 2013 No prosze jakie deklaracje chlopcy uwazajcie bo ustawa o zwiazkach nie przeszla. Krzysiek znam michala z innej strony ale niewiedzialem ze jest taki zaborczy a ustaliliscie juz kto jest mama a kto tata Michal a kto wogole by chcial twoim gruzem jezdzic co innego helix
limmp1 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Opublikowano 13 Czerwca 2013 tylko Braszken chce jechać silverem a nie zabytkiem :)
braszken Opublikowano 14 Czerwca 2013 Opublikowano 14 Czerwca 2013 No to z Rafałem już ustawieni więc lecimy ktoś sie dołącza z rana albo pózniej ? No to nakręcone dziś 301,9 km Dzięki Rafał za wspólne km oby tak dalej 3mać
bogdan201 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Jeździ ktoś dzisiaj, może jakieś spotkanko na KFC lub w innym miejscu ?
limmp1 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Opublikowano 14 Czerwca 2013 dobrze Krzysiu że padło dojechało ale porównując go do innych w firmie a...d to twój to lala
braszken Opublikowano 14 Czerwca 2013 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Bogdan to jak masz ochotę to podjedź do mnie i pojezdzimy może ktoś sie skusi jeszcze dobrze Krzysiu że padło dojechało ale porównując go do innych w firmie a...d to twój to lala Michał to moje padło jak to nazwałeś to nie jednego przejeździ no wiesz nie na darmo ktoś nazywa Burgmana królem Dzięki Bogdan i Michał za wspólne km
Rekomendowane odpowiedzi