braszken Opublikowano 7 Czerwca 2013 Opublikowano 7 Czerwca 2013 dawaj telefon i latamy Wygląda mi to na propozycję normalnie
limmp1 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Opublikowano 7 Czerwca 2013 ty to spac nie możesz ,o tej porze to normalni śpią
braszken Opublikowano 7 Czerwca 2013 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Widzisz muszę dbać o ład i porządek ale jestem normalny
rafszyman Opublikowano 7 Czerwca 2013 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Witam kolegów. Kto chętny na podróż do mnie do Wyszogrodu i wspólny powrót?
limmp1 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Rafał dzisiaj nie mam czasu ale chęci są
braszken Opublikowano 7 Czerwca 2013 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Rafał ja jeżdżę ale z 5 latkiem i nie pojadę do Wyszogrodu za daleko dla małej ale pogoda zajefajna
braszken Opublikowano 7 Czerwca 2013 Opublikowano 7 Czerwca 2013 A ja z mała nie wiadomo kiedy i 60km zrobione mała przeszczęśliwa ja też banan na twarzy
KLIMEK Opublikowano 8 Czerwca 2013 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Krzysiu lecimy do Wawy po 14 jak Viola wróci zjemy tylko i na skuta wsiadamy dam znać to się spotkamy przy kościele w Imielnicy chyba że wolisz do mnie podjechać na Kochanowskiego
braszken Opublikowano 8 Czerwca 2013 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Ok to daj znać spotkamy się przy kościele
KLIMEK Opublikowano 8 Czerwca 2013 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Dzięki Krzysiu za wspólne 277 km i zapraszam na jutro to może z Włocławka Ciechocinek i Toruń zaliczymy wstaw foty bo ten od Kosiarki nie wierzy że byliśmy w Wawie i Płońsku
braszken Opublikowano 8 Czerwca 2013 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Net mi nie działa jedynie z komórki pisze ale Panowie jedno moim skromnym zdaniem musimy poprawić, jak jedziemy razem to wg mnie pierwszy pilnuje drugiego czy jedzie drugi trzeciego itd. Ja jadąc ostatni dawalem znaki Michałowi ale gdzie tam pojechał nie widział nic, jeden myślał i drugi myślał a ja zostałem sam w szczerym polu 8 km przed Płockiem i w nocy. zdjęcia wstawie jutro, a co do jutra to pewnie odpadam okaże się jutro rano, ale dzięki za wspólne km ja nakreciłem 329 Klimek chyba Ci licznik zaniża bo w Płońsku mieliśmy różnice 20 stu paru a tu ponad 50 coś nie tak pozdrawiam
KLIMEK Opublikowano 8 Czerwca 2013 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Sorry Krzysiu trzeba było odrazu dzwonić a tak w ogóle to ci się stało Ale już jesteś w domu ? .wiesz dokładnie to nie patrzyłem na licznik Ja widziałem światła Michała a on pewnie sądził że poleciałeś na nowy most przez rogozino i imielnice czekam na info jak będziesz czegoś potrzebował daj znać Pozdrawiam
braszken Opublikowano 8 Czerwca 2013 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Klimek ok dałem radę ja zatrzymałem się 2 km przed rondem chodzi mi jedynie by każdy patrzył na jadącego za nim czy jedzie czy nie to tak dla bezpieczeństwa szczególnie nocą ale może zboczenie zawodowe i przewrażliwiony jestem spoko jeszcze ten pieprzony net nie działa To jest tak zostawić kobietę samą na chwile
limmp1 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Krzysiu jak coś wiesz wsiadam w busa i lecę,światłami coś tam migałeś ale myślałem ze skaczesz na wybojach,a potem przez Rogozino do domu do siebie, nie pożegnałeś się zdziwiłem się,ale nawet z Klimkiem na nowy most poprowadzić cię mieliśmy,trzeba dograć awarie przytrafiające się ,bus w pogotowiu jest,trzeba było dzwonić od razu morał taki suzuki same stuki,jak coś podłubać i pomóc ci to dzwoń honda silver wing bezawaryjna zawsze jest jak byś ładną kobietą był to kto wie czy by cię ktoś zostawił może metr kabla do neta ci dam mówiłem że silverka ode mnnie było brać bezawaryjne pewne moto i ładne na stróżewku u Gładysiaka jest szrot za parę groszy kupią skuterka a ty od Klimka kupisz rurowca helixa i na ścieżkę rowerową jak znalazł Braszkenik tylko nie rób się na kobitę jak anna grodzka bo coś doła masz po tej awarii w nocy w polu Klimek widzisz a licznik ci zawyża kilometry zrobisz10 a na liczniku pokazuje 100,stąd taki duży przebieg ,do Płońska nie ma 270km w obie strony Teraz Braszken będziesz jeżdził pierwszy bo masz najbardziej awaryjny skuter w mieście ,a za tobą Klimek coby gaznika nie bandażował,a ja zamykam szereg najmiej awaryjnym skuterem w województwie mazowieckim co to za awaria się nie dowiemy,chyba mała bo do domu dojechał Tak jak sydnej polak śpiewał kto ma najbardziej awaryjny skuter w mieście Braszken ty, jaki to model i typ suzuki burgmann.........,nie martw się Krzysiu naprawi się i będzie jak nowy a może za dużo kilometrów na niego na jeden raz i nie jest przyzwyczajony do długich tras
braszken Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 No no ale Michaś miałeś wenę twórczą sam pisałeś czy Ci ktoś podpowiadał cieszę się że sam w końcu doszedłeś że myślenie nie jest Twoją najlepszą stroną, a to co busem nie jeździsz tylko latasz już no podejrzewam że na szrocie by się pocieszyli tylko z czego jak tam sama szpachla, tak patrząc na całokształt to jakby nie patrzył Klimek nie jeździ ścieżkami rowerowymi, i nawet jakbym miał jeździć jego Helixem to podejrzewam, że nie byłoby tak źle, zresztą Helix szedł wczoraj na wspomaganej 98 i nieźle dawał rade nie wiem kto Ci takich głupot naopowiadał, ale podejrzewam że zmieniłeś dilera pogódź się i wróć do poprzedniego był lepszy, czytasz i nie rozumiesz i wyciągasz pochopne wnioski: - pisałem że Klimkowi zaniża km a nie zawyża, - ja nie powiedziałem nic o żadnej awarii i jakby sięgnąć pamięcią to raczej nie mój kicha i prycha to nie ja rozkręcam raz w tygodniu skuter i dłubie - ale się podbudowałeś cyt.....najmiej awaryjnym skuterem w województwie mazowieckim - no tak zawsze można sobie wmówić że ktoś mi tak powiedział - nie muszę jeździć pierwszy mogę ostatni nie przeszkadza mi to mi chodziło żeby pdczas jazdy zwracać na siebie uwagę bo z Twojego myślenia mogę wywnioskować, że jakby to było 100km od Płocka też byś pomyślał że skręciłem i pojechałem inną trasą ?!? przecież wiesz że ja zawsze jadę do końca i zawsze "piątkę" przybijam więc bez pożegnania nie odjeżdżam - co do najbardziej awaryjnego skutera w mieście to poszukaj innego (nie będę Ci podpowiadał który to ) wiesz ja km kręcę po asfalcie a Ty hm.... może nie będę kończył - sam sobie zaprzeczasz najpierw piszesz ...co to za awaria się nie dowiemy,chyba mała bo do domu dojechał... a później ... Tak jak sydnej polak śpiewał kto ma najbardziej awaryjny skuter w mieście Braszken ty, jaki to model i typ suzuki burgmann.. to widzisz jaki skuter mam jak się popsuje to i tak zawsze wróci do domu na 2oo Michaś nie myśl więcej tylko uruchom instynkt odruchu - coś miga za mną, nie ma za mną - może potrzebna pomoc A zapomniałem dodać, że mój król raczej przyzwyczajony do długich tras jak wyjedzie z garażu to 100-200-i ponad 300 robi a nie z garażu do pracy 3,5 km i zawsze wraca na 2oo do garażu A tu mała relacja foto z wyjazdu Jeździliśmy sobie tu i tam po ulicach naszej stolicy Byliśmy też i tu No jedni jeżdżą na skuterkach po ulicach a inni kosiarką. No fakt też ma silnik i brzęczy Nawet był moment że Viola też skusiła się pokręcić manetką Z Wawy polecieliśmy na Płońsk No i w ostatniej chwili dołączył limmpuś Tak jeszcze raz dzięki za wspólne km, ja nakręciłem 329 i oby cały czas podkreślam bezawaryjnie i zgodnie z planem
yamaha250 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Cześć. 16 czerwca jest Moto piknik w Olsztynie jeśli jest ktoś chętny to się możemy z dzwonić 663452868
limmp1 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 zdjecia z photoshopa helix do warszawy nie dojedzie
bogdan201 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Jeździ ktoś dzisiaj po południu ? Jakby co to postaram się być na KFC około 17.00
rafszyman Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Bogdan może na chwile uda mi się podjechać. Mówię na chwile bo na 19. do Wyszogrodu będę jechał.
braszken Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 My smigamy i pewnie będziemy smigac teraz przerwa na obiadek Proszę kilka fotek z dzisiejszego popołudnia Dzięki jak zawsze za wspólne km Klimuś mam nadzieję że poskromiłeś Limmpusia Pokazałeś swój pazur
Rekomendowane odpowiedzi