Carl Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Dziękujemy za przyjęcie i ogarnięcie takiej ilości gości...
limmp1 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 dziękujemy za przyjazd i kulanie co złego to nie my
Arkadiusz Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2013 Fakt, staneli na wysokosci zadania. Cieszę się bardzo, Limmp1 jutro dostanie ode mnie pochwałę wzrokową !!! A to dla niego dużo znaczy !!! Niestety, ja nie mogłem być z Wami,
limmp1 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 symulujesz Arkadia bądż twardy nie mięki Klimuś stanął na wysokości zadania i trup odpalił ,dobrze bo polatał z nami i nawet prędkością nie odstawał od nas.szacun wielki
Sympatycy Volvo Opublikowano 3 Czerwca 2013 Sympatycy Opublikowano 3 Czerwca 2013 Dzięki wielkie panowie za miłe przyjęcie i oprowadzenie po waszych kątach.Jak by mi kazali trafić do tego baru co byliśmy to bym chyba go szukał z trzy dni a potem jeszcze zginął albo wyjechał gdzieś w Zakopanym. Jak dobrze że byliście. Wyśle że nadarzy się okazja by wam to odrobić .
braszken Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 No to jesteśmy na naszym to co Michałku powiesz
KLIMEK Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Michał ty się nie martw Viola to wszystko czyta i zdania nie zmieni z takim brzydalem nie chce mieć do czynienia po za tym ja cały czas jeżdżę a nie latam w przeciwieństwie do ciebie
limmp1 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Klimuś a ty rzecznikiem Violi jesteś spotkam się przy najbliższej okazji to porozmawiam z nią,tego ona nie mówi tylko ty za dużo dragów konsumujesz albo upalasz się trawą z działki chyba bo na trzeżwo to bzdury piszesz,zdrowiej Klimuś
KLIMEK Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Specjalista w tej dziedzinie to ty jestes ja to jestem spokojny facet jezdzacy dla przyjemnosci a nie gnam na zlamanie karku zreszta niech sie wypowie krzysiu i arkadiisz oprzyjmy sie na opini innych
limmp1 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 trzeba czasami skuter odmulić ,a nie jeżdzić zamulonym cały czas
KLIMEK Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Ale też czasami trzeba odmulić właściciela coby za dużo nie brał jak widzisz ja jeżdżę z plecaczkiem i nie uśmiecha mi się gnanie na łeb na szyje
limmp1 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 bo mocy brak i nie ma czym gnac,zmień trupa na skuter
braszken Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Może Michał ma zbędne nerki albo coś innego:)
limmp1 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 dla przyjemności,jak poruszać się to rower albo helix
braszken Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 To zależy kto co lubi ja tam wolę wolniej się poruszać na dłużej przyjemności wtedy wystarczy, Tomek słuchaj Michał to ma pewnie szybki pistolet i on zawsze w pośpiechu tu klupnie tam klupnie i wszędzie coś zostawi musimy mu lejce założyć to go powstrzyma
Arkadiusz Opublikowano 4 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2013 dla przyjemności,jak poruszać się to rower albo helix Michał, Ty to powinieneś wozić kartkę ze sobą, do przeszczepu, tylko nadaję się tłuszcz, bo reszta jest do niczego !!! Ps. Przesyłka dotarła, może ją dostarczę, ale to jeszcze zobaczę, jak kolega będzie pisał !!! No i jakieś 50 % się należy, nie Braszken? Mamy po 25 %!!!
braszken Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 A pewnie zgadza się zobaczymy jak się Michaś zrewanzuje
Arkadiusz Opublikowano 4 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2013 To nie są tanie rzeczy, to trza lac!!!
limmp1 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 ale z dobrego tłuszczu dobry smalec jest
limmp1 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 że dobrze wypasiony wychowany bez konserwantów i chemii
braszken Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Wypasiony hm... To fakt widać po brzuchu, wychowany hm... pozostawiam do oceny, konserwanty i chemia to jest we wszystkim więc odpada
limmp1 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 czyli towar pierwsza klasa prima sort może polatamy w tygodniu jak aura pozwoli
Rekomendowane odpowiedzi