Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a nas Bogdan za bardzo nie pozdrawia ;)

to libacja alkocholowa po zdjęciach widać była

Opublikowano

Mój Kierowca nie pił ;) za to ja tak :D

Opublikowano

kto ma kierowcę i go dobrze wychował to tak ma

lata ktoś dzisiaj lub jutro ;)

Opublikowano

Michał jutro mam plan jechania na dyżur do Wyszogrodu Burgmankiem. Wszystko jednak zależy od pogody. Jutro napisze jak wyszło. Dyżur kończe o 19.00 jak coś to zapraszam wtedy wrócimy razem do Płocka.

Przegralem z pogodą. Burgmanek został w garażu.

Opublikowano

Panowie w niedziele jest odpust w Duninowie od rana a o 13 parada motocykli w Gabinie z okazji dni Gabina to jesli pogada pozwoli moze sie wybierzemy najpierw na odpust a pozniej na parade zbiorka tradycyjnie K F C godzina do ustalenia

Opublikowano

Ale pogoda do luftu aż się nie chce nic :notworthy: widzę że nikomu pisać się nawet nie chce pewnie wszyscy łzy ronią i dlatego pada

Opublikowano

A dla mnie może być :)

Opublikowano

Master czyżby Cię jeszcze nie puściło :) musisz popracować trochę fizycznie to spalisz :) a na marginesie to impre wspominam do dziś.

Opublikowano

Braszken ty chyba spać nie możesz ,no i lipa z pogodą :clapping: coś mi się wydaje że pogoda w to lato będzie do 4 liter

Opublikowano

Klimek ja jestem przez 24h cały czas na straży nawet na forum :clapping: a pogoda hmm mogę wyskoczyć i rozpędzić chmury tak jak ostatnio pamiętasz :)

Opublikowano

Ja tam śmigam cały czas i nie płaczę !!!

Trzeba być twardym i mieć ja........ ca, a nie wydmuszki !!!

Przeciw deszczówka się sprawdza jak trzeba ! Jest przynajmniej ją kiedy wykorzystać, no i ten widok sąsiadów zdziwionych o co kaman ?

Opublikowano

Jezdzi ktoś dziś

Opublikowano

ja moge :frusty::Jumpy:

Opublikowano

ba o tej porze to ja już :frusty:

Opublikowano

to dobrze masz ja piwka nie piję

Opublikowano

to dobrze masz ja piwka nie piję

Rozumiemy, wszywka ?

Opublikowano

Michał nie pije bo od piwa głowa mu się kiwa :) a od gorzałki pewnie nie :) Arek on wszywkę wydrapał w piątek :)

Opublikowano

Tak, nałóg, to straszna rzecz !!!

Opublikowano

nie nałóg tylko postanowienie zdrowotne tylko zostaje gorzałka

lata dzisiaj ktoś po południu

lata ktoś w tygodniu,pisać kiedy komu pasuje !scooter

Opublikowano

Mi pn od 18 , wt i śr odpada wstępnie ale nie ostatecznie czwartek święto więc znajdę czas a pt nie wiem a w niedzielę pewnie na pokazy lotnicze jedziemy łodziaki mają zjechać zgadywali się na forum to może się spotkamy z nimi tak wstępnie ja mogę ale co przyniesie każdy dzień nie wiem robota nie wybiera :evil:

Opublikowano

no wreszcie do roboty cię zagnali :evil:;):clapping: :clapping: :clapping:

Opublikowano

ma ktoś wolny niepotrzebny skuter do pożycznia :) ??? żart.

Opublikowano

Klimek ma dwa jeden trup a drugi zwłoki w rozkładzie

Opublikowano

Witam kolegów. Zapraszam do Wyszogrodu kończe o 19 Będę wracał Burgmankiem. Czekam na info czy przyjedziecie.

Opublikowano

ma ktoś wolny niepotrzebny skuter do pożycznia :) ??? żart.

Ja mogę Ci pożyczyć Simsonka SR50 zarąbista maszyna pali od kopnięcia :) Tylko obawiam się że nikt za Tobą nie nadąży, dlatego też nie biorę go na spotkania :)