braszken Opublikowano 21 Maja 2013 Opublikowano 21 Maja 2013 Tomek zauważyłeś że Michaś ostatnio na każde spotkanie ma zawsze jakąś wymówkę? Już co najmniej drugi raz, a to coś strzyka, a to coś pryka, zawsze jakieś ale, no trzeba to objąć specjalnym zainteresowaniem. Tak na marginesie to na mieście słuchy chodzą, że hydro z przodu zmieniło kolor a z tyłu zeszło
KLIMEK Opublikowano 21 Maja 2013 Opublikowano 21 Maja 2013 Wiesz Krzysiek ze nie zwrocilem uwagi ale na to wychodzi ze masz racje. To mu sie przyjrze jak bede dzis w garazu pozatym z gruza nigdy nie bedzie sprztu tak jak z t-cusia. Wlasciciel zlom i sprzet zlom no ale coz zycie toczy dalej wiesz niedlugo ma urodziny to mu kupimy geriawit to moze mu sie polepszy
limmp1 Opublikowano 21 Maja 2013 Opublikowano 21 Maja 2013 Krzysiu ty zmowie z Klimkiem,trup to zawsze helix ,ja gotowy jestem do jazdy w tym tygodniu
braszken Opublikowano 21 Maja 2013 Opublikowano 21 Maja 2013 Dzięki wszystkim za spotkanie i przejechane km wyszło mi ich około 130, a w szczególności dzia Master za miłe przyjęcie, kebab, a później przepyszne ciasteczko no i te płyny ajajaj normalnie codziennie możemy się żegnać z Twoim skuterem. Foty wstawię jutro bo cosik mi powaliło na serwerze ze zdjęciami. Do miłego i następnego spotkania.
Arkadiusz Opublikowano 21 Maja 2013 Autor Opublikowano 21 Maja 2013 Dzięki za śmiganko, było superowo i kawa i ciacho i coś tam u Mastera, mniam, mniam. Dobrze, że Michała nie było, bo by na pewno nas spowalniał, bo a to tankowanie, a to prostata, a tak szły kilometry jak trzeba !!! Deszcz, też nas ominął. Pozdrowionka. Nawet nie wiedziałem, że Viola tak dobrze skuterem jeździ !!!
master Opublikowano 21 Maja 2013 Opublikowano 21 Maja 2013 Dobrze, że byłem u siebie bo już nie dałbym rady dalej pojechać, wy dwaj to odważni jesteście ale nie ma się co dziwić , a Klimka to Viola zawiozła.
braszken Opublikowano 21 Maja 2013 Opublikowano 21 Maja 2013 Szczerze to ja też byłem pod wrażeniem Violi, Tomek musisz zacząć jeździć jako plecak nie ubliżając Ci Viola za sterami=płynna jazda gratki dla Violi Chyba Tomek poszedł spać ciekawe czy nie usnął na Violi plecach
Arkadiusz Opublikowano 21 Maja 2013 Autor Opublikowano 21 Maja 2013 Master, Ty naprawdę już nie wiele pamiętasz, my to jutro od Ciebie skutery odbierzemy, tylko by nie zginęły Jak burzy nie będzie, to pies Twój na pewno je upilnuje !!!
master Opublikowano 21 Maja 2013 Opublikowano 21 Maja 2013 O kurcze bo żona zamykała po was to wy skutery zostawiliście ??? Rano zobacze.
Arkadiusz Opublikowano 21 Maja 2013 Autor Opublikowano 21 Maja 2013 W dniu 21.05.2013 o 20:43, master napisał(a): O kurcze bo żona zamykała po was to wy skutery zostawiliście ??? Rano zobacze. To jest dopiero przywiązanie do skutera !!! Braszken jak tylko wsiedliśmy do taksówki mówi, za tym Helixem proszę, - ale gdzie? Za Helixem !!!
braszken Opublikowano 21 Maja 2013 Opublikowano 21 Maja 2013 Arku wybacz to roztargnienie Krzyśka przecież widziałeś w jakim był stanie on musi odpocząć dobrze że jego małżonka wzięła go w garść wielki szacu taka żona to skarb Taksówkarz dupa nie dogonił Violi cisneła na manetkę ostro normalnie szatan nie kobieta
braszken Opublikowano 22 Maja 2013 Opublikowano 22 Maja 2013 Koniec leniuchowania czas powspominać wczorajsze spotkanie. Tak w skrócie to tu byliśmy i gawędziliśmy Później jeździliśmy, jeździliśmy i dalej jeździliśmy ładnych kilkadziesiąt km, a skończyło się a w sumie zaczęło od małego przekąszenia - przygotowania żołądka A tu to już początek miłego pożegnania skuterka u Mastera A tu ciąg dalszy spotkania zaczęło kropić z ręki Mastera A później to już nie miał kto robić zdjęć Jeszcze raz Master dzięki za spotkanie, a tak na marginesie to nie żegnasz się może z rowerem teraz ? Też ma 2oo no i można pokropić A wiem będzie okazja !!! Zrobisz pożegnanie jak coś fotelika na motor !!!
upiór Opublikowano 22 Maja 2013 Opublikowano 22 Maja 2013 Witam sąsiadów . Arek jak zwykle głodny , ale jak ma chłopak apetyt to trza jeść . Arku a gdzie Bogdan , mało chłopaka widać a wiem sprzedał wynalazek czytałem pacz jak to ludziska łapią z czasem temat . Pozdrawiam serdecznie
Arkadiusz Opublikowano 22 Maja 2013 Autor Opublikowano 22 Maja 2013 Jeśli chodzi o Bogdana, no cóż, czekamy jak coś kupi!!!
Sympatycy Worlan Opublikowano 22 Maja 2013 Sympatycy Opublikowano 22 Maja 2013 Bogdan jak nic kupi T-maxa 530 W Żywcu już szeptał, że to jest to co go kreci Chociaż C1 też mu pasuje
upiór Opublikowano 22 Maja 2013 Opublikowano 22 Maja 2013 Grześ czas pokaże co tam chłopak ma za plany .
limmp1 Opublikowano 22 Maja 2013 Opublikowano 22 Maja 2013 szkoda że nie ma zdjęć z końca imprezy jak Klimuś do domu jedzie to by dopiero było zdjęcie roku,a taka fajna impreza mnie ominęła,jak Master wróci to zrobi przywitanie może
braszken Opublikowano 22 Maja 2013 Opublikowano 22 Maja 2013 Michał nie miał kto zrobić zdjęć każdy był zarobiony wiesz ciężary dzwigaliśmy a Viola nie chciała moim telewizorem robić zdjęć bo szykowała dłonie do kierownicy
bogdan201 Opublikowano 22 Maja 2013 Opublikowano 22 Maja 2013 Wszystko tak sobie czytam i powiem szczerze, że Wam zazdroszcze. Co do zakupów to bliższe mojego serca jest chyba BMW ale Yamaha też brana jest pod uwagę. Co będzie czas pokaże. Pozdrawiam Was serdecznie w szczególności kolegów z Kujawsko-Pomorskiego i Warszawy !OK Upiorku zapomniałem dodać, że o Hondzie nie zapominam też biorę pod uwagę.
upiór Opublikowano 22 Maja 2013 Opublikowano 22 Maja 2013 W dniu 22.05.2013 o 20:02, bogdan201 napisał(a): Wszystko tak sobie czytam i powiem szczerze, że Wam zazdroszcze. Co do zakupów to bliższe mojego serca jest chyba BMW ale Yamaha też brana jest pod uwagę. Co będzie czas pokaże. Pozdrawiam Was serdecznie w szczególności kolegów z Kujawsko-Pomorskiego i Warszawy !OK Upiorku zapomniałem dodać, że o Hondzie nie zapominam też biorę pod uwagę. Boguś BMW .
Rekomendowane odpowiedzi