Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak bym wsiadł to bym pojechał

U Michałku starczyzm się odzywa, tak jak pisał Tomek, bambosze z pomponem i ciepły fotel Ci pozostał.

Dzięki Ekipa za odwiedziny mnie w fabryce, tubylcy jak zobaczyli tyle skuterów przed Komisariatem, to podobno na mieście ruch bzyków zamarł na amen. :(

Opublikowano

nic się nie odzywa,a Klimuś głupoty czasami pisze

Opublikowano

Dzięki za wspólne km wstawiam foto

20130516204454.jpg

Wcześniej z Klimkiem i Violą nakręciliśmy troszkę km zanim zebraliśmy się wszyscy. Nie obyło się bez przygody. Fotka wyjaśni wszystko.

20130516193333.jpg

Mina Klimka jak się zatrzymał - bezcenna :( Michał szkoda że Cię nie było od razu byś wyzdrowiał :)

Opublikowano

Krzysiu jak mogłeś mi to zrobić wiesz że to akurat awaria :( nie zależna od skutera tylko potężna dziura w drodze :) z resztą w płocku była powtórka prawdopodobnie zacisk nie trzyma ale tak czy owak dzięki za wspólne km dla ciebie i chłopaków :)

Opublikowano

A czy ja Klimus napisałem że miałeś awarie ??? Napisałem że mieliśmy przygodę a to mój drogi różnica i to bardzo duża

I się nie obrażaj jak coś wymyśliłem fajną i barwną trasę na następny raz chyba że już nie będziesz chciał ze mną jeździć :(

Opublikowano

spoko ja się nie obrażam ale jazda to dopiero w poniedziałek

Opublikowano

no i mówiłem że jak trup wyjedzie to awaria gotowa jest na co on ma się obrażać na prawdę szkoda że mnie nie było to by bezawaryjna helenka pojazd miała,Klimuś wszyscy mówią trupa zepchnąć ze skarpy i kupić coś normalnego

Opublikowano

Trup, nie trup, stary ale jary, Michał, Ty nawet nie wiesz co mi Viola chciała zgłaszać jak przyjechała z Klimusiem do mnie !!!

Tobie takie rzeczy, to tylko są możliwe w Erze !!!

Kuruj się chłopaku, lecz stare gnaty, bo Ci gwoździa przybiję !!!

Opublikowano

w przyszłym tygodniu latam szybki masaż,akupunktura i zdrowy jestem

Opublikowano

a cóż tak postawiło Cię na nogi szybko?

Opublikowano

do 3 razy sztuka i zepchnąć ze skarpy ale Klimuś uparty jak osioł jest nad zmianą skutera,helenka to już przeżytek do muzeum

dobre zdjęcie zrobione odpowiedniej osobie przy naprawie trupa przez profesjonalnego fotografa

Opublikowano

no wiesz ta przypadłość to w sumie kosmetyka nie ma co gadać :laughing: helenka szła jak Szewińska dalej i dawała radę :Jumpy:

Opublikowano

no i prawie ma tyle lat co szewińska,no i ta uroda śródziemnomorska

Opublikowano

Ty nie bądź taki mądry, urodę masz afroamerykańską, zdrowie jak Etiopczyk !!!!

Ubolewam tylko nad tym, że taki człowieko podobny ma Zacną markę !!!

Opublikowano

Muszę Wam powiedzieć, że Ciechanów był zawiedziony że nikt nie chciał jechać :( Widziałem normalnie łzy w jego oczach. Ale mimo wszystko kazał pozdrowić całą grupę. Więc przekazuję pozdrowienia z Ciechanowa dla wszystkich.

20130517151843.jpg

No ja pyknąłem trasę ogólnie 230km Płock-Ciechanów-Stupsk-Wiśniewo-Płock, jeszcze miałem chęć wracać przez Płońsk ale odpuściłem z uwagi na kość ogonową, a na marginesie skończyły mi się tabletki przeciwbólowe, Jakbym miał to kto wie :notworthy: pewnikiem bym się skusił :msn-cry:

Opublikowano

ty nie ubolewaj tylko lataj

Opublikowano

ja nie ubolewam jak widzisz i dobrze zrozumiałeś mój wpis, to Ciechanów ubolewał, a ja latam cały czas. :notworthy:

Opublikowano

do Arkadiusza było

Opublikowano

ok :notworthy:

Opublikowano

ty nie ubolewaj tylko lataj

Ja co dziennie do roboty śmigam !!!

Opublikowano

kto to widział chyba samochodem,a kolegów olewa i polatać nie chce,trzeba najazd na pacanów zrobić i kawę zaległą wypić,kolegę wiernego stracił bo on burgmana sprzedał i nawet nie zaproponuje nic :)

Opublikowano

ja wczoraj w Tłuchowie byłem skuterm, rozbity ale ciągnie (Braszken musiałem pojechać do Tłuchowa dlatego nie pisałem się na Ciechanów), Kto polata ze mna na pożegnanie w poniedziałek albo wtorek - skuter zostaje sprzedany :), a nie wiem kiedy kupie nowy.

Opublikowano

Master ja się pisze ale podejrzewam że prędzej wtorek jak coś będziemy w kontakcie tel :)

A to na pożegnanie pewnie jakąś imprezę organizujesz ;)

Jak pożegnać skuter to z pompą :)

Opublikowano

Master nie wyłamuj się kupuj następny nie rezygnuj z hobby

Opublikowano

Kto polata ze mna na pożegnanie w poniedziałek albo wtorek - skuter zostaje sprzedany :), a nie wiem kiedy kupie nowy.

We wtorek to ja tez polatam z tobą, ale jak obiecasz ze kupisz drugi skuter!!!