Arkadiusz Opublikowano 16 Maja 2013 Autor Opublikowano 16 Maja 2013 jak bym wsiadł to bym pojechał U Michałku starczyzm się odzywa, tak jak pisał Tomek, bambosze z pomponem i ciepły fotel Ci pozostał. Dzięki Ekipa za odwiedziny mnie w fabryce, tubylcy jak zobaczyli tyle skuterów przed Komisariatem, to podobno na mieście ruch bzyków zamarł na amen.
limmp1 Opublikowano 16 Maja 2013 Opublikowano 16 Maja 2013 nic się nie odzywa,a Klimuś głupoty czasami pisze
braszken Opublikowano 16 Maja 2013 Opublikowano 16 Maja 2013 Dzięki za wspólne km wstawiam foto Wcześniej z Klimkiem i Violą nakręciliśmy troszkę km zanim zebraliśmy się wszyscy. Nie obyło się bez przygody. Fotka wyjaśni wszystko. Mina Klimka jak się zatrzymał - bezcenna Michał szkoda że Cię nie było od razu byś wyzdrowiał
KLIMEK Opublikowano 16 Maja 2013 Opublikowano 16 Maja 2013 Krzysiu jak mogłeś mi to zrobić wiesz że to akurat awaria nie zależna od skutera tylko potężna dziura w drodze z resztą w płocku była powtórka prawdopodobnie zacisk nie trzyma ale tak czy owak dzięki za wspólne km dla ciebie i chłopaków
braszken Opublikowano 16 Maja 2013 Opublikowano 16 Maja 2013 A czy ja Klimus napisałem że miałeś awarie ??? Napisałem że mieliśmy przygodę a to mój drogi różnica i to bardzo duża I się nie obrażaj jak coś wymyśliłem fajną i barwną trasę na następny raz chyba że już nie będziesz chciał ze mną jeździć
KLIMEK Opublikowano 16 Maja 2013 Opublikowano 16 Maja 2013 spoko ja się nie obrażam ale jazda to dopiero w poniedziałek
limmp1 Opublikowano 17 Maja 2013 Opublikowano 17 Maja 2013 no i mówiłem że jak trup wyjedzie to awaria gotowa jest na co on ma się obrażać na prawdę szkoda że mnie nie było to by bezawaryjna helenka pojazd miała,Klimuś wszyscy mówią trupa zepchnąć ze skarpy i kupić coś normalnego
Arkadiusz Opublikowano 17 Maja 2013 Autor Opublikowano 17 Maja 2013 Trup, nie trup, stary ale jary, Michał, Ty nawet nie wiesz co mi Viola chciała zgłaszać jak przyjechała z Klimusiem do mnie !!! Tobie takie rzeczy, to tylko są możliwe w Erze !!! Kuruj się chłopaku, lecz stare gnaty, bo Ci gwoździa przybiję !!!
limmp1 Opublikowano 17 Maja 2013 Opublikowano 17 Maja 2013 w przyszłym tygodniu latam szybki masaż,akupunktura i zdrowy jestem
limmp1 Opublikowano 17 Maja 2013 Opublikowano 17 Maja 2013 do 3 razy sztuka i zepchnąć ze skarpy ale Klimuś uparty jak osioł jest nad zmianą skutera,helenka to już przeżytek do muzeum dobre zdjęcie zrobione odpowiedniej osobie przy naprawie trupa przez profesjonalnego fotografa
braszken Opublikowano 17 Maja 2013 Opublikowano 17 Maja 2013 no wiesz ta przypadłość to w sumie kosmetyka nie ma co gadać helenka szła jak Szewińska dalej i dawała radę
limmp1 Opublikowano 17 Maja 2013 Opublikowano 17 Maja 2013 no i prawie ma tyle lat co szewińska,no i ta uroda śródziemnomorska
Arkadiusz Opublikowano 17 Maja 2013 Autor Opublikowano 17 Maja 2013 Ty nie bądź taki mądry, urodę masz afroamerykańską, zdrowie jak Etiopczyk !!!! Ubolewam tylko nad tym, że taki człowieko podobny ma Zacną markę !!!
braszken Opublikowano 17 Maja 2013 Opublikowano 17 Maja 2013 Muszę Wam powiedzieć, że Ciechanów był zawiedziony że nikt nie chciał jechać Widziałem normalnie łzy w jego oczach. Ale mimo wszystko kazał pozdrowić całą grupę. Więc przekazuję pozdrowienia z Ciechanowa dla wszystkich. No ja pyknąłem trasę ogólnie 230km Płock-Ciechanów-Stupsk-Wiśniewo-Płock, jeszcze miałem chęć wracać przez Płońsk ale odpuściłem z uwagi na kość ogonową, a na marginesie skończyły mi się tabletki przeciwbólowe, Jakbym miał to kto wie pewnikiem bym się skusił
braszken Opublikowano 17 Maja 2013 Opublikowano 17 Maja 2013 ja nie ubolewam jak widzisz i dobrze zrozumiałeś mój wpis, to Ciechanów ubolewał, a ja latam cały czas.
Arkadiusz Opublikowano 17 Maja 2013 Autor Opublikowano 17 Maja 2013 ty nie ubolewaj tylko lataj Ja co dziennie do roboty śmigam !!!
limmp1 Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 kto to widział chyba samochodem,a kolegów olewa i polatać nie chce,trzeba najazd na pacanów zrobić i kawę zaległą wypić,kolegę wiernego stracił bo on burgmana sprzedał i nawet nie zaproponuje nic
master Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 ja wczoraj w Tłuchowie byłem skuterm, rozbity ale ciągnie (Braszken musiałem pojechać do Tłuchowa dlatego nie pisałem się na Ciechanów), Kto polata ze mna na pożegnanie w poniedziałek albo wtorek - skuter zostaje sprzedany , a nie wiem kiedy kupie nowy.
braszken Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 Master ja się pisze ale podejrzewam że prędzej wtorek jak coś będziemy w kontakcie tel A to na pożegnanie pewnie jakąś imprezę organizujesz Jak pożegnać skuter to z pompą
limmp1 Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 Master nie wyłamuj się kupuj następny nie rezygnuj z hobby
Arkadiusz Opublikowano 18 Maja 2013 Autor Opublikowano 18 Maja 2013 Kto polata ze mna na pożegnanie w poniedziałek albo wtorek - skuter zostaje sprzedany , a nie wiem kiedy kupie nowy. We wtorek to ja tez polatam z tobą, ale jak obiecasz ze kupisz drugi skuter!!!
Rekomendowane odpowiedzi