Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Klimek hasło i pijemy wódkę

lata ktoś dzisiaj zaraz teraz

nikomu się nie chce dzisiaj polatać !placz1 !placz1 !placz1 !placz1

Opublikowano

Michał ja bym polatał ale podejrzewam że gzygzakiem bym jeździł impra się przedłużyła do rana i trochę głowa boli ;)

Opublikowano

to przestanie jak się skupisz na jezdzie

Opublikowano

Głowa może tak ale nie uda mi się wyeliminować rozrzedzonej krwi a co do oddechu to jeszcze bym opanował ;)

Opublikowano

szkoda ze nie zadzwoniłeś ja polatałem z plecaczkiem o 17 do 19

Opublikowano

co nie sprzedałeś burgusia

Opublikowano

no nie niestety :clapping: może się uda zamienić na coś innego

Opublikowano

czy ktoś jest zainteresowany wyjazdem w piątek do Ciechanowa? myślę że 17:30 standard KFC i jedziemy, muszę podjechać do rodzinki na 10-15 min. i wracamy. Jak się szanowne koleżeństwo zapatruje?

Opublikowano

Ja niestety w piątek FABRYKA od rana do nocy ale czwartek mam wolny . Czekam na jakieś hasło

Opublikowano

to Emil pomyśl nad moją propozycją nr1

Opublikowano

Klimek w czwartek możemy pośmigać

co taka cisza na forum ale wszyscy zapracowani ;)

Opublikowano

polatamy nie ma problemu

Opublikowano

Ja bym pojechał ale mam wesele w sobotę :laughing:

Mam zielone światło na czwartek i piątek po południu NIK czyli żona pozwolenie dała :scared:

Opublikowano

ok szkoda to pojadę sam z plecaczkiem :scared:

Opublikowano

Nie dam rady w sobote rano zawody w plywaniu a popoludniu imieniny mamy zofi ale dzis mam wolne popoludnie

Opublikowano

Ja się piszę wstępnie na dziś

Opublikowano

nie dam rady dzisiaj mam syna bieżmowanie

Opublikowano

a ja po 18 montaż anteny :whistling:

Opublikowano

antena do burgmana a po co :whistling:

Opublikowano

Sorry Braszken ale zmiana planów do jazdy pozostaje mi Czwartek i wtedy podjedziemy do tartaku .

Będę w garażu jak byś ewentualnie latał .

Opublikowano

a co jest Helenka nawaliła??? ok to może być czwartek naprawiaj :whistling:

Opublikowano

HELA TO sprzęt jest bez awaryjny ale młody prosił bym zrobił lampę do jego skuta oraz pospawał rury do siedzenia a muszę Michałowi spawarkę oddać także czas mnie goni

Opublikowano

aaa no ok nie ma sprawy tak tylko zapytałem :whistling: kiedyś ktoś mówił że Heli kapitalny prawie to robisz po każdym przyjeździe do garażu i się zmartwiłem że nie będzie z kim pośmigać

Opublikowano

:whistling: kiedyś ktoś mówił że Heli kapitalny prawie to robisz po każdym przyjeździe do garażu i się zmartwiłem że nie będzie z kim pośmigać

ciągle kotleta dłubie,do czwartku go ze spawaniem nie ogarnie,to padło się sypie jak rury trzeba dospawywać coby się nie rozpadło na drodze,do tartaku do ciechomic to już wyprawa dla Klimusia

pospawał rury do siedzenia a muszę Michałowi spawarkę oddać także czas mnie goni .... tak to Klimuś jest trup to trup tylko wstydzisz przyznać się do tego