Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Arek nie spodziewałeś się nalotu :) stoisz patrzysz a tu zrobiło się żółto przed domem.

No fakt, byłem mile zaskoczony !!! :)

Dzięki za odwiedziny, to się liczy !!!

Opublikowano

dzięki za wspólne kulanie do następnego,Braszken zmoczyło cię,Aruś jaka fajna pocieszna ładna córcia ale uroda nie po tobie :)

jak trup odpali to będzie latał

latał po schodach na piechotę

Klimek na myśli miałem helixa
Opublikowano

,Aruś jaka fajna pocieszna ładna córcia ale uroda nie po tobie :)

Michałku, zrobić to trzeba umieć, a uroda to już moc, władcy. Ale cieszę się, że urody nie ma podobnej do Ciebie !!!

Ale widzisz na dobrych ludziach się poznaje, widziałeś jak do Wiolety poszła? Nawet nie marudziła ?

Opublikowano

Ja również dołączam się do podziękowań, ja zmokłem leciuteńko, wyprzedziłem chmurkę na Kazika Wielkiego, dalej było już suchutko. Oto fotki tylko dwie bo jedno nie było ostre :)

20130509183558.jpg

20130509183532.jpg

Do następnego razu :)

Opublikowano

no Aruś znowu chcesz się pokłócić a tak było miło ,zdanie moje że ładna to po Iwonce całe szczęście a po tobie tylko śmiała jest albo po mnie

Opublikowano

Braszken mijałem cię dziś jak jechałem do góry z parowy na Kazika Wielkiego, nawet mignełem Ci światłami ale chyba za bardzo spięty byłeś przed deszczem :).

Opublikowano

Diabli wiedzą co ty miałeś na myśli , ale w myśl zasady taka jest twoja wersja i takiej się trzymaj !YES

Opublikowano

Master zwróciłem uwagę że ktoś mi mignął ale bylem cały mokry i w dalszej drodze do domu musiałem być szybszy od chmur które goniły i troszkę spięty przyznaję się bez bicia :)

Opublikowano

nie ma się co spinać drobnym deszczem

Opublikowano

Tak Michał tylko po przyjeździe do domu to wyglądałem jakby mi zwieracz nie trzymał :D

Opublikowano

Tak Michał tylko po przyjeździe do domu to wyglądałem jakby mi zwieracz nie trzymał :D

Spoko, u Michała to normalne, bo jemu nie trzyma zwieracz !!!

Dlatego jeździ z zawsze z tyłu.

Opublikowano

A widzisz Arek a ja zawsze myślałem że Michał ma takie specjalne dwukolorowe spodnie :D a się teraz wyjaśniło

Opublikowano

Ale on ma dwukolorowe jak pampersa nie założy. A jak ma pampersa to jest OK

No ale ze starości i choroby nie można się śmiać.

Już teraz wiesz dlaczego hydrografię zrobił, lakier po prostu azotu nie wytrzymał.

Opublikowano

coś komendant zna za dobrze moją fizjonomię ciekawe :)

Opublikowano

Ba no znacie się przecież nie od dziś

Opublikowano

na stopie towarzyskiej a nie intymnej

Opublikowano

Ale dlaczego w takim razie napisał że cieszy się, że Jego córka nie ma urody po Tobie?

Tak z boku czytając trochę dziwnie wyglądają te wasze przekomarzania.

;)

Opublikowano

trudno go zrozumieć taki już jest i trzeba się z nim męczyć

Opublikowano

Ale dlaczego w takim razie napisał że cieszy się, że Jego córka nie ma urody po Tobie?

Tomek, Ty widziałeś kiedyś Limmpa w dzień? Człowieku,Quasimodo ,to jest przy nim pikuś, ba Pan pikuś !!!

Już ludzie w Płocku gadają, taki brzydki, a na takim ładnym skuterze jeździ.

Tak z boku czytając trochę dziwnie wyglądają te wasze przekomarzania.

:kwasny:

Kto się czubi, ten się lubi. Nie znasz tego?

On lubi słodką wódkę, a ja nie !!! Ale już taki jest i trzeba z nim nieraz jeździć. Takie życie !!!

Opublikowano

No i znowu pada co za porabana pogoda

Opublikowano

ładny się odezwał jakby go postawić do spiżarni toby dzieci słodyczy nie podkradały,czasami trzeba jeżdzić z tym nie co się lubi ale co jest,to tylko takie wrzucanie lekkie z komendantam z pacanowa

Opublikowano

Ej spokoj panienki. Bo to wyglada tak a jasiu zabral mi wiaderko a stas mi zabral lopatke . A wy poprostu stare chlopy jestescie. I starosc was dopada . Dwaj zgryzliwi tetrycy. Pogadajcie lepiej kiedy wodke wypijemy . Bo pogoda narazie nie sprzyja jezdzie.

Opublikowano

A ja dziś smigam skutrem do fabryki.

Opublikowano

pracuj ktoś musi

Opublikowano

Ktoś musi pracować żeby ktoś mógł posiedzieć ;)