Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i lipa pada deszczyk i prognozy nie sa za wesole ale zobaczymy o 17.30

Opublikowano

Klimek głowa do góry do 17:30 się rozwidni ;) chociaż w prognozie na popołudnie jest mało ciekawie :) a opady podobno przelotne ale zobaczymy

Opublikowano

Panowie jeśli pogoda pozwoli to zapraszam do Wyszogrodu. Ja jestem na skuterku. Mam dyżurek do 19 i później do drugiej pracy na 19.

Opublikowano

Pilne !!! wiadomość z ostatniej chwili dla Klimka i Rafszymana ......jutro będą kamizelki !!! Dziś wysłane :)

Opublikowano

PILNE do Braszkena przyjąłem do wiadomości o której można odebrać.

Opublikowano

Jak odbiorę z poczty odezwę się dam znać

Opublikowano

No, no teraz w Płocku coraz bardziej żółto będzie :)

Opublikowano

Dzięki za wspólnie przejechane km udało się rozwiać chmurki i przegnać deszcz by pośmigać :fireman2: dobrze że jeździłem od rana :photo:

oto fotki

20130507201920.jpg

20130507201852.jpg

miłego wieczorku czas na browarka

Opublikowano

Dziękuję za wspólne latanie Wiola,klimek,Braszken,Master do następnego pozdrówka dla komendanta z Pacanowa chociaż kawy nie było,Braszken zapodaj zdjęcia

Opublikowano

w tym samym czasie wysłaliśmy ale ja szybszy byłem co król to król :fireman2: nie martw się Michałku

Opublikowano

komendant się starzeje tylko o zdrowiu rozmawia ,to go łamie to strzyka w kościach,przekroczył gorszą połowę poczekaj jak będziesz w moim wieku to tobie tylko fotel bujany albo hamak z szelkami abyś nie wypadł !wchair !wchair !wchair !wchair !wchair !wchair

Opublikowano

no faktycznie staruszek już z Ciebie

Opublikowano

komendant się starzeje tylko o zdrowiu rozmawia ,

Michał a o czym tu rozmawiać? Sprzęt masz z hydrografikom, między nogami też mówiłeś, że nie najlepiej, więc ja człowiek inteligentny, wolę porozmawiać o moich problemach rwy kulszowej, która mnie dopada co jakiś czas, ale ona mi nie szkodzi na potencję !!!

Chodzić może nie mogę, ale cykam zawsze, jak zegarek szwajcarski !!!

Ps. Dzięki koleżanki i koledzy za odwiedziny w mojej fabryce, tylko jak zawsze ten od hydrografiki się spóźnił a później miał problemy, że tak krótko siedział !!!

Ps. O zamknięciu w kiblu, nie wspomnę !!! Master przyłapałeś gościa w końcu !!!

no faktycznie staruszek już z Ciebie

Krzysiek o kogo Ci chodzi o mnie czy od tego od hydrografiki ? Bo nie wiem w kogo uderzyć ?

Opublikowano

Dzięki panowie za śmiganko i do następnego :)

Arek spokojnie ten od HYDRO CUŚ TAM zapomina ze proces starzenia dotyczy także !bicz jego i nie omija nikogo, po za tym sam często gada że go szlachecka choroba dopada (podagra) :photo: wiec takie gadanie to tylko oznaka starzenia :chair: i widziałeś kiedykolwiek Iwonę z Michałem na moto bo ja nigdy nie ma co się wściekać Michale :ranting:

ale zawsze będziemy młodzi dla tych starszych od nas

Opublikowano

Komendant jaki ty jesteś obeznany w sprawach ptaków chociaż nigdy z tobą na te tematy nie rozmawiałem,prosty tata to jeszcze nie u mnie znamion choroby brak

Opublikowano

Arku doczytałem się w poście Michała

....... poczekaj jak będziesz w moim wieku to tobie tylko fotel bujany albo hamak z szelkami......

Jak dobrze zrozumiałem to Michał pisał do Ciebie że jak Ty będziesz w jego wieku to.... Więc napisałem do niego że faktycznie staruszek bo on od nas to o wieki starszy ;)

A tak na marginesie to zawsze wal w limmp-a jak będzie nie zasłużenie to zostanie na zaś :)

Opublikowano

Ta, Michał dobry chłop, ale ma jedną wadę ........ ale nie będę pisał jaką, bo ja i tak za często w Sądzie jestem.

Myślałem jutro polatać, ale dolegliwość znów dała znać o sobie ;)

Ps. Tak sobie myślę, że te moje bóle to zemasta za hydrografikę jest, ciekawe gdzie on takiego szaman znalazł.

Opublikowano

Ja to ostatnio codziennie min 100 km, a wczoraj ponad 200 km ale tabletki działają ;) najważniejsze że daje rade ja jutro mam badania od 11 i na 15 w Gostyninie wiec po mogę posmigać :)

Opublikowano

Wlasnie wrocilem z Gdynii, pogoda wymarzona a ile 2oo po drodze mijalem, a ile w trojmiescie. Braszken tak myslalem ze jak jutro Ciebie nie ma to może w piatek przykulam sie na Juliusza ???

Opublikowano

To lepiej poniedziałek będę stacjonarnie ;)

Opublikowano

Ok Paniedielnik jak mowia amerykanie

Opublikowano

Dzięki za odwiedziny Braszken i za dostarczenie Kamizelki .

Arek on nie znalazł szamana tylko zrobił laleczkie :) vudoooooooooo i cie kłuje szpilką po za tym wyślij mi nazwę tego leku :) co potrzebujesz.

Pogada jest tylko wsiadać na 2oo :ninja:

:) TAKŻE Proponuje zbiórka 17.30 KFC :) !tut

Opublikowano

Klimek jak coś to mnie zgarniecie po trasie Viola musi przewietrzyć nową kamizelkę koniecznie :)

Opublikowano

jak trup odpali to będzie latał

latał po schodach na piechotę

Opublikowano

jak trup odpali to będę latał

NO Podziwiam Kolegę nareszcie trochę samokrytyki :)

Ale dzięki wszystkim za wspólne km trochę na koniec nas zmoczyło ale do następnego razu wszystko wyschnie .

Arek nie spodziewałeś się nalotu :) stoisz patrzysz a tu zrobiło się żółto przed domem.

Krzysiu wrzuć fotki :)