braszken Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 no po niedzieli mam nadzieję że wystartuję Michał kumasz o co biega, mam nadzieję że jak coś to pomożesz jak nie dam rady sam
braszken Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 Hehe jak dobrze pójdzie i zgodnie z planem to w poniedzialek doznasz olśnienia od króla
limmp1 Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 a jak pójdzie żle to w grudniu płozy i na kulig :clap:
braszken Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 To zabawię się w Mikołaja i przywiozę Ci prezenty
Arkadiusz Opublikowano 3 Maja 2013 Autor Opublikowano 3 Maja 2013 Michałowi Mikołaj przynosi co roku kapcie i szczoteczkę do zębów (ma kilka, więc mu szczoteczka starcza na rok) , więc będzie zadowolony !!! Ps. I tu jest zagadka, na ile starcza szczoteczka do zębów jeśli się ma dwa zęby ?
limmp1 Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 poczucie humoru cię nie opuszcza,ja dwóch zębów nie mam tylko wszystkie prawie,szczoteczek mam kilka coś komendant chyba pali że piszę od rzeczy :pimp: :pimp:
Arkadiusz Opublikowano 3 Maja 2013 Autor Opublikowano 3 Maja 2013 Michał spoko, nie obrazaj się , ja wiem prawda boli, ale trzeba to znieść jak mężczyzna.
braszken Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 Nie wiadomo dokładnie co Arek bierze ale dobre musi to być wynika z tego że długo trzyma Arek daj namiar na dostawcę
Arkadiusz Opublikowano 4 Maja 2013 Autor Opublikowano 4 Maja 2013 A rośnie takie jakieś zielsko koło mojego domu
braszken Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 Dzięki Viola i Klimek za odwiedziny no nie spodziewałem się mam nadzieję że herbatka smakowała i nie raz skosztujecie przejazdem
limmp1 Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 dzięki Klimek i Viola za odwiedziny szkoda że nic do herbaty nie było słodkiego oprócz browarka
braszken Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 Klimek pięknie i z gracją pędził dziś na podolach po 13-tejno proszę jak maszyna nabija km
KLIMEK Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 Sie jezdzi a propos braszkien ty sie ciesz ze nie kladles hydro cos tam bo bylbys sezon w plecy A moze we wtorek pojezdzimy panowie wyskoczymy do krzyzakow na burito? Zbiorka 17.30 na KFC. Co wy na to
braszken Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 Ja jak zdążę złożyć skuterek to się pisze na śmiganko jestem za
Arkadiusz Opublikowano 5 Maja 2013 Autor Opublikowano 5 Maja 2013 Ja też odpadam, ciężka choroba mnie dopadła na tydzień jestem wyeliminowany na całego z jazdy.
braszken Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 muszę wyważyć przednie kółko i poszukać trzech specyficznych śrubek jednej do błotnika przedniego zostało mi założyć górną część z lampą, oraz pod lampą tylną przykręcić plastyk, oparcie, błotnik przedni, skręcić kółko przednie, wykonać jazdę próbną. Jak nic nie stanie na przeszkodzie jutro skończę nawet do późnego wieczora, i na wtorek się szykuję na 17:30 pod KFC.
Arkadiusz Opublikowano 6 Maja 2013 Autor Opublikowano 6 Maja 2013 Dzięki chłopaki za troskę, ze niby chory jestem, można na Was polegać
braszken Opublikowano 6 Maja 2013 Opublikowano 6 Maja 2013 A ja chciałem zrobić Ci niespodziankę i jutro podrzucić coś na poty tak z nienacka
KLIMEK Opublikowano 6 Maja 2013 Opublikowano 6 Maja 2013 Master jak tam po upadku , Arek przecież ty jesteś okaz zdrowia moment wyzdrowiejesz co to jest tydzień dla ciebie
limmp1 Opublikowano 6 Maja 2013 Opublikowano 6 Maja 2013 znaczy komendante symulante nie chce polatać z kolegami trudno to komendanta trzeba odwiedzić jak chory leży w domu i coś mu zapodać
master Opublikowano 6 Maja 2013 Opublikowano 6 Maja 2013 powoli dochodze do siebie, moze jutro podjade pod KFC, ale nie wiem czy bede z wami lecial
Rekomendowane odpowiedzi