braszken Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 no ja 22 kwietnia zgłosiłem chęć uczestnictwa ja mogę jechać
Arkadiusz Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2013 No to jadziem, 13:00 w Duninowie w porcie czekasz na mnie, lub ja na Ciebie ? Mam nadzieję, że nie będziesz jechał jak ten od hydrografiki ? 70 km/h Zresztą Limpuś, jak nie ma nic do kupienia to nie pojedzie ? Na pewno !!!
braszken Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Hm... 70 to za wolno ale 80 to max wiesz że ja dopiero nabywam umiejętności weź pod uwagę że będzie postój przymusowy więc może deczko wcześniej
upiór Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 O 14 parking koło moto areny . Mogę tam na was poczekać , pewnie będę śmigał prosto z pracy . Chłopaki temat na telefon , zdzwonimy się .
Arkadiusz Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Witek my pojedziemy prosto na szkolenie, Braszken musi węża wyprowadzać co 40 km. Więc dojdziemy swoim tempem. Damy radę. Zacna zaprowadzi Króla !!! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Nie nawiedzę takich poranków z takimi wiadomościami !!!!!!!!!!!!!!!!!! Wczoraj nasz kolega Master, miał szlifa pod Płockiem. Najgorsze jest to, że pierwszy raz na skuter wsiadła z nim żona !!! Wyglądało to tak, że jechali z żoną i z drogi podporządkowanej wyjechał rowerzysta 15 letni, Krzysiek chcąc uniknąć uderzenia w rowerzystę położył skuter. Są lekko poobijani i trochę podrapani. Na szczęści prędkość nie była duża. Krzysiek jak dojdzie do siebie to na pewno coś skrobnie. No i najważniejsze, że brać skuterowa z Płocka już idzie z pomocą !!! Miejcie oczy szeroko otwarte i uważajcie na siebie.
braszken Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Byłem widziałem troszkę pomogłem trzymaj się Krzychu
limmp1 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 pomożemy w miarę możliwości koledze
EMIL B Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Kto jest chętny Trzymaj się Krzychu
darekwiosna Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Master ja dlugo juz nie w temacie ale niebawem tez wylece na ulice, mam nadzieje ze do tego czasu wrocicie do zdrowia. Jesli cos potrzeba prosze pisac! Gratuluje wszystkim nakreconych kilometrow i do zobaczenia niebawem,pozdrawiam.
master Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Dzięki wszystkim za dobre słowo, najważniejsze zdrowie a potem zobaczy się czy warto będzie "klepać" skuter.
upiór Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Dzięki wszystkim za dobre słowo, najważniejsze zdrowie a potem zobaczy się czy warto będzie "klepać" skuter. To prawda kolego maxi nie ten to inny ja nawet wiem jaki następny będzie . Tyle tytułem żartu choć ciut na poprawę humoru . Dobrze że tobie i żonie nic poważnego się nie stało . Z tego co pisał Arek to szkoda że żona tak nie fortunnie zaczęła przygodę z maxi . Pozdrawiam i wszystkiego dobrego . .
Arkadiusz Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Dzięki wszystkim za dobre słowo, najważniejsze zdrowie a potem zobaczy się czy warto będzie "klepać" skuter. Master, nie będzie tak źle, ze zdjęć które mi przesłałeś to jest ze skuterem OK, to są tylko rysy, tak, że spokojnie.
limmp1 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Aruś to nie rysy tylko głębokie wżery dużo elementów do wymiany ,dla siebie to kupno używanych i malowanie,ale zdrowie najważniejsze resztę się zrobi i będzie latać
darekwiosna Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Pomozemy i MASTER jeszcze na burgmanie swoja 250 poleci. apropo, kto z druzyny rusza na burgmanie? Arku pytanie do Ciebie jako "weterana" maxi-spotow o organizacje wyjazdu z Płocka (jutro robie przelew bo do 15.05 czas jak dobrze wyczytalem).
braszken Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Master jak coś to ja mam wprawę w rozkręcaniu więc rozbiorę, Michał wszystko przygotowane a nie wierzyłeś że dam radę na kaca najlepsza praca w poniedziałek przywiozę
limmp1 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 master mam tunel do burgmana to ci w prezencie dam,Braszkenik sprawdzę jak zrobiłes plastiki i czy się nadają do lakiernika jak nie to poprawiasz dalej,jak jutro bujniesz się do południa z nimi to może ogarnie ci je do piątku i będziesz latał ,jak schrzaniłeś to cały sezon w plecy dopiero na grudzień :Jumpy: :Jumpy:
upiór Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Miło się czyta , takie wsparcie w regionie .
limmp1 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 zaraz wsparcie on to odkupi odpowiednio :Jumpy: :Jumpy:
Arkadiusz Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Od wielu miesięcy patrzyła jak się męczy. Codziennie do późna przesiadywał w garażu. Podziwiała go za jego cierpliwość - nigdy sie nie skarżył, a wręcz starał się zawsze wyglądać na zadowolonego z siebie i swojego samochodu. Ale jej kobieca intuicja podpowiadała, że to wszystko jest wymuszone i sztuczne. Wydawało jej się, że patrzy z zazdrością na sąsiadów i znajomych jeżdżących autami z salonu, siedzących wieczorami przy grillu z rodziną... gdy on znów rozbierał silnik... Pewnej nocy, gdy pracował do późna w garażu podjęła ostateczną decyzję... Wszystko miała dokładnie zaplanowane. Okazja pojawiła się, gdy wyjechał na parę dni w delegację, służbowym samochodem. W jeden dzień załatwiła kredyt w banku i wizytę u dealera. Na drugi zamówiła lawetę. Teraz pozostało tylko czekać... a w garażu... taki nowiutki... błyszczący... musi mu się spodobać... Gdy przyjechał zaprowadziła go przed garaż, uroczystym ruchem otworzyła drzwi... - Gdzie mój zabytkowy ford mustang?! - jęknął tylko. - Nooo... na złomie, tam gdzie jego miejsce, już nie będzie cię denerwować, cieszysz się kochanie? Po pierwszym ciosie zadanym kluczem do kół zdążyła resztką świadomości pomyśleć: "A może Renault Clio to nie był dobry wybór.. może toyota yaris..." Pozostałych dwudziestu sześciu ciosów już nie czuła. W końcu kolega o sobie prawdę napisał :Jumpy: To samo będzie z hydrografikom !!!
Arkadiusz Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Arku pytanie do Ciebie jako "weterana" maxi-spotow o organizacje wyjazdu z Płocka (jutro robie przelew bo do 15.05 czas jak dobrze wyczytalem). Masz na myśli Burgmanię 2013 ? Jeśli tak, to spoko w piątek wyjedziemy o godzinie która będzie nam pasowała i się poleci. Nie jest daleko około 200 km. Tak że spoko. Ale na razie nie widzę Cię na liście zlotowej, zgłoś się i rób przelew.
darekwiosna Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 formalnosci zalatwione. po "weekendzie" widzimy sie na spocie wiec bedzie o czym konkretnie pogadac.
Arkadiusz Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2013 I to mi się podoba, jedziem Darek, razem na zloooot Burgmani 2013 !!! Oj, będzie się działo !!! Pomożesz mi koszulki przewieść tym siusiakom co nie jadą na zlooot !!!
braszken Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 I jak coś czapeczkę dla siusiorka
darekwiosna Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Nie ma problemu Arku -beda zazdroscic! patrzylem na liste i slabo ten nasz region sie prezentuje! wiecej robic mniej gadac panowie!
Rekomendowane odpowiedzi