Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem jak Wy ale ja jede w klapkach - japonkach jutro ma być upał :)

Opublikowano

Arek to żeby jak coś nie było przebij się lasem do mnie :) będzie wtedy po środku

Nie, pojadę pod KFC, a później Cię zbierzmy w dalszą drogę. On tak to ,żyć by mi nie dał, że zrobił więcej 3 km ode mnie.

Ale Michał coś gadał, że skutery przed wyjazdem mają być zatankowane, ale po powrocie ma stać z kartą kredytową w ząbkach i tankujemy wszystkie skutery do pełna na jeden rachunek.

Ale widzisz Michał, musisz jechać do Konina, to jedziemy, a co, to Cię musi kosztować, bo tak to byśmy sobie pośmigali gdzie indziej, ale widzisz jakich masz kolegów.

Ps. Bogdan, ten upał też mnie niepokoi, boję się o folie Michała, ale zapomniałem, że ma taśmę,!!!

No ale w końcu jutro na forum, będzie widoczna na cały świat hydrografika, weźcie dobre aparaty.

Opublikowano

hydrografika już jest widoczna bo silver na allegro wystawiony,już wszyscy co latają widzieli,a co w domu siedzą nie,jak masz latac bez celu to polatasz ze mną

Opublikowano

na 99% melduje sie na KFC 1730 :clapping:, jak cos to mnie z KLIMKIEM na linke wezmiecie :confused:

Opublikowano

master dwóch linek nie mam ,ale damy radę jakoś

Opublikowano

Ja odpadam jestem po wizycie u lekarza następny antybiotyk i inne leki :clapping:

Opublikowano

kuruj się a może helenka nie dojedzie i będzie wstyd :clapping::confused::lol::chair: :chair:

Opublikowano

Tomek trzeba było zrobić okłady z młodych piersi pomaga na wiele dolegliwości a nie tam chemią się faszerujesz szkoda zdrowia, natura to natura :)

Opublikowano

witam

można się podpiąć pod ten Konin?? :)

Opublikowano

no dawaj chociaz ty na mnie zaczekasz :), ja jade chociaz mam dzis imieniny zony

Opublikowano

Zielek nie ma problemu lecisz z nami

Opublikowano

Były okłady i dawano na poty :) ale niestety nie pomogło :) siła wyższa, co do Helenki Michał to spoko była w Rogóźnie i Malborku czyli się turla tu i tam ale to dopiero początek sezonu i zobaczymy kto więcej nakręci KM w sezonie helenka czy hydrograficzny gruz :fish:

Opublikowano

Ja już w domku, z tego co wiem Bogdan już zasypia, było zajefajnie, ekipa niesamowita, 8 skuterów a się jechało jak na dwa.

Grupa zdyscyplinowana, nie mam uwag, Emila rozpoznawałem po śladzie na tylnym błotniku bo dzwonie hi hi hi.

Było super, Klimek żałuj.

Gruz wiózł dzielnie tą swoją skrzynie biegów, oświetlał dzielnie przydrożne drzewa, tak mnie oślepiał w lusterkach, że przed Gostyninem o mało co nie trafiłem sarny, która stała na jezdni. Ale co tam było super. !!!!

Oby więcej takich wypadów, mało stania dużo śmigania, zdjęcia jutro, mamy nowego fotografa, pap araci Braszken ze swoim 40 calowym telefonem.

Nawet część ekipy, załapała się na zdjęcia dość kosztowne ITD. hi hi hi

Damy radę chłopaki.

Opublikowano

dzięki za wspólne polatanie po skrzynię było zajebiście ,Arek jak byśmy sarnę trafili to by mięsa na cały sezon było,wyprawa super,mimo nakręconych prawie 240 kilometrów humory dopisywały,tylko mnie zostawili ze skrzynią samego w nocy

fotoradary błyskały,najbardziej fotogeniczny Bogdan w pozycji stojącej

Zielek nie zamarzłeś w dzinsach i adidaskach

Opublikowano

,Arek jak byśmy sarnę trafili to by mięsa na cały sezon było

Chyba z moim mięsem !!! I jak by co to ja bym je trafił, bohater się znalazł !!!

Tobie plastiki by się na hydro grafice utrzymały, a u mnie by odpadły od razu wszystkie.

Opublikowano

Ja również dziękuję za przejechane wspólnie km, wczoraj już nie miałem ochoty na siedzenie :) przy kompie i zamieszczenie fotek, ale od rana się rewanżuje, oto fotki

20130423181853.jpg

20130423192613.jpg

20130423192627.jpg

a tu jak ktoś nie był i nie wie Michał przerobił swojego SW na taki z manualną skrzynią, już widzę za kilka dni te nagłówki gazet, zajawki w TV, no no Michał tylko pozazdrościć pomysłu i sławy.

20130423201335.jpg

Opublikowano

Zielek nie zamarzłeś w dzinsach i adidaskach

dzięki za miły wypad, może wyglądało ale mocno nie zmarzłem, na tej Majce po nogach nie dużo wieje, kurtka z podpinką i ok.

Opublikowano

teraz to najszybszy silver w kraju bo ma dodatkową skrzynię od polo taki tuning

Arek na czyiś plecach trzeba jechać,jak byś trafił to by mięso do podziału było a w gratisie byś sobie naprawił plastiki

Opublikowano

Hejka chłopaki. Ale wam zazdrościłem tego wypadu. Chyba zmienię robotę, żeby być bardziej dostępny czasowo.

Opublikowano

Dzięki za wspolną wycieczkę. Była naprawdę udana. Załapaliśmy się nawet na grupową (każdy w indywidualnej pozie) fotkę co nam jakiś żółty słup zrobił. Oby te fotografie nie znalazly adresatów :confused:

Opublikowano

nie znajdą,chyba że tego co pozował na stojąco

Opublikowano

Podobały mi się światła Michała , w nocy można ptaszki na przy droznych drzewach oglądać.

Opublikowano

nikt takich nie ma ,ale dzisiaj ogarniamy temat ze Sławkiem

Opublikowano

Michał podświetlał górne części drzew a my drogę ;) On taki pieszczoch lubi inaczej :)

Opublikowano

Braszken,i inni jadziem do kujawiaków na szkolenie DVD ? Bo dziś się okazało że mam wolne, może pocisnąć?