bogdan201 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Nie wiem jak Wy ale ja jede w klapkach - japonkach jutro ma być upał
Arkadiusz Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Arek to żeby jak coś nie było przebij się lasem do mnie będzie wtedy po środku Nie, pojadę pod KFC, a później Cię zbierzmy w dalszą drogę. On tak to ,żyć by mi nie dał, że zrobił więcej 3 km ode mnie. Ale Michał coś gadał, że skutery przed wyjazdem mają być zatankowane, ale po powrocie ma stać z kartą kredytową w ząbkach i tankujemy wszystkie skutery do pełna na jeden rachunek. Ale widzisz Michał, musisz jechać do Konina, to jedziemy, a co, to Cię musi kosztować, bo tak to byśmy sobie pośmigali gdzie indziej, ale widzisz jakich masz kolegów. Ps. Bogdan, ten upał też mnie niepokoi, boję się o folie Michała, ale zapomniałem, że ma taśmę,!!! No ale w końcu jutro na forum, będzie widoczna na cały świat hydrografika, weźcie dobre aparaty.
limmp1 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 hydrografika już jest widoczna bo silver na allegro wystawiony,już wszyscy co latają widzieli,a co w domu siedzą nie,jak masz latac bez celu to polatasz ze mną
master Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 na 99% melduje sie na KFC 1730 , jak cos to mnie z KLIMKIEM na linke wezmiecie
limmp1 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 master dwóch linek nie mam ,ale damy radę jakoś
KLIMEK Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Ja odpadam jestem po wizycie u lekarza następny antybiotyk i inne leki
limmp1 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 kuruj się a może helenka nie dojedzie i będzie wstyd :chair:
braszken Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Tomek trzeba było zrobić okłady z młodych piersi pomaga na wiele dolegliwości a nie tam chemią się faszerujesz szkoda zdrowia, natura to natura
zielek Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 witam można się podpiąć pod ten Konin??
master Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 no dawaj chociaz ty na mnie zaczekasz , ja jade chociaz mam dzis imieniny zony
limmp1 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zielek nie ma problemu lecisz z nami
KLIMEK Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Były okłady i dawano na poty ale niestety nie pomogło siła wyższa, co do Helenki Michał to spoko była w Rogóźnie i Malborku czyli się turla tu i tam ale to dopiero początek sezonu i zobaczymy kto więcej nakręci KM w sezonie helenka czy hydrograficzny gruz
Arkadiusz Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Ja już w domku, z tego co wiem Bogdan już zasypia, było zajefajnie, ekipa niesamowita, 8 skuterów a się jechało jak na dwa. Grupa zdyscyplinowana, nie mam uwag, Emila rozpoznawałem po śladzie na tylnym błotniku bo dzwonie hi hi hi. Było super, Klimek żałuj. Gruz wiózł dzielnie tą swoją skrzynie biegów, oświetlał dzielnie przydrożne drzewa, tak mnie oślepiał w lusterkach, że przed Gostyninem o mało co nie trafiłem sarny, która stała na jezdni. Ale co tam było super. !!!! Oby więcej takich wypadów, mało stania dużo śmigania, zdjęcia jutro, mamy nowego fotografa, pap araci Braszken ze swoim 40 calowym telefonem. Nawet część ekipy, załapała się na zdjęcia dość kosztowne ITD. hi hi hi Damy radę chłopaki.
limmp1 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 dzięki za wspólne polatanie po skrzynię było zajebiście ,Arek jak byśmy sarnę trafili to by mięsa na cały sezon było,wyprawa super,mimo nakręconych prawie 240 kilometrów humory dopisywały,tylko mnie zostawili ze skrzynią samego w nocy fotoradary błyskały,najbardziej fotogeniczny Bogdan w pozycji stojącej Zielek nie zamarzłeś w dzinsach i adidaskach
Arkadiusz Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2013 ,Arek jak byśmy sarnę trafili to by mięsa na cały sezon było Chyba z moim mięsem !!! I jak by co to ja bym je trafił, bohater się znalazł !!! Tobie plastiki by się na hydro grafice utrzymały, a u mnie by odpadły od razu wszystkie.
braszken Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Ja również dziękuję za przejechane wspólnie km, wczoraj już nie miałem ochoty na siedzenie przy kompie i zamieszczenie fotek, ale od rana się rewanżuje, oto fotki a tu jak ktoś nie był i nie wie Michał przerobił swojego SW na taki z manualną skrzynią, już widzę za kilka dni te nagłówki gazet, zajawki w TV, no no Michał tylko pozazdrościć pomysłu i sławy.
zielek Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zielek nie zamarzłeś w dzinsach i adidaskach dzięki za miły wypad, może wyglądało ale mocno nie zmarzłem, na tej Majce po nogach nie dużo wieje, kurtka z podpinką i ok.
limmp1 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 teraz to najszybszy silver w kraju bo ma dodatkową skrzynię od polo taki tuning Arek na czyiś plecach trzeba jechać,jak byś trafił to by mięso do podziału było a w gratisie byś sobie naprawił plastiki
rafszyman Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Hejka chłopaki. Ale wam zazdrościłem tego wypadu. Chyba zmienię robotę, żeby być bardziej dostępny czasowo.
bogdan201 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Dzięki za wspolną wycieczkę. Była naprawdę udana. Załapaliśmy się nawet na grupową (każdy w indywidualnej pozie) fotkę co nam jakiś żółty słup zrobił. Oby te fotografie nie znalazly adresatów
limmp1 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 nie znajdą,chyba że tego co pozował na stojąco
Arkadiusz Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Podobały mi się światła Michała , w nocy można ptaszki na przy droznych drzewach oglądać.
limmp1 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 nikt takich nie ma ,ale dzisiaj ogarniamy temat ze Sławkiem
braszken Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Michał podświetlał górne części drzew a my drogę On taki pieszczoch lubi inaczej
Arkadiusz Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Braszken,i inni jadziem do kujawiaków na szkolenie DVD ? Bo dziś się okazało że mam wolne, może pocisnąć?
Rekomendowane odpowiedzi