Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

potem rundka polatanie i do domu

eee to z 8 km, macie nawinięte? Szzzzaacun!!!!

Opublikowano

po co taka ironia latanie to latanie ,zazdrość przemawia przez komendanta

Opublikowano

eee to z 8 km, macie nawinięte? Szzzzaacun!!!!

Arku no nie przesadzaj jakie 8 km, ptaszki ćwierkają że 7 km :Jumpy: Ja właśnie wróciłem z Kowalewa pogoda zarąbista

20130421101237.jpg

Kurde nie przebiję Michał Ciebie bo ja dziś tylko 250 km. No ale następnym razem nie poddam się będę lepszy. :chef:

Opublikowano

polatamy razem następnym razem wspólnie

Opublikowano

a ja kurcze za nianie dzis robie, a taka ladna pogoda

Opublikowano

panowie co z tymi koszulkami czy ktoś zrobił jakiś projekt ?

Opublikowano

no i frydrysiak nie zarobi Braszkena ożywili cud,Emil w tygodniu się spotkamy to w grupie ustalimy jak ma to wyglądać ,swoje propozycje każdy przedstawi i coś zrobimy tylko gorzej zorganizować to spotkanie aby wszystkim pasowało,sami co będą ustalą a reszta co nie ma czasu się podporządkuje czy im się podoba czy nie :clapping::fireman2::lol1:

Opublikowano

Ty Michał, to sobie zrób koszulkę z napisem, robię 8 km, na tydzień, jestem kozak, Szzzaaaacccuuunnnnn !!!!!

A tak poważnie, we wtorek po południu, lub wieczorkiem mi pasuje się spotkać, ale znając życie hydrografika nie da rady ?

Aha, nawijamy minimum 200 km, mówię od razu.

LISTA :

Arkadiusz

Emil B,

Braszken,

Bogdan201,?

Klimek

Hydrografika vel Konin

Master?

Opublikowano

ok w wtorek po 18 pasuje w KFC

Opublikowano

Mi wtorek pasuje ale o mnie zapomniałeś :D

Opublikowano

melduje się na 18 KFC

Opublikowano

wtorek mi pasuję 18ta ale muszę jechać do konina skuterkiem polecę jak ktoś ma chęć to polecimy

Opublikowano

Pasuje Konin ja dołączę w Grabinie :D

Opublikowano

Ja też chętny na koszulke.

Opublikowano

Ja dołącze w mojej wiosce i tak będziecie jechali na Krośniewice. Jak coś głośno trąbić !

Opublikowano

No to ok ja będę czekał na Was u Bogdana, bo będę właśnie wracał z Poznania.

Opublikowano

tak więc po ustaleniach telefonicznych punktualnie 17 30 wyjeżdżamy spod kfc po drodze w Grabinie zabieramy Braszkena,pózniej Arka i Bogusia i lecimy dalej,nie czekam na spóżnialskich żadnych piętnastominutówek studenckich,zatankowani w benzynę i co niektórzy w olej lecimy coby najwięcej kilometrów nakręcić i żeby jeden taki z pacanowa nie mówił że latam wokół komina 8 km słownie osiem

Klimuś reanimuj trupa aby poleciał w tak długą trasę i wrócił,jak coś to linkę wezmę i na holu wrócisz nie zostawię cię w potrzebie

Opublikowano

Michał weź ze sobą trochę kleju ja jak coś wezmę taśmę obustronną by było na co hydrografikę przymocować mogą być zmienne warunki pogodowe

Opublikowano

Jedziemy w krótkich czy długich spodniach?

Opublikowano

możesz jechać w kąpielówkach jak ci wygodnie,taśmę mam linkę dla Klimusia wezmę

Opublikowano

lecimy coby najwięcej kilometrów nakręcić i żeby jeden taki z pacanowa nie mówił że latam wokół komina 8 km słownie osiem

Ale w Koninie są też kominy, Michał dasz radę. :clapping:

Opublikowano

dam radę ty wymiękasz bo już mniej kilometrów chcesz nakręcić aby odebrać cię od Bogdana :clapping::blink:;):D

Jedziemy w krótkich czy długich spodniach?

możesz też ubrać się odświętnie w garnitur

Opublikowano

Michał, ale jak pojadę przez Płock to znów zrobię więcej od Ciebie i znów będziesz trąba.

Opublikowano

Arek to żeby jak coś nie było przebij się lasem do mnie :) będzie wtedy po środku