Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

poszukaj na burgmanii bo ja nie pamiętam ,zadaj pytanie gdzie zakupić to odpowiedzą,

Opublikowano

no nie dalem rady przed pietnasta mialem odwiedziny moich rodzicow i glupi bylo ich zostawic , zaluje :)

Opublikowano

Jak wróciłem do domu po dzisiejszej wyprawie postanowiłem przedmuchać czterobiegowca do chwili zakupu Burgmana niezawodnego i odziwo wyprowadzony z garażu lekko przykurzony od pierwszego kopniaka odpalił. No dumny jestem jednak niezawodny nadal.

screenshot2013041417481.png

Podoba się :)

Opublikowano

Dzięki Emil za podpowiedź

Opublikowano

dobrze Emil prawi zrobią oryginalnie z logo burgmanii i z twoim nickiem

komendante śpisz w pracy bo się nie odzywasz ;)

ten simson to chyba kupiony zaraz po wojnie, przywołuje miłe wspomnienia,był marzeniem na tamte lata jak ktoś go przywiózł z nrd,laski tupały aby je wozić fajne czasy były,

Opublikowano

A tam Michał zaraz powojenny ;) poprostu dobry rocznik, a odnośnie rozruchu po zimie mógłby konkurować z innymi i podejrzewam że nie był by ostatni :clapping:

Opublikowano

Michał pamiętasz o tym numerze do faceta od opon?

Przepraszam Pana Michała teraz zobaczyłem że jest poczta.

Opublikowano

Zamawiam kamizelkę odblaskową z logo burgmanii i nickiem z przodu jest ktoś chętny. Dzwoniłem koszt 67zł netto to coś 82zł z groszami brutto. Czas wykonania 3 dni robocze. Od 15 szt jest rabat ale pewnie tyle nie uzbieramy. Jakby byli chętni to zrobimy jakąś listę i jedną paczką przyślą.

Opublikowano

Braszken jestem chętny.

Opublikowano

Ja bym chętnie pojechał, ale niestety, fabryka nie pozwala :(

Opublikowano

Może się umówimy kiedyś wieczorkiem na światełkach pośmigać tak np na 20 w Warszawie mają Warsaw by night a może by tak zorganizować Płock by night !!! Większości nie pasi popołudniami to może wieczorkiem się ktoś skusi :(

Opublikowano

Braszken a masz dzisiaj około godzinki po 20 bede w płocku mozemy polatać

Opublikowano

Ok ja koło 20 odbieram skuter z Gostyka wiec zadzwoń do mnie koło 19:30 i się umówimy jak chcesz to możesz kierować się w kierunku Gostynina tak koło 20 to się złapiemy po trasie nie ma problemu

Opublikowano

spoko ale bede miał około godzinki nie więcej więc jak ci pasuje to ok

Opublikowano

No Michał wracając do tematu który mi zapodałaś na PW ciekawe czy dojdzie do skutku :) mam nadzieję że kumasz o co biega

Opublikowano

kumam o co chodzi

Opublikowano

Dzięki Rafał za wspólne km a Michałowi za kawusie :)

Opublikowano

drobiazg polecam się normalnym nie kondonom Braszken i Rafał wiedzą o czym mowa

Opublikowano

Yes Sir

Opublikowano

No Panowie, może i wiedzą o co chodzi, ale my sorry, nie zmieniamy orientacji?

Zastanowię się czy z Wami można bezpiecznie śmigać !!!

Na pewno pod prysznic z żadnym z Was nie wchodzę, nie, nie, !!! :clapping:

Opublikowano

ty się orientacji nie czepiaj tylko jest coś co dupę zaprząta ale to pogadamy jak się spotkamy i może w końcu polatasz z nami a nie szwędasz się nie w regionie,spotkać się nie chcesz,tylko robota i robota i co póżniej z kasą będziesz robił,przepracujesz się ,trumna kieszonek nie ma trzeba korzystać z życia

Opublikowano

A jak tam szanowne koleżeństwo zapatruje się na śmiganie wieczorkiem - pytałem wcześniej na forum - ale nikt się nie wypowiedział, jedynie Mahonej zgłosił akces, ale się nie odezwał i nie przyjechał w umówionej godzinie :). Więcej jeżdżenia by się przydało mniej gadania :)

Opublikowano

No jak nie latam, lecę do Olsztyna 27.04. 2013 roku, siiieeeee śmiga, jak już latać to jak ptak, ja to mam tak ja w samolocie, startuję z pełnym zbiornikiem a ląduję z minimalną ilością paliwa w baku.

Ps. Polatamy kiedyś wieczorkiem Braszken, polatamy, na takie latanie to nawet jak z fabryki będę wracał kiedy to polatamy. Spoko.

Braszken, a Ty to na rencie jesteś? Że cały czas na kozie siedzisz?