limmp1 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 poszukaj na burgmanii bo ja nie pamiętam ,zadaj pytanie gdzie zakupić to odpowiedzą,
master Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 no nie dalem rady przed pietnasta mialem odwiedziny moich rodzicow i glupi bylo ich zostawic , zaluje
braszken Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Jak wróciłem do domu po dzisiejszej wyprawie postanowiłem przedmuchać czterobiegowca do chwili zakupu Burgmana niezawodnego i odziwo wyprowadzony z garażu lekko przykurzony od pierwszego kopniaka odpalił. No dumny jestem jednak niezawodny nadal. Podoba się
EMIL B Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 http://www.jagatex.pl/ ja kupowałem tutaj
limmp1 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 dobrze Emil prawi zrobią oryginalnie z logo burgmanii i z twoim nickiem komendante śpisz w pracy bo się nie odzywasz ten simson to chyba kupiony zaraz po wojnie, przywołuje miłe wspomnienia,był marzeniem na tamte lata jak ktoś go przywiózł z nrd,laski tupały aby je wozić fajne czasy były,
braszken Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 A tam Michał zaraz powojenny poprostu dobry rocznik, a odnośnie rozruchu po zimie mógłby konkurować z innymi i podejrzewam że nie był by ostatni
rafszyman Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Michał pamiętasz o tym numerze do faceta od opon? Przepraszam Pana Michała teraz zobaczyłem że jest poczta.
braszken Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zamawiam kamizelkę odblaskową z logo burgmanii i nickiem z przodu jest ktoś chętny. Dzwoniłem koszt 67zł netto to coś 82zł z groszami brutto. Czas wykonania 3 dni robocze. Od 15 szt jest rabat ale pewnie tyle nie uzbieramy. Jakby byli chętni to zrobimy jakąś listę i jedną paczką przyślą.
braszken Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Jest ktoś chętny na wyjazd w niedzielę rano do Kowalewa Pomorskiego na przejażdżkę i przy okazji szkolenie z udzielania pierwszej pomocy w razie wypadku koszt 15zł Zamieszczam link http://www.forum.burgmania.net/topic/17014-szkolenia-nigdy-dosc/
Arkadiusz Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Ja bym chętnie pojechał, ale niestety, fabryka nie pozwala
braszken Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Może się umówimy kiedyś wieczorkiem na światełkach pośmigać tak np na 20 w Warszawie mają Warsaw by night a może by tak zorganizować Płock by night !!! Większości nie pasi popołudniami to może wieczorkiem się ktoś skusi
mahonej Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Braszken a masz dzisiaj około godzinki po 20 bede w płocku mozemy polatać
braszken Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Ok ja koło 20 odbieram skuter z Gostyka wiec zadzwoń do mnie koło 19:30 i się umówimy jak chcesz to możesz kierować się w kierunku Gostynina tak koło 20 to się złapiemy po trasie nie ma problemu
mahonej Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 spoko ale bede miał około godzinki nie więcej więc jak ci pasuje to ok
braszken Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 No Michał wracając do tematu który mi zapodałaś na PW ciekawe czy dojdzie do skutku mam nadzieję że kumasz o co biega
braszken Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Dzięki Rafał za wspólne km a Michałowi za kawusie
limmp1 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 drobiazg polecam się normalnym nie kondonom Braszken i Rafał wiedzą o czym mowa
braszken Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 drobiazg polecam się normalnym nie kondonom Braszken i Rafał wiedzą o czym mowa Yes Sir
Arkadiusz Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2013 drobiazg polecam się normalnym nie kondonom Braszken i Rafał wiedzą o czym mowa No Panowie, może i wiedzą o co chodzi, ale my sorry, nie zmieniamy orientacji? Zastanowię się czy z Wami można bezpiecznie śmigać !!! Na pewno pod prysznic z żadnym z Was nie wchodzę, nie, nie, !!!
limmp1 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 ty się orientacji nie czepiaj tylko jest coś co dupę zaprząta ale to pogadamy jak się spotkamy i może w końcu polatasz z nami a nie szwędasz się nie w regionie,spotkać się nie chcesz,tylko robota i robota i co póżniej z kasą będziesz robił,przepracujesz się ,trumna kieszonek nie ma trzeba korzystać z życia
braszken Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 A jak tam szanowne koleżeństwo zapatruje się na śmiganie wieczorkiem - pytałem wcześniej na forum - ale nikt się nie wypowiedział, jedynie Mahonej zgłosił akces, ale się nie odezwał i nie przyjechał w umówionej godzinie . Więcej jeżdżenia by się przydało mniej gadania
Arkadiusz Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2013 No jak nie latam, lecę do Olsztyna 27.04. 2013 roku, siiieeeee śmiga, jak już latać to jak ptak, ja to mam tak ja w samolocie, startuję z pełnym zbiornikiem a ląduję z minimalną ilością paliwa w baku. Ps. Polatamy kiedyś wieczorkiem Braszken, polatamy, na takie latanie to nawet jak z fabryki będę wracał kiedy to polatamy. Spoko. Braszken, a Ty to na rencie jesteś? Że cały czas na kozie siedzisz?
Rekomendowane odpowiedzi