Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bylem dzisiaj u nich i mowie ze potrzebuje 8Ah i lewy plus, a gostek sprawdzil w katalogu i mowi mi ze potzrebuje 11,5Ah i to kosztuje 375zl, chyba cos im sie pokrecilo w baniakach. Najciekawsze ze ten szrot co mam to chyba 6Ah

Opublikowano

kup od alarmu i bedzie po kłopocie koszt 40zł

Opublikowano

Master, nie słuchaj wcale tego od hydrografiki, nie kupuj żadne szmelcu od alarmów, jak kupisz to później będziesz biegał z kablami jak on.

Krzysiek kup porządny akumulator i będziesz miał święty spokój, trzeba będzie sprawdzić ładowanie czy jest ok i będzie Ci sprzęt palił jak należy. Jak chcesz to dzwoń do mnie się podjedzie i sprawdzi ładowanko itd.

Mam zasadę "coś od wszystkiego jest do niczego"

Opublikowano

Dzisiaj po dwoch dniach ladowania zamruczal, wracam z Gdynii i kupuje YUASA

Opublikowano

co będziesz inwestował jak burgman idzie do ludzi

Opublikowano

Bo są ludzie, którzy dbają o sprzęt i są tacy od których lepiej nie kupować.

:)

Opublikowano

miałem na myśli niedrogi :) akumulator a nie nieinwestowanie tylko likowanie starego

po rozmowach z pogodynką w przyszły weekend ma już być stosowna pogoda do jazdy może będą chętni do polatania wokół komina jakieś propozycje i chętni są :horse: :horse: :horse: :horse: :horse:

Opublikowano

Ja z akumulatorami od alarmów nie latam, grozi to wybuchem, skażeniem środowiska o które dbam, a i czasami grozi to groźbą pożyczania prądu.

A ja skąpy jestem !!!! Taki ze mnie zimny drań.

Ps Phi, w koło komina, wielkie mi coś, ja tam lecę w sobotę 13-go aż za Tucholę !!! Sezon trza rozpocząć godnie, ZACNIE !!!

Opublikowano

Arek Pierunie, czy mogę Ci potowarzyszyć w tej wyprawie do Tucholi ? :)

Opublikowano

Si senior, będę zaszczycony !!!

Ps. Jaki się ja w tym sezonie robię agresywny na jazdę ? Aż sam się boję siebie normalnie :)

Opublikowano

myslicie ze juz tak ladnie bedzie ja wracam w sobote 13 rano z Gdynii.

Wracajac do aku wole kupic cos lepszego bo nie wiem kiedy go sprzedam :), moze sezon trzeba bedzie przelatac. :horse:

Opublikowano

Oooo teraz kolega gada jak na Kapitana przystało :)

Krzysiek, pogoda musi być, a tak ogólnie, byle śnieg nie padał, jestem tak najarany na jazdę, jak szczerbaty na suchary hi hi hi,

Którędy będziesz wracał, może się spotkamy po trasie.

Opublikowano

jestem tak najarany na jazdę, jak szczerbaty na suchary hi hi hi,

20121029162422.jpegMłodzieńcze zapal sobie to Ci przejdzie.

Opublikowano

Młodzieńcze zapal sobie to Ci przejdzie.

Ale to Marek ma, nie przechodzić.

Opublikowano

jemu zawsze nie przechodzi ten typ tak ma

Opublikowano

Za pośrednictwem tego forum szczególne podziękowania dla Klimka - miałeś rację płyta przełożona i praktycznie gitara jest a majteczki leżą jak ulał :) no i oczywiście dla Limmp1'a bo od niego to się wszystko zaczęło, tablica przykręcona czekam na pogodę ale chyba idzie ku lepszemu bo termometr w 4oo pokazywał +5-6 stopni :)

Opublikowano

Si senior, będę zaszczycony !!!

Ps. Jaki się ja w tym sezonie robię agresywny na jazdę ? Aż sam się boję siebie normalnie :clapping:

Proszę proszę jak się te 400 cm dogadały :):fireman2::lol1: .

Co wiosna z ludzi robi :) .

Opublikowano

Wiosna jak ładna kobieta potrafi zawrócić w głowie :)

Opublikowano

cieszy mnie że mogłem pomóc,widzisz jak dobrze do mnie na kawę zajrzeć to to i owo się dowiesz trzeba będzie jaką marżę koledze doliczyć i flaszkę od Klimusia odebrać za spodenki braszkenowe !OKK !OKK !OKK !OKK

latamy w przyszłym tygodniu !scooter !scooter !scooter !scooter

coś na latanie nikt się nie deklaruje :) :) :clapping:

Opublikowano

Ja się deklaruje jeden telefon i jestem :)

Opublikowano

Braszken jak nic się nie wyklaruje latamy sami :Jumpy::horse:

Opublikowano

spoko ja mam czas :Jumpy:

A ja wiem dlaczego nikt nie chce jeździć bo zazdroszczą nam przygotowania naszych maszyn :horse: pewnie sami jeszcze w lesie :)

Opublikowano

Michał, zimno jest, Ci naklejki odpadną. W niedzielę ja niestety nie mogę.

Opublikowano

ja od soboty juz moge jak odpali, a najarany jestem jak cygan na zasiłek lub dzik na żołędzie :)