Arkadiusz Opublikowano 30 Marca 2013 Autor Opublikowano 30 Marca 2013 Również życzę Wesołych Świąt Wszystkim, Tobie Michał szczególnie życzę dużo śmigania.
Arkadiusz Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Tak, że moi drodzy, wczoraj moja Zacna zmieniła właściciela, więc nie polatamy tej wiosny i pewnie w lato
Klubowicze robson Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Klubowicze Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Już napisałem na kuj-pom , że wkręcać to można - Arek zlituj się . Idę odgarnąć to białe gówno, żeby Zacną z garażu móc wyjechać, pani wiosna już nigdy nie przyjdzie :D .
braszken Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 To zacna już drugi raz wystawiana na sprzedaż
Arkadiusz Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Kotlety to hydrografikom się okleja, by tej wołowiny nie było widać.
limmp1 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 hydrografika to sztuka jak obrazy picassa
master Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 A mojego zlomka nie moge za nic odpalic, mysle ze aku padlo i nie wiem czy nowego nie zamowic - nie chce zarechotac a stala cala zime w garazu
limmp1 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 zakup sobie od alarmu będzie najtańszy a też pochodzi albo w intercarsie orginał
master Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 chyba zakupie varty 8Ah - stowka na allegro, ale zastanawiam sie czy tego co mam nie da sie naladowac, ma tylko 1 rok
limmp1 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 możesz spróbować tylko ładowarką motocyklową jak coś to ci pożyczę
master Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 moze jutro wpadne do ciebie bedziesz u siebie w sklepie?
Arkadiusz Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2013 bede I był chociaż ? Bo u niego to wszystko możliwe? Pęknie szkiełko i go nie ma !!!
master Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Co panowie na to zebysmy spotkali sie na male piwko w piatek lub sobote na kreglach w wisle? O kolega byl i pozyczyl mi prostowniczek, probowalem tez odpalic na kablach z samochodu ale tez dupa, aku teraz sie laduje i zobaczymy.
limmp1 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 jak po nocnym ładowaniu nie odpali to trzeba będzie zakupić nowy aku co to za wydatek dla bogatego kapitana okrętu kto ma chęć na spotkanie niech się deklaruje
master Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 troche dziwne ze na kablach z samochodu nie odpalil
braszken Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Ale moim zdaniem coś jeszcze jest na rzeczy dodatkowo wg mnie po podłączeniu drugiego aku kablami powinien odpalić 3mam kciuki za udany rozruch
rafszyman Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Master miałem to samo i trza było kasiore na nowy wydac. Kupiłem w inter motors na granicznej mieli na miejscu i wydaje mi się ze dobra cena.
Rekomendowane odpowiedzi