Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Braszken, spoko, u nas to norma, nie ma, że mróz czy nie mróz, my już tak mamy, przyzwyczajaj się do tego !!!

Płock i okolice mają to do siebie !!! Tu się tnie, to nie dla mięczaków temat jest. Michał to normalnie, co post, to młodszy jest.

U niego to głowa chce, a dół mu się gnie, ale z każdym postem, coraz bardziej męski jest !!!

Opublikowano

widzisz jaki mądry komendante jest,nie stresuj się my sobie zawsze dorzucić musimy i wódkę pijemy razem bez zatargów żadnych,ja na posterunek do pacanowa na kawę jadę i podejmują tam z honorami nie ma to tamto tak trzeba z Arkiem i Klimkiem się droczyć,bo by się im szare komórki zastały,może w tym roku znowu komisyjnie helixa odpalimy,tylko Klimek zabrał go do innego garażu i muszę sobie dorobić klucz coby mu trochę helixa podserwisować aby na sezon sprawny był i pojeżdził trochę z nami :stretcher::bann::horse: :horse: :horse: :horse: :horse:

Opublikowano

Ale mnie źle odebraliście :stretcher: widzę że sobie cały czas dajecie czadu mi chodziło o to że wszyscy rozładujemy energię jak mróz puści, a też odniosłem się do tego co Arek napisałeś wcześniej że z nogi na nogę tupiemy i ja w sumie też bo już mam dość leżenia w tym szpitalu i kota dostaje a burek tam stoi w garażu i tęskni :bann: a tak na marginesie mój czas reakcji jest opóźniony z przymulenia szpitalem, a po drugie to tu kuźwa szybkość neta bije rekordy jeszcze lepiej jak LTE żeby wejść na stronę to prób niezliczona ilość a i pół dnia potrzeba pozdrawiam wszystkich :horse:

A jeszcze z netem muszę dzielić się z Bogdanem a on pewnie też swoje pociągnie :horse:

Opublikowano

to razem z Bogdanem leżysz w jednym łóżku

Opublikowano

E nie ale Bogdan z okolicy :stretcher: przynajmniej tak było

Opublikowano

Witam. Jedził ktoś może czy nie było jeszcze twardziela

Poprawka. Jednego z kolegów widziałem ul. Dobrzyńska wjazd do marketu budowlanego Mrówka. Pozdrawiam szacunek za wytrwałość w tą pogode

Opublikowano

Z naszych, chyba nikt nie ruszył, a ten twardziel to szacun.

Opublikowano

Jakby co to ja neta mam z kabla - nie mylić z drutem :msn-wink:. Nic nie pobieram z okolic szpitala bezprzewodowo. U mnie chodzi spoko, prędkości około 10 mb/s. Brszken ty tam poszukaj zasięgu satelitarnego ktoś mi mówił, że tam w rejonie szpitala jest :) .

Opublikowano

Wiesz Bogdan żebym to ja się na tym znał to może bym sobie poradził :msn-wink: tak na marginesie to do Ciebie idzie przewód w szarej otulinie czy pomarańczowej bo znalazłem dwa i nie wiem pod który się podpiąć :)

Opublikowano

Podpinaj do szarego i zielonego, spoko podzielimy się jakoś. Jak ja będę pisał to Ty możesz na spokojnie czytać i na odwrót. Na tych internetach Panie to tera nie każdy się zna, kiedyś to były tylko dwa druty Panie i było prosto :msn-wink: .

Opublikowano

podepnij dwa,to wy razem w szpitalu jesteście

Opublikowano

limmp1 - nie ja jestem w domu do szpitala mam jakieś 15 km.

Ps.

Widze, że Upiorek nas podgląda - pozdrówka dla Kujawiaków !

Opublikowano

Wiesz Bogdan żebym to ja się na tym znał to może bym sobie poradził :) tak na marginesie to do Ciebie idzie przewód w szarej otulinie czy pomarańczowej bo znalazłem dwa i nie wiem pod który się podpiąć :)

Wołaj tych z CB oni znajdą .

Swoją drogą pozdrawiam sąsiadów .

Widzę że Bogdan też szuka wiosny , Boguś co tam u ciebie jak maszynka .

Pozdrawiam Upiorek .

Dzięki za pozdrowionka byłeś szybszy :clapping: .

Opublikowano

a już się martwiłem że to ten Bogdan w szpitalu

Opublikowano

Bogdan cały i zdrowy :clapping: a ja kwitnę w szpitalu od 1 marca kurna i już nie wiem na którym boku leżeć ale już odliczam dni do wyjścia odcinam na centymetrze :)

Opublikowano

Moi drodzy, czy ktoś chętny na wypad na szkolenie do kujawsko-pomorskiego ?

Ja jadę jak tylko praca pozwoli (telefon z ostatniej chwili, chyba będę kur.........a pracował, niedziela, młoda godzina, więc chętnych zapraszam i się zapisywać w temacie, spotkanie zacne, można pogadać itd.

Byłem, widziałem i sprawdziłem, super sprawa.

http://www.forum.bur...nia-nigdy-dosc/

Michał, wiem, za daleko, za zimno, może to zaszkodzić naklejkom, Ciebie rozumiem, że nie dasz rady. :notworthy: no i nie nasze województwo.

Jeszcze nie wiem czy będę mógł śmignąć, ale pomimo to zapraszam chętnych. Kowalewo Pomorskie nie jest daleko.

Opublikowano

Arku zostałem dopisany do listy :fireman2:

Opublikowano

a właśnie że dam rade ale skoro kolega spisał mnie na straty to nie wiem

Opublikowano

Nie bulgocz się, bądź mężczyzna.

Opublikowano

jestem w 100 procentach

Opublikowano

Ale mężczyzną czy na szkoleniu :fireman2:

Opublikowano

mężczyzną bez szkolenia

Opublikowano

Takie szkolenia są potrzebne, bo nie daj Boże później jak się najedzie na jakiś wypadek, to stoi taki ja dupa, patrzą co robić, albo dlaczego nikt nic nie robi? Te szkolenia, które są organizowane, to fajna sprawa. Zawsze można się czegoś nowego dowiedzieć a i zapytać można też.

• Klubowicze
Opublikowano

Dupa dupą, ale ta polska znieczulica i objętność :D

Opublikowano

Maleńki baranek co ma złote rożki pilnuje pisanek na trawie z rzezuszki. Kiedy nikt nie widzi chorągiewka buja i beczy cichutko Wesołego Alleluja -dla wszystkich burgmaniaków wszystkiego dobrego