braszken Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 Ja bym się pisał jakby dało radę przełożyć na sobotę wyskocze ze szpitala i troszkę bym posmigał
Arkadiusz Opublikowano 7 Marca 2013 Autor Opublikowano 7 Marca 2013 Michał Ty lepiej sprawdź czy z Twoim akumulatorem wszystko OK, bo później znów będą filmy po sieci latać A tak to spokojnie, chwilowe ochłodzenie i później będzie już tylko lepiej. I znów się zacznie śmiganko, powtarzam śmiganko Michał a nie naklejanie na plastiki.
mahonej Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 Ja tam szamanom od pogody nie wierze. Mam nadzieje że bedzie ciepło. Dziś nadawali opady deszczu i jest lipa, ale chłodniej jest.
rafszyman Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 Witam kolegów. Ja dziś pierwsze śmiganko juz zaliczylem. Adrenalnka na całego.
KLIMEK Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 Arek ja w to nie wierze pewnie już palił go z akumulatora od TIRa bo inaczej sie nie dało i dla tego sie chwali ciekawe jak tam nalepki czy już go pokleił ale już niedługo prawda wyjdzie na jaw
Arkadiusz Opublikowano 7 Marca 2013 Autor Opublikowano 7 Marca 2013 to honda ,akumulator ok pali od strzała Pamiętaj Michał, dobry ogier jak słońca nie widzi to może zdechnąć !!! Ps. Tomek już wiem dlaczego on nie jeździ, bo podobno słońce źle działa na nalepki hi hi hi
KLIMEK Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 Poczekamy zobaczymy a wiesz że o tym nie pomyślałem może to i prawda słonce mu szkodzi Dziś wychodze ze szpitala podjade do garażu i zobacze co z moja Heleną w związku z ostatnim zamchem na jej akumulator postanowiłem wstawić nowy który i tak już czeka także palenie bedzie od strzała jak to mówi spec od hydro- elektryki
limmp1 Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 już któregoś roku Klimek nawet się zakładał że helix odpali od razu a jak było tak dla przypomnienia jak odpala niezawodna helenka Klimka gdy własciciel wyjedzie do sanatorium i nie dba o skuter nieboszczyka nigdy nie ożywi się podjedzie do garażu a tam trup niepalący,trzeba Tomeczku remont już robić aby na sezon wyjechac gruzem swoim
KLIMEK Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 Po kliku minutach Limmp1, w ogniu krzyżowych pytań zaczyna się motać w zeznaniach !NOT Przyznaje się, że rozładował Klimkowi akumulatora, na dowód tego, na ścianie ujawniony zostaje niezbity dowód w postaci żarówki H4 z kabelkiem i tym właśnie dowodem rzeczowym nr 1, dokonał tego procederu (zamachu na Helixa). I oto prawdziwa relacja Arek wstaw film to zobaczymy palenie gruza
limmp1 Opublikowano 10 Marca 2013 Opublikowano 10 Marca 2013 nic nie było motane tylko był zakład czy trup zapali czy nie ,a dodatkowa pomysłowość jest tylko moim atutem przez który zakład został wygrany,tylko ten co przegrał zapomniał o czymś !piwko !piwko !piwko !piwko no ale cóz wiek i skleroza robi swoje w tym sezonie jak helix odpali to Klimuś się naprawi i będzie pomykał :) Klimuś co ty tym Arkiem ciągle się zasłaniasz ,on już stary i zapomniał jak zdjęcia się wystawia
KLIMEK Opublikowano 10 Marca 2013 Opublikowano 10 Marca 2013 trzeba było nie tykać heleny i rozładowywać akumulatora bałeś się uczciwie grać dlatego uważam że to ty przegrałeś bo faulowałeś
limmp1 Opublikowano 10 Marca 2013 Opublikowano 10 Marca 2013 taka jest twoja wersja i takiej się trzymasz
Arkadiusz Opublikowano 11 Marca 2013 Autor Opublikowano 11 Marca 2013 Klimuś co ty tym Arkiem ciągle się zasłaniasz ,on już stary i zapomniał jak zdjęcia się wystawia I tu się mylisz, PROSZĘ !!! A tu sobie zapamiętaj , to są dwa najlepsze na świecie skutery hi hi hi
limmp1 Opublikowano 11 Marca 2013 Opublikowano 11 Marca 2013 fotomontaż jeden szrot i drugi taki sobie tez szrot
KLIMEK Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 Szrot to drugie imię gruza dla ciebie wszystkie co jeżdżą to szroty, Arek wrzuć film i będzie po sprawie cała prawda o gruzie wyjdzie na jaw Arek igły nie widać bo to fotografia stanu realnego a nie hydrografika na niby
limmp1 Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 fotograf coś do nosa brał i super skutera nie widział
limmp1 Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 Klimuś nie wszystkie,nie bierz sobie słów do serca przecież twój szrocik ładny jest i z nami jezdzi,tylko małe awarie mu się zdarzają,ale lata robią swoje a własciciel słusznej postury jest więc ma co dzwigać na sobie ,Viola to jak pióreczko jest
Arkadiusz Opublikowano 13 Marca 2013 Autor Opublikowano 13 Marca 2013 ,Viola to jak pióreczko jest Dziobie, dziobie, jak się nazywa ten ptak ?
master Opublikowano 16 Marca 2013 Opublikowano 16 Marca 2013 Hejka w czwartek 21.03 przylatuje - nareszcie
mahonej Opublikowano 17 Marca 2013 Opublikowano 17 Marca 2013 Witam. Koledzy jakie ciśnienie wiatru w kołach posiadacie i jakie zalecane
limmp1 Opublikowano 17 Marca 2013 Opublikowano 17 Marca 2013 zalezy jaki rozmiar opon zobacz w serwisówce
braszken Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 Ładną mamy zimę tej wiosny coś się pogodynce pomyliło tydzień temu
Rekomendowane odpowiedzi