Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja bym się pisał jakby dało radę przełożyć na sobotę wyskocze ze szpitala i troszkę bym posmigał :photo:

Opublikowano

same geriawity na forum ,lata lecą

Opublikowano

Michał Ty lepiej sprawdź czy z Twoim akumulatorem wszystko OK, bo później znów będą filmy po sieci latać :msn-wink:

A tak to spokojnie, chwilowe ochłodzenie i później będzie już tylko lepiej.

I znów się zacznie śmiganko, powtarzam śmiganko Michał a nie naklejanie na plastiki.

Opublikowano

Ja tam szamanom od pogody nie wierze. Mam nadzieje że bedzie ciepło. Dziś nadawali opady deszczu i jest lipa, ale chłodniej jest.

Opublikowano

Witam kolegów. Ja dziś pierwsze śmiganko juz zaliczylem. Adrenalnka na całego.

Opublikowano

to honda ,akumulator ok pali od strzała

Opublikowano

Arek ja w to nie wierze :msn-wink: pewnie już palił go z akumulatora od TIRa :msn-wink: bo inaczej sie nie dało i dla tego sie chwali :Jumpy: ciekawe jak tam nalepki czy już go pokleił :( ale już niedługo prawda wyjdzie na jaw :chair:

Opublikowano

to honda ,akumulator ok pali od strzała

Pamiętaj Michał, dobry ogier jak słońca nie widzi to może zdechnąć !!!

Ps. Tomek już wiem dlaczego on nie jeździ, bo podobno słońce źle działa na nalepki hi hi hi

Opublikowano

Poczekamy zobaczymy a wiesz że o tym nie pomyślałem może to i prawda słonce mu szkodzi :clapping: Dziś wychodze ze szpitala podjade do garażu i zobacze co z moja Heleną w związku z ostatnim zamchem :rifle: na jej akumulator postanowiłem wstawić nowy który i tak już czeka także palenie bedzie od strzała jak to mówi spec :chair: od hydro- elektryki

Opublikowano

już któregoś roku Klimek nawet się zakładał że helix odpali od razu a jak było

tak dla przypomnienia jak odpala niezawodna helenka Klimka gdy własciciel wyjedzie do sanatorium i nie dba o skuter nieboszczyka nigdy nie ożywi się

podjedzie do garażu a tam trup niepalący,trzeba Tomeczku remont już robić aby na sezon wyjechac gruzem swoim

Opublikowano

Po kliku minutach Limmp1, w ogniu krzyżowych pytań zaczyna się motać w zeznaniach !NOT

Przyznaje się, że rozładował Klimkowi akumulatora, na dowód tego, na ścianie ujawniony zostaje niezbity dowód w postaci żarówki H4 z kabelkiem i tym właśnie dowodem rzeczowym nr 1, dokonał tego procederu (zamachu na Helixa).

I oto prawdziwa relacja

Arek wstaw film to zobaczymy palenie gruza

Opublikowano

nic nie było motane tylko był zakład czy trup zapali czy nie ,a dodatkowa pomysłowość jest tylko moim atutem przez który zakład został wygrany,tylko ten co przegrał zapomniał o czymś !piwko !piwko !piwko !piwko no ale cóz wiek i skleroza robi swoje ;) w tym sezonie jak helix odpali to Klimuś się naprawi i będzie pomykał :) :) :horse:

Klimuś co ty tym Arkiem ciągle się zasłaniasz ,on już stary i zapomniał jak zdjęcia się wystawia

Opublikowano

trzeba było nie tykać heleny i rozładowywać akumulatora bałeś się uczciwie grać ;) dlatego uważam że to ty przegrałeś bo faulowałeś :)

Opublikowano

taka jest twoja wersja i takiej się trzymasz ;)

Opublikowano

Klimuś co ty tym Arkiem ciągle się zasłaniasz ,on już stary i zapomniał jak zdjęcia się wystawia

I tu się mylisz, PROSZĘ !!!

Miejsce%2520Limmpa.jpg

A tu sobie zapamiętaj , to są dwa najlepsze na świecie skutery hi hi hi

tama2.jpg

Opublikowano

fotomontaż jeden szrot i drugi taki sobie

tez szrot

Opublikowano

Szrot to drugie imię gruza ;) dla ciebie wszystkie co jeżdżą to szroty, Arek wrzuć film i będzie po sprawie cała prawda o gruzie wyjdzie na jaw :chair:

Arek igły nie widać bo to fotografia stanu realnego :photo: a nie hydrografika na niby :lol1:

Opublikowano

fotograf coś do nosa brał i super skutera nie widział

Opublikowano

Klimuś nie wszystkie,nie bierz sobie słów do serca przecież twój szrocik ładny jest i z nami jezdzi,tylko małe awarie mu się zdarzają,ale lata robią swoje a własciciel słusznej postury jest więc ma co dzwigać na sobie ,Viola to jak pióreczko jest

Opublikowano

,Viola to jak pióreczko jest

Dziobie, dziobie, jak się nazywa ten ptak ?

Opublikowano

sęp się nazywa

Opublikowano

Hejka

w czwartek 21.03 przylatuje - nareszcie

Opublikowano

Witam. Koledzy jakie ciśnienie wiatru w kołach posiadacie i jakie zalecane

Opublikowano

zalezy jaki rozmiar opon zobacz w serwisówce

Opublikowano

Ładną mamy zimę tej wiosny coś się pogodynce pomyliło tydzień temu :laughing: