Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś jak wróciłem z pracy słońce świeciło i było niebo bez chmur i nie mogłem się powstrzymać wystawiłem burka i zrobiłem 20 kilometrów po okolicznym asfalcie :D powiem Wam że naprawdę poprawia samopoczucie, można zapomnieć o problemach na chwilkę, super terapia naprawdę polecam :)

Opublikowano

Witam! Panowie jestem zmuszony zakupić nowy akumulator do swojego pocisku 12V10Ah - według katalogu a wsadzony mam 8Ah. Co prawda nie trzyma bo postał około dwóch tygodni w domku i skuter nie odpalił. Co polecacie z nowych bateryjek.

Opublikowano

ja kupiłem akumulator w honidzie

Opublikowano

zamów w sokole lublin mają super ceny u nas w yamasze to kosmos razy 2

Opublikowano

Tomek, pamiętasz jak Michał jeździł na akumulatorze od alarmu w T-cuś ? :(

To były czasy, ciągle prądu szukał a teraz proszę.

Opublikowano

pamiętam zawsze byla zagadka czy T-COS odpali czy nie ale chyba zmądrzał poczekamy na gruza po lifcie i zobaczymy :photo: jak to jest naprawde z tym upiększaniem :fireman2: :fireman:

Dzieki Michale za odwiedziny :clapping:

Opublikowano

będzie piękny w przeciwienstwie do twojej brzyduli helenki

Opublikowano

ale ta brzydula zalicza sezon za sezonem !scooter i jezdzi :fireman2: co do tego nie ma wątpliwości koledzy poświadczą na pewno !V

Opublikowano

moje piękne maxiskuterki też zaliczają sezony bezawaryjnie co niektórzy

Opublikowano

i tu bym polemzował a zresztą niech ogół rozsadzi :)

Opublikowano

trzeba przyznac że helix miewa czasami w sezonie awarie,są dokumenty bandażowania silnika w Łącku koło ronda :)

Opublikowano

zapominasz o filmie który Arek mial wstawic jeszcze za czasów T-CUSIA i chyba bede musial z nim pogadać by wzucil na stronke

Opublikowano

stare czasy i Arka ząb czasu nie ominął

Opublikowano

Arek czy ty to czytasz ale ci pojechał :) zrobił z ciebie dziadka na wózku !wchair ja bym tego tak nie zostawił :)

Opublikowano

ty nie buntuj Arka,tylko leż spokojnie w szpitalu na darmowym wikcie,bo piła z działki będzie przywieziona i nogę się utnie

Opublikowano

Co ty piszesz :) piłę to przyszykuj na gruza bo z tego co mówiłeś lift sie nie udal !placz1 i są problemy czy gruz w tym sezonie wogóle !placz2 wyjedzie. ja ze szpitala to wyjde szybciej iż ty gruza zrobisz :)

Opublikowano

moja silverka to szybciej sprawna niz twój kulas będzie :)

Opublikowano

Michał o czym Ty marzysz, Twój Silverek to nie znaca, więc nie wyjedziesz nią w tym sezonie, gwarantuję, !!!

Film, oczywiście będzie, ale to będzie początek, końca Michałka i jego sprzętów, nie mam sumienia go puścić w sieć.

Kompromitacja, kompromitacja i jeszcze raz kompromitacja !!!

Tomek lecz się bo śmigać będziemy niedługo, bez tego tam no , jak mu tam, silverka, silverek to nie ZACNA :)

Bo to tylko silverek !!!

Silverek : Lichy prąd , hydrogarfika, lichy kierowca bombowca. hi hi hi

Ja zamiast dekoracji, wolę śmiganie !!!

Opublikowano

A to widzę że samotnie w szpitalu nie leżę :) pozdrawiam wszystkich schorowanych

Opublikowano

A pozdawiam schorowanego kolege niestety jak człowiek był młody to zdrówka nie sznował a teraz wychodzi . ;)

Arek a może to sweterek moze na sweterku ;) jeżdzi sam już nie wiem totalnie sie pogubiłem t-cus, gruz, silverek , sweterek ale zwróc uwagę że to nie on tylko ona silverka ;)

Arek on po roku kleienia i spawania ma teraz rok malowania i hydrografiki ty zacznij w końńcu jeżdzić :)

Opublikowano

A jest tak jak mówisz nie szanowało się zdrowia za młodu a teraz wychodzi wszystko ;) no ale cóż zostało się nie poddawać bo pogoda coraz lepsza się klaruje i to poprawia samopoczucie

Opublikowano

wyjedzie zaraz i będzie najładniejszy

Opublikowano

Po Helence :)

Opublikowano

Panowie a może małe spotkanko na rumakach? Może w niedziele jak będzie piknie?

Opublikowano

ja odpadam zapalenie ucha i zatok :photo: