Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mahonej, mnie też kusi, ale obawiam się o stan mojego zdrowia, ale myślę, że w marcu będę już śmigał !!!

Do zobaczenia na najbliższym spotkaniu.

Ps. Ten od hydrografiki, już sprzęt ma gotowy ? Czy dopiero w sezonie 2014?

Opublikowano

Arek a kiedy planowane jest najbliższe spotkanie bo nic nie było chyba mówione albo coś przeoczyłem

A na marginesie to ja ostatnio jak było ciepło to miałem chęć wyjechać na miasto i myślałem z kim mógłbym polatać ale podejrzewam że nie znalazł bym nikogo chętnego :)

Opublikowano

JA zawsze jestem chętny . !scooter !scooter !scooter tylko akumulator wstawiam i odpalam zatankowany jest pod korek . :)

Opublikowano

No i znowu ZIMA :) i rozpoczęcia sezonu NIMA :)

Opublikowano

Panowie, spokojnie, jak taka werwa w Was jest, nie widzę problemu, w marcu śmigamy na spota do W-wy. W któryś czwartek.

Opublikowano

Chętnie ale ja za Wami nie dam rady na swoich 125 cm

Opublikowano

Dasz, dasz radę, nie musimy zapinać po 130 km/h, na spokojnie !!! (Przynajmniej ja pojadę z Tobą na spokojnie) Wyrosłem z jazdy na szybkość, czerpię przyjemność z jazdy, nie z prędkości na 2oo. Bodziu na pewno pokula się z nami.

• Klubowicze
Opublikowano

Widzę że na pograniczu życie jakieś jest, a i plany też na rozpoczęcie sezonu też są.

Ja praktycznie tylko miesiąc nie dosiadałem Zacnej, ale wczoraj się troszku pokulałem wkoło komina.

Miałem chęć gdzieś dalej wyskoczyć, ale temperatura jeszcze nie ta.

Pozdrawiam wszystkich z pogranicza :) .

Arek- wiem, wiem już się poprawiam :) .

Opublikowano

Arek- wiem, wiem już się poprawiam :) .

No, kolega, proszę, nie ma to jak dobre wychowanie :) Robson i już masz plusa, ba, dwa plusy !!!

A ten z dwoma zębami (upiór) czy coś, nie pisze w temacie !!!

Ale rozumiem, beton, nie bułka, miał prawo stracić resztę.

Opublikowano

Dasz, dasz radę, nie musimy zapinać po 130 km/h, na spokojnie !!! (Przynajmniej ja pojadę z Tobą na spokojnie) Wyrosłem z jazdy na szybkość, czerpię przyjemność z jazdy, nie z prędkości na 2oo. Bodziu na pewno pokula się z nami.

Ja też chętnie mogę dołączyć

Opublikowano

Z prognoz wychodzi, że jeszcze poczekamy troszkę, proszę towarzystwa !!! Dbać o akumulatory na razie pozostaje.

Opublikowano

Arek już się kończy dzień składania i mogę latac

Opublikowano

Witam! Kto wczoraj pomykał w Płocku ul.Dobrzyńską w Płocku w kierunku Lipna. Pozdrawiam! Niestety nie wiem czym za szybko jechał chyba sie spieszył albo mu bylo zimno:)

Opublikowano

Pewnie się spieszył :nono:

Opublikowano

wietrzył sprzet

Opublikowano

Witam

U mnie ciepło i można by latać ale nie mam sprzętu :)

Opublikowano

A nie miał czasami hydrografiki? Bo jak miał to wiem kto tak będzie jeździł szybko po Płocku, by go nie poznali :)

Opublikowano

za szybko jechał ale jakieś żółte elementy miał

Opublikowano

Te żółte elementy to był gil z nosa

Opublikowano

ja szybko pomykać nie muszę na ładnym sprzęcie :)

Opublikowano

I co kiedy ruszamy na rumakach :)

Opublikowano

Panowie, spokojnie, trzymajcie konie na uwięzi !!! Limpuś, Twoja klacz też na razie niech stoi w stajni, bo ona pójdzie w tą pogodą, ale Twój organizm może tego nie wytrzymać !!!!

Opublikowano

co tam organizm Limpuśa hydrografiki mogą się odkleić :msn-wink:

Opublikowano

Już za chwileczkę już za momencik .......

Opublikowano

zatykamy nosy tamponami i jedziemy :msn-wink: