Arkadiusz Opublikowano 7 Lutego 2013 Autor Opublikowano 7 Lutego 2013 Mahonej, mnie też kusi, ale obawiam się o stan mojego zdrowia, ale myślę, że w marcu będę już śmigał !!! Do zobaczenia na najbliższym spotkaniu. Ps. Ten od hydrografiki, już sprzęt ma gotowy ? Czy dopiero w sezonie 2014?
braszken Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 Arek a kiedy planowane jest najbliższe spotkanie bo nic nie było chyba mówione albo coś przeoczyłem A na marginesie to ja ostatnio jak było ciepło to miałem chęć wyjechać na miasto i myślałem z kim mógłbym polatać ale podejrzewam że nie znalazł bym nikogo chętnego
EMIL B Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 JA zawsze jestem chętny . !scooter !scooter !scooter tylko akumulator wstawiam i odpalam zatankowany jest pod korek .
mahonej Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 No i znowu ZIMA i rozpoczęcia sezonu NIMA
Arkadiusz Opublikowano 7 Lutego 2013 Autor Opublikowano 7 Lutego 2013 Panowie, spokojnie, jak taka werwa w Was jest, nie widzę problemu, w marcu śmigamy na spota do W-wy. W któryś czwartek.
mahonej Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 Chętnie ale ja za Wami nie dam rady na swoich 125 cm
Arkadiusz Opublikowano 7 Lutego 2013 Autor Opublikowano 7 Lutego 2013 Dasz, dasz radę, nie musimy zapinać po 130 km/h, na spokojnie !!! (Przynajmniej ja pojadę z Tobą na spokojnie) Wyrosłem z jazdy na szybkość, czerpię przyjemność z jazdy, nie z prędkości na 2oo. Bodziu na pewno pokula się z nami.
Klubowicze robson Opublikowano 7 Lutego 2013 Klubowicze Opublikowano 7 Lutego 2013 Widzę że na pograniczu życie jakieś jest, a i plany też na rozpoczęcie sezonu też są. Ja praktycznie tylko miesiąc nie dosiadałem Zacnej, ale wczoraj się troszku pokulałem wkoło komina. Miałem chęć gdzieś dalej wyskoczyć, ale temperatura jeszcze nie ta. Pozdrawiam wszystkich z pogranicza . Arek- wiem, wiem już się poprawiam .
Arkadiusz Opublikowano 7 Lutego 2013 Autor Opublikowano 7 Lutego 2013 Arek- wiem, wiem już się poprawiam . No, kolega, proszę, nie ma to jak dobre wychowanie Robson i już masz plusa, ba, dwa plusy !!! A ten z dwoma zębami (upiór) czy coś, nie pisze w temacie !!! Ale rozumiem, beton, nie bułka, miał prawo stracić resztę.
braszken Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 Dasz, dasz radę, nie musimy zapinać po 130 km/h, na spokojnie !!! (Przynajmniej ja pojadę z Tobą na spokojnie) Wyrosłem z jazdy na szybkość, czerpię przyjemność z jazdy, nie z prędkości na 2oo. Bodziu na pewno pokula się z nami. Ja też chętnie mogę dołączyć
Arkadiusz Opublikowano 10 Lutego 2013 Autor Opublikowano 10 Lutego 2013 Z prognoz wychodzi, że jeszcze poczekamy troszkę, proszę towarzystwa !!! Dbać o akumulatory na razie pozostaje.
limmp1 Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 Arek już się kończy dzień składania i mogę latac
mahonej Opublikowano 15 Lutego 2013 Opublikowano 15 Lutego 2013 Witam! Kto wczoraj pomykał w Płocku ul.Dobrzyńską w Płocku w kierunku Lipna. Pozdrawiam! Niestety nie wiem czym za szybko jechał chyba sie spieszył albo mu bylo zimno:)
master Opublikowano 15 Lutego 2013 Opublikowano 15 Lutego 2013 Witam U mnie ciepło i można by latać ale nie mam sprzętu
Arkadiusz Opublikowano 16 Lutego 2013 Autor Opublikowano 16 Lutego 2013 A nie miał czasami hydrografiki? Bo jak miał to wiem kto tak będzie jeździł szybko po Płocku, by go nie poznali
mahonej Opublikowano 16 Lutego 2013 Opublikowano 16 Lutego 2013 za szybko jechał ale jakieś żółte elementy miał
limmp1 Opublikowano 16 Lutego 2013 Opublikowano 16 Lutego 2013 ja szybko pomykać nie muszę na ładnym sprzęcie
Arkadiusz Opublikowano 16 Lutego 2013 Autor Opublikowano 16 Lutego 2013 Panowie, spokojnie, trzymajcie konie na uwięzi !!! Limpuś, Twoja klacz też na razie niech stoi w stajni, bo ona pójdzie w tą pogodą, ale Twój organizm może tego nie wytrzymać !!!!
EMIL B Opublikowano 17 Lutego 2013 Opublikowano 17 Lutego 2013 co tam organizm Limpuśa hydrografiki mogą się odkleić
bogdan201 Opublikowano 17 Lutego 2013 Opublikowano 17 Lutego 2013 Już za chwileczkę już za momencik .......
Rekomendowane odpowiedzi