Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a ja rumaka wyprowadzam !tank !tank :clapping::xmas:

Opublikowano

Witam szanownych Kolegów :xmas: .

Normalnie szok wchodzę na forum a tu proszę Boguś zalogowany :clapping: .

Opublikowano

No i moi drodzy, dziękuję za spotkanie w tak Zacnym gronie !!!

Szkoda, że nie które osoby nie mogły być z nami.

Dokumentacja foto oczywiście musi być.

2013-01-11-517.jpg

2013-01-11-518.jpg

2013-01-11-519.jpg

Dzięki jeszcze raz za miłe spotkanie w ten śnieżny wieczór !!!

Ps. Podobno sprzęt marki GRUZ ma wyjechać na Polskie drogi na wiosnę, tylko nie wiadomo, którą hi hi hi.

Opublikowano

Bardzo ładne fotki również dzięki za miłe spotkanie

Opublikowano

Kurka siwa

Drugie zdjecie

Po srodku, brat blizniak mojego kumpla z roboty :)))))

Opublikowano

No bo on ma brata bliźniaka !!!

Opublikowano

nie wiadomo czyj ten gruz,dzieki za miłe spotkanie

Opublikowano

dzięki za spotkanie .

właśnie przeglądałem forsa i ludziska organizują w regionach i toczą rozmowy na temat koszulek regionalnych czy kurtek softshell może coś my też zrobimy ?

i czy są chętni do takiego pomysłu ?

Opublikowano

Emil koszulki dla 6 osób w porywach może być licho

Opublikowano

Jestem na TAK, a dlaczego by nie ? Dla 6 czy 10 ja nie widzę problemu.

Opublikowano

Ja tez jestem za mam znajomego co szyje rozne rzeczy masowo jak cos moge pogadac z nim jakie byly by koszty koszulek ewentualnie moze tez jakies bluzy trzeba by kolor wybrac

Opublikowano

takie koszulki robiłem na zamówienie na zlot w Rogóźnie

IMAG0001.JPG

Pojechaliśmy wtedy na Helixach we trzech + 2 dzieci

Także uważam że koszulki to nie problem te były kupione i wyszyte w jednej z płockich firm

Projekty były naszego pomysłu z przodu logo hondy z tyłu Helix Team Płock wszystko możemy ustalić na następnym spotkaniu

Opublikowano

jak to dawno było kiedy zabytkowym skuterem się jeżdziło zaraz po wyzwoleniu ,co niektórzy do dzisiaj jeżdżą i są niereformowalni

Opublikowano

Ja tez jestem za mam znajomego co szyje rozne rzeczy masowo jak cos moge pogadac z nim jakie byly by koszty koszulek ewentualnie moze tez jakies bluzy trzeba by kolor wybrac

Działaj Krzysiek, jestem za !!!

jak to dawno było kiedy zabytkowym skuterem się jeżdziło zaraz po wyzwoleniu ,co niektórzy do dzisiaj jeżdżą i są niereformowalni

Zabytki ? To, tylko Kustosz może decydować o tych rzeczach !!!

Opublikowano

Arek wysłałem pamiętaj o mnie w sobotę

Opublikowano

Co nostalgia cie ogarnęła i płaczesz ei29rozpacz.gif?gl=PLwidzisz ja jeżdżę, ty tylko spawasz, kleisz, malujesz lub hydrografię kładziesz na obecnym modelu gruza, wcześniej w T-CUSIU problemy z prądem Obraz%2525252844%25252529.gif?gl=PL kiedy zaczniesz jeździćdriving_moto.gif?gl=PL chyba tylko wtedy jak wrócisz do HELI 23_130_8.gif?gl=PL

Opublikowano

poprawiam wygląd i zawsze się sprzeda bez problemu a helix to tylko eksponat juz bez wartosci

Opublikowano

Dobra dziewczęta, koniec biadolenia o pojazdach Yeti, czy zabytkach,

Meldować mi tu kiedy rozpoczęcie sezonu robimy? I gdzie?

Master wraca koło marca z wielkiej wody, więc coś trzeba wymyślić, i mi tu z damską wódką nie wyjeżdżać !!!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ktoś tu jeszcze żyje ? ;)

Opublikowano

Ja jestem Panie Arku :) Mysle ze dobry pomysl z powitaniem sezonu ja myslalem o zrobieniu ognicha z kielbaska ale marzec to moze za wczesnie :)

Opublikowano

Może i być kwiecień, ale już nie raz jechałem na rozpoczęcie sezonu w mróz -2. Pomyślimy spoko Krzysiek.

Opublikowano

sezon to i w lutym możemy rozpocząć bez skuterów każdy pretekst dobry

Opublikowano

Co tu taka cisza ?

Opublikowano

nikt się nie odzywa bo zima na wiosnę Arek się u nas ruszy

Opublikowano

siema wszystkim. jak samopoczucie w Nowym Roku? troche zaniedbalem druzyne ale praca dom praca syn i tak bez konca. sezon sie zacznie to bedzie wieksza motywacja na "ucieczki z domu". pozdrawiam

Opublikowano

Witam! Kto z szanownych już jeździł? Był juz jakis Bohater? Bo szczerze mówiąc mnie KUUUSIIII