EMIL B Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 a ja rumaka wyprowadzam !tank !tank
upiór Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Witam szanownych Kolegów . Normalnie szok wchodzę na forum a tu proszę Boguś zalogowany .
Arkadiusz Opublikowano 11 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2013 No i moi drodzy, dziękuję za spotkanie w tak Zacnym gronie !!! Szkoda, że nie które osoby nie mogły być z nami. Dokumentacja foto oczywiście musi być. Dzięki jeszcze raz za miłe spotkanie w ten śnieżny wieczór !!! Ps. Podobno sprzęt marki GRUZ ma wyjechać na Polskie drogi na wiosnę, tylko nie wiadomo, którą hi hi hi.
braszken Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Bardzo ładne fotki również dzięki za miłe spotkanie
Bulba Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Kurka siwa Drugie zdjecie Po srodku, brat blizniak mojego kumpla z roboty ))))
Arkadiusz Opublikowano 12 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2013 No bo on ma brata bliźniaka !!!
limmp1 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 nie wiadomo czyj ten gruz,dzieki za miłe spotkanie
EMIL B Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 dzięki za spotkanie . właśnie przeglądałem forsa i ludziska organizują w regionach i toczą rozmowy na temat koszulek regionalnych czy kurtek softshell może coś my też zrobimy ? i czy są chętni do takiego pomysłu ?
limmp1 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Emil koszulki dla 6 osób w porywach może być licho
Arkadiusz Opublikowano 14 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2013 Jestem na TAK, a dlaczego by nie ? Dla 6 czy 10 ja nie widzę problemu.
braszken Opublikowano 14 Stycznia 2013 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Ja tez jestem za mam znajomego co szyje rozne rzeczy masowo jak cos moge pogadac z nim jakie byly by koszty koszulek ewentualnie moze tez jakies bluzy trzeba by kolor wybrac
KLIMEK Opublikowano 14 Stycznia 2013 Opublikowano 14 Stycznia 2013 takie koszulki robiłem na zamówienie na zlot w Rogóźnie Pojechaliśmy wtedy na Helixach we trzech + 2 dzieci Także uważam że koszulki to nie problem te były kupione i wyszyte w jednej z płockich firm Projekty były naszego pomysłu z przodu logo hondy z tyłu Helix Team Płock wszystko możemy ustalić na następnym spotkaniu
limmp1 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 jak to dawno było kiedy zabytkowym skuterem się jeżdziło zaraz po wyzwoleniu ,co niektórzy do dzisiaj jeżdżą i są niereformowalni
Arkadiusz Opublikowano 16 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2013 Ja tez jestem za mam znajomego co szyje rozne rzeczy masowo jak cos moge pogadac z nim jakie byly by koszty koszulek ewentualnie moze tez jakies bluzy trzeba by kolor wybrac Działaj Krzysiek, jestem za !!! jak to dawno było kiedy zabytkowym skuterem się jeżdziło zaraz po wyzwoleniu ,co niektórzy do dzisiaj jeżdżą i są niereformowalni Zabytki ? To, tylko Kustosz może decydować o tych rzeczach !!!
limmp1 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Arek wysłałem pamiętaj o mnie w sobotę
KLIMEK Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Co nostalgia cie ogarnęła i płaczesz widzisz ja jeżdżę, ty tylko spawasz, kleisz, malujesz lub hydrografię kładziesz na obecnym modelu gruza, wcześniej w T-CUSIU problemy z prądem kiedy zaczniesz jeździć chyba tylko wtedy jak wrócisz do HELI
limmp1 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 poprawiam wygląd i zawsze się sprzeda bez problemu a helix to tylko eksponat juz bez wartosci
Arkadiusz Opublikowano 18 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2013 Dobra dziewczęta, koniec biadolenia o pojazdach Yeti, czy zabytkach, Meldować mi tu kiedy rozpoczęcie sezonu robimy? I gdzie? Master wraca koło marca z wielkiej wody, więc coś trzeba wymyślić, i mi tu z damską wódką nie wyjeżdżać !!! -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ktoś tu jeszcze żyje ?
braszken Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Ja jestem Panie Arku Mysle ze dobry pomysl z powitaniem sezonu ja myslalem o zrobieniu ognicha z kielbaska ale marzec to moze za wczesnie
Arkadiusz Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2013 Może i być kwiecień, ale już nie raz jechałem na rozpoczęcie sezonu w mróz -2. Pomyślimy spoko Krzysiek.
limmp1 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 sezon to i w lutym możemy rozpocząć bez skuterów każdy pretekst dobry
limmp1 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 nikt się nie odzywa bo zima na wiosnę Arek się u nas ruszy
darekwiosna Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 siema wszystkim. jak samopoczucie w Nowym Roku? troche zaniedbalem druzyne ale praca dom praca syn i tak bez konca. sezon sie zacznie to bedzie wieksza motywacja na "ucieczki z domu". pozdrawiam
mahonej Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 Witam! Kto z szanownych już jeździł? Był juz jakis Bohater? Bo szczerze mówiąc mnie KUUUSIIII
Rekomendowane odpowiedzi