Arkadiusz Opublikowano 13 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2012 Jak będziecie tak na forum zaglądać, od ni chcenia, to się nigdy nie spotkamy !!!
limmp1 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Opublikowano 14 Grudnia 2012 no to znowu odpuszczamy spotkanie trudno
KLIMEK Opublikowano 14 Grudnia 2012 Opublikowano 14 Grudnia 2012 NO TO PANOWIE i PANIE WESOŁYCH ŚWIĄT ORAZ SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !holiday
limmp1 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Opublikowano 14 Grudnia 2012 również zdrowych wesołych świąt i szczęśliwego nowego roku
limmp1 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Komendante u nas nie ma spójności jak w innych regionach opłatki spotkania wigilijne nie ma co proponować organizacji niczego bo nic z tego nie będzie taki mamy region ,ludzie może nie lubią się spotykać w większym gronie w zimę tylko zostaje latanie w lato, na pocieszenie dobre i to ,coż zima minie i zaraz otwarcie sezonu będzie
Arkadiusz Opublikowano 15 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2012 A Wy tak, życzenia składacie jak byście katolikami byli !!! Panowie do Świąt to jeszcze prawie dwa tygodnie!!! Tego właśnie nie lubię, najwięksi grzesznicy, a niby tacy katolicy. Tylko mi tu alleluja nie pisać. Michał i to nie są Święta z zajączkiem, zapamiętaj to sobie !!! Te z zajączkiem będą później.
limmp1 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Opublikowano 16 Grudnia 2012 jacy grzesznicy jak my z Klimkiem katolicy, życzenia szczere napisane wcześniej a do świąt to tydzień chyba że ty jesteś innego wyznania
master Opublikowano 16 Grudnia 2012 Opublikowano 16 Grudnia 2012 To może chociaz tradycyjnie w środe się spotkamy. - 1800
mahonej Opublikowano 16 Grudnia 2012 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Witam Panowie! Przyszło mi zakupić prostownik do mojego aku. Co proponujecie jaka ładowarka i gdzie?(niestety nie mam pojecia jakiej pojemności jest aku ponieważ wszystkie znaki szczególne są zmazane "nima nic" na aku.)
Arkadiusz Opublikowano 17 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2012 Mahonej pisaliśmy kiedyś z Bogdanem jakie prostowniki używamy w technicznych, nie mogę znaleźć tego tematu, ale są super !!! Jak Coś dzwoń do mnie 506850934. To Ci powiem dokładnie jaki to jest prostowniczek.
mahonej Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Siemka Wszystkim! Właśnie zakupiłem w Lidlu prostownik ok 70 zeta. W instrukcji było napisane że do żelu i nie żelu zobaczymy jak sie bedzie sprawował w sezonie ale dzięki Arku za fatyge
Arkadiusz Opublikowano 20 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2012 Eeee jaka fatyga, ostatnio jakoś tak mało czasu na wszystko jest. Ale przyjdzie wiosna będzie lepiej.
limmp1 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Arek to taka niewdzialna ręka dla niego nie ma fatygi lubi pomagać
Arkadiusz Opublikowano 22 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2012 Michał , Ty się nie podśmiewaj, czy ja Ci kiedykolwiek zaszkodziłem ? Ja pomagam na co dzień, wielu ludziom, a że oni skargi na mnie piszą to co innego !!! Po prostu, wredni ludzie !!!
limmp1 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Wiem Aruś że dobry człowiek jesteś,trochę upierdliwy ale to z racji wieku
limmp1 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Opublikowano 25 Grudnia 2012 zdrowych spokojnych i wesołych świąt
EMIL B Opublikowano 25 Grudnia 2012 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Piękną gwiazdę przed nadchodzącymi świętami, Niosę Tobie razem z życzeniami, Niech się spełni Twe marzenie, W nadchodzące Boże Narodzenie, Jeśli taka Twa ochota, Sprawię aby była gwiazdka złota, Bo gdy widzisz spadającą z nieba, Nie wypada nic innego, marzyć trzeba! Jedna gwiazda drugiej gwiazdce zamrugała, I choineczka świeci cała, Każdy wie że marzyć trzeba, Każdy chce tej pięknej gwiazdki prosto z nieba!
Arkadiusz Opublikowano 29 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2012 Jaka cisza? My ciągle mamy spoty, śmigamy skuterami, nie ma żadnej ciszy. Michał, skończ z zaciąganiem , to i cisza błoga Cię opuści. Wróć do przyjaciół, znajomych, już po świętach, za parę godzin mamy Nowy Rok 2013 !!! Wszystkim Życzę Szczęśliwego Nowego Roku 2013, jak najwięcej śmigania na swoich sprzętach.
braszken Opublikowano 30 Grudnia 2012 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Płoną sztuczne ognie, płynie już muzyka, idzie Nowy Rok, stary już umyka więc wznieśmy puchary, tańczmy do rana, niech los nam nie szczędzi kawioru i szampana. Szczęśliwego Nowego Roku 2013 dla wszystkich od braszken'a
Arkadiusz Opublikowano 4 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zima, chyba w lodówce, bo ja jej nie widzę i chyba sprzęt obudzę.
Bulba Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Niedziela ma byc fajna temperaturowo, ciekawe jak z deszczem
Rekomendowane odpowiedzi