Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie przezory tylko normalnie jeżdżę,a u ciebie to trzeba tygodnia co ruina by odpaliła i wiadomo ,że jak Klimek nie dojedzie ruina det ,a nie bajki że się nie wyrobie to dzieciom w przedszkolu opowiadaj :clapping:

Klimuś dawaj bo zaraz 18ta :clapping::blush::horse: :horse:

Opublikowano

No trzeba się zbierać. :clapping:

Opublikowano

no trzeba coby na spocie być na czas :clapping:

Opublikowano

Dzięki za wspólne śmiganko i pogaduchy.

Północne Mazowsze rośnie w siłę, oto dowód:

IMG_0146.JPG

• Sympatycy
Opublikowano

Nic dodać, nic ująć. Pięknie wam rośnie.... :clapping:

I skutery różnej maści. ;)

Tak trzymać.

Opublikowano

very nice

Opublikowano

wszystko dobrze dzięki za wspólne latanie,ale ten ostatni skuter po prawo coś się przewraca ze starości :clapping:

Bogdan a moja lala gdzie na zdjęciu jest :kwasny:

proszę o dodanie właściwego zdjęcia bo jestem pokrzywdzony ;)

Opublikowano

Michał ty nie możesz zostawić tego Heliksa w spokoju - mało nie spadłem z krzesła :clapping:

Opublikowano

Chyba ci na wzrok padło Michale. Chłopaki czy mi się zdaje czy znowu Yeti nie dojechał na czas pewnie nie mógł odpalić bo go na zdjęciu :clapping: nie ma

Dzięki za wspólne lataniedriving_moto.gif?gl=PL.

Michał jak chcesz to zapytam Karolinę bo studiuje farmacje co jest dobre na kartofelki co byś tak często nie musiał się zatrzymywać4_1_72.gif?gl=PL.

Opublikowano

Klimuś ty się nie podsmiewaj ,bo gdyby ksenon ci nie świecił to zakręt w plecy by był w Koszelówce,chyba że Wiolę wiozłeś w dobrych zamiarach do lasu

Bogdan ,no co ty,dzień bez kłótni z Klimkiem to dzień stracony,i tak mnie lubi zaraz po Wioli :clapping:

Opublikowano

Chłopaki czy mi się zdaje czy znowu Yeti nie dojechał na czas pewnie nie mógł odpalić bo go na zdjęciu ;) nie ma

Nie to zdjęcie było robione co pojechał do toalety, mówił przecież pod KFC, że ma problemy z prostatą, po to ten pas nosi, że niby korzonki :clapping: itd.

Opublikowano

helix to i tak bedzie nasza zabytkowa klubowa maskotka z kilkuwiekowym rycerzem krzyżackimm,widziałeś na burgmanii rycerza,bo ja dziś tak ;):kwasny:

nie ma problemu z prostatą,jest piękny i młody znaczy ja :clap:

Darekwiosna zapodaj własciwe zdjęcie bo to oszukane jest braki ma

pas to się nosi bo się o zdrowie dba,aby nerek nie przeziębić i aby korzeń dobrze stał :clapping:

Opublikowano

No to wstawiam moją skromną dokumentację.

2012-07-25-255.jpg

2012-07-25-257.jpg

2012-07-25-259.jpg

A tutaj widać, że wszyscy jedli, pili a Limmpuś siedział na swojej maszynie i przeżywał jazdę, bo daliśmy mu pojeździć jako pierwszy.

Sam powiedział, że pierwszy raz prowadził taki peleton.

2012-07-25-258.jpg

Spot uważam za udany i widzę, że się rozwija w dobrym kierunku. W Płocku co niektórzy wywalali gały w puszkach, o co chodzi?

Oj się działo, się działo. I BĘDZIE SIĘ DOPIERO, JESZCZE DZIAŁO !!!

Darek, wzywam Cię do odpowiedzialności, dawaj zdjęcie grupowe.

Oczywiście wielkie podziękowania za odwiedziny najmłodszego uczestnika spotkania, czyli syna Darka wiek 4 miesiące, za transport jego mamie, (przyjdzie czas to będzie śmigał z nami), no i ogólnie wszystkim uczestnikom spotkania dziękuję i do następnego już wkrótce spotkania.

Opublikowano

bardzo śmieszne po prostu co niektórzy nie nadążali za zacną marką

Opublikowano

dzięki za mile spędzone minutki i kilometry............

Opublikowano

halo,halo ja rowniez dziekuje moja rodzinka tez.

fotki ok, tylko naucze sie je dodawac ;)

za krotko na forum i sa efekty :clapping:

Opublikowano

Michał ty się nie denerwuj ale popatrz jakie spotkania mają w BarcelonieIMAG0118.JPG,i mam nadzieje że wszystko pójdzie w tym kierunku

Opublikowano

ja się nie denerwuję tylko przekomarzam się z tobą

Klimuś ale to prawie wszystko 50ki chyba że ty zmieniasz pojemność i markę skutera

Klimek jak przesiądziesz się na 50cm to godzinę przed nami wyjeżdzasz do Białobrzeg

Opublikowano

Była i Michała Honda była troszkę później ale dojechała i kilometry nawijała.

IMG_0148.JPG

W spocie udział wzięli:

2 x Yamaha,

3 x Honda,

6 x Suzuki

Opublikowano

jedna honda zabytkowa oldtimer :clapping:

no i to zdjęcie mi się podoba dzięki Bogdan

tylko 4 skuter od lewej strony jakiś taki inny jest coś do statku ufo podobny i odstaję od grupy może po wypadku jest ;)

Opublikowano

ładny , ładny bo inny ;)

:clapping: i daje radę !

Opublikowano

ładna to jest honda silver wing i suzuki burgman a honda helix no cóż o gustach się nie dyskutuje

najwazniejsze że jeżdzi z nami,to tak jak w piosence kto ma nieładny skuter w mieście.......... ,jaki to model i typ to ......elix

Tak spiewa sydney polak

i xenona ma

Opublikowano

25072012476.jpg

25072012477.jpg

25072012478.jpg

Opublikowano

no to pajadlem i biore sie za fotki. mam nadzieje ze do jutra wrzuce,pozdr.
Opublikowano

czekamy czekamy na fotki z grupowego ujęcia :clapping: