Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pokarzemy Naszą MAXI siłę na mieścieeeee........ ? co Wy na to !?

Nie ma sprawy to KFC/STATOIL może być, Marcin dokładne koordynaty podaj. W każdym razie środa godzina 18:00 jestem z młodym, obojętnie gdzie. A dla mnie może być i wcześniej.

Opublikowano

no i wreszcie coś drgnie u nas maxiskuterowo ,jak zobaczą to maxi pokupują :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping::clapping:

Opublikowano

jestem za

Opublikowano

żeby pokupowali jesteś za czy że latamy w środe :clapping:

Opublikowano

ok ja wlasnie ze stolicy niemiec wrocilem - sroda 1800 - KFC/Statoil moze byc

Opublikowano

Też się melduję w środę na KFC/STATOIL.

Ps. pozdrowienia z Zakopanego

Opublikowano

To Bogdan poszedł po bandzie i wypoczywa w górach :clapping:

to 18ta środa kfc/statoil

Opublikowano

A Klimka to co ? Korniki zeżarły czy co ? Pewnie rdza na zbroję weszła, nie pisze, nie odzywa się? :ninja:

Pewnie Helenę pucuje przed jazdą, Tomek nie zapomnij o przyłbicy !!!

Dobra to środa 18:00 KFC/S jestem.

Bogdan, ja nie wiem jak można wypoczywać wchodząc na Giewont :)

więc może ktoś będzie chętny.

W tym terminie akurat pracuję. ale chętny jestem i na pewno się wybiorę, "Kiedyś" :clapping:

Opublikowano

Klimek na obozie siedzi i się opierd......a i z kolegami nie polata

Opublikowano

ja wlasnie wrocilem z wieczornego latania. zapowiada sie sporo maxi na srode,wiec ladnie dopiescic maszyny zrobimy fotki zeby bylo co na forum pokazac. pozdr.

Opublikowano

ja kurde odpadam ze środy, rozebrałem moto, czekam na części, przednie zawieszenie do korekty.... :)

Opublikowano

A tak na chwilę nie możesz złożyć i polatać w srodę :)

Opublikowano

jutro bede miał części, do 18.00 może....po co rozbierałem, nie mogłem poczekać do weekendu... :)

Opublikowano

Klimek na obozie siedzi i się opierd......a i z kolegami nie polata

A gdzie on jest na tym obozie, może go odwiedzimy watahą ? Jak by było nie za daleko.

Opublikowano

w Białobrzegach jest 12km za Płockiem !wchair

to składaj rozłożysz jeszcze raz :helpsmilie:

Opublikowano

mozemy sie bujnac do bialobrzeg niedaleko

Opublikowano

no to po drodze grochówka albo grill w lesie, albo bardzo dobra pizza w Białobrzegach,ewentualnie jak kto lubi inne atrakcje przy drodze :helpsmilie::msn-cry:

Opublikowano

hahahaha te "grochówki" to atrakcja na trasie..... :)

jak się stykniemy po KFC to śmigniemy przez miasto pod Orlen Arenę tam zrobimy :P

piękne fotki na FORUM i możemy dalej pomyśleć na miejscu co kilka głów to nie dwie hahahahah

a Klimkowi żeby bałaganu nie narobić bo on z dziećmi specjalnej troski tam siedzi :)

Opublikowano

Klimek to sam wymaga specjalnej troski,obiecał że jutro postara się być na pięknym spocie pod kfc,Zielek noc zleci składaj sprzęt na jutro na latanie fotki będą niezapomniane,skuterów dużo będzie co pokazywać ,że forum Płockie rośnie w siłę :P

Klimek jak zajedzie rycerskim sprzętem to atrakcja będzie :) oczywiście jak jego ruina odpali co się może zdarzyć :)

Opublikowano

ewentualnie jak kto lubi inne atrakcje przy drodze :chair: :chair:

Głodnemu to chlebek na myśli :lol1:

Opublikowano

myślałem o atrakcjach kulinarnych :chair: no i kto głodny i ma inne myśli :chair:

ty to spać nie możesz w nocy

Opublikowano

Ktoś musi nie spać, by ktoś mógł spać.

Właśnie idę spać dobranoc. A wieczorem zaczną się życie w mieście.

Opublikowano

no zbierac się na 18tą trzeba niektórzy to już muszą odpalać aby zdążyc

Opublikowano

Michał przezornie odpalił YETI (drugie imię Gruz) ei24raztakraztak.gif?gl=PL i z samego rana trzyma pod zakładem i co 10 minut odpala co by wstydu nie było że się spóźni .

Ja Mam tylko nadzieje że się wyrobie ei29bieg.gif?gl=PL i zamelduje pod KFC o 18 o odpalenie zacnej Marki 23_130_8.gif?gl=PLsię nie martwię .A co do atrakcji ei29laska2.gif?gl=PL to pozostaje jedynie grochówka i sygnał że właściciel Yeti wzywa pomocy ei28help.gif?gl=PL bo nie może odpalić Gruza .