Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pogoda cos płata figle pewno nie polatamy dzisiaj :clapping:

Opublikowano

byle nie padało po południu :clapping:

Opublikowano

18.30 przewidywana jest piękna pogoda na scooter!!!!! :frusty:

Opublikowano

No i niestety nie dam rady.

Może innym razem :frusty:

Opublikowano

Dzięki chłopaki za wizytę a swoją drogą Michał odpalił gruza jednak cuda się zdarzają :clapping:

Opublikowano

Ty się nie podśmiewaj,zacna pali zawsze a prawdziwy maxiskuterowiec nie wymięka :clapping:

Opublikowano

dzieki rowniez chlopaki, Fiolek wrzuc fote w linka

Opublikowano

dzieki rowniez chlopaki, Fiolek wrzuc fote w linka

próbuję ale coś mi ją wywala :clapping: pewnie czegoś nie wiem......hahahaha
Opublikowano

przez Klimka zazdrość przemawia :clapping: jak inni robią wycieczki a inni grają do kotleta ;) ,pomyślcie aby na koniec tygodnia polatać !scooter ,a Klimka zostanie tylko :fear:

Dzieki chłopaki za wspólne latanie

Emil co wymiękasz i się nie odzywasz

pomyślcie nad piątkiem jak wam pasuje to dzwonić,Bogdan i Arek odzywać się na temat !wchair

Opublikowano

Obecny, no cóż obowiązki, obowiązki i jeszcze raz obowiązki, w końcu jestem młody i tatuś, więc nie jest tak łatwo jak starym zgredom.

Jak tylko będę miał czas chłopaki na pewno się spotkamy i pośmigamy. Fajnie, że polataliście.

Do zimy daleko !!!

Opublikowano

młody to nie ale tatuś świeży :laughing:

Opublikowano

W piątek ma być lepsza pogoda, zresztą zaczynam super długi, tygodniowy urlop więc czemu nie.

Opublikowano

witam wszystkich, jako "nowy" chetnie dołączę w piątek i poznam drużynę maxi. pozdrawiam

Opublikowano

jeszcze raz .............. z wtorkowego latania.............. :laughing:

17072012471.jpg

Opublikowano

W piątek ma być lepsza pogoda, zresztą zaczynam super długi, tygodniowy urlop więc czemu nie.

Ja w piątek mam noc, ale myślę, że tak koło 17:00 możemy się spotkać, np. Bliska w Radziwu, pogadamy a później pod eskortą mogę jechać do pracy. Co Wy na to.

Na Bliskiej kawę można wypić też.

Darek, witaj w szeregach burgmaniaków. :laughing:

młody to nie ale tatuś świeży :kwasny:

No, no, młodzieniaszku, Ty to wyglądaj lada dzień na wnuczki :clover: które, będą sobie śpiewać, "Jedzie dziadek na skuterze, a Yeti ma piękne, .... itd. itd. "

Ps. Marcin, jak wstawiasz zdjęcie po literce "s" w linku ze 144, zrób 800, będzie dużeee wtedy. Edytuj zdjęcie i kliknij dwa razy na nie i pojawi się link do zdjęcia i zmień.

Opublikowano

ja jako dziadek to jeszcze za młody i piękny jestem :kwasny: ,dzieci teraz to w domu dobrze mają i nie śpieszą się ,wygoda podane ,lajt :laughing:

Opublikowano

Ja w piątek mam noc, ale myślę, że tak koło 17:00 możemy się spotkać, np. Bliska w Radziwu, pogadamy a później pod eskortą mogę jechać do pracy. Co Wy na to.

Na Bliskiej kawę można wypić też.

Darek, witaj w szeregach burgmaniaków. :laughing:

No, no, młodzieniaszku, Ty to wyglądaj lada dzień na wnuczki :kwasny: które, będą sobie śpiewać, "Jedzie dziadek na skuterze, a Yeti ma piękne, .... itd. itd. "

Ps. Marcin, jak wstawiasz zdjęcie po literce "s" w linku ze 144, zrób 800, będzie dużeee wtedy. Edytuj zdjęcie i kliknij dwa razy na nie i pojawi się link do zdjęcia i zmień.

ale ładnie juz jest .....:clover:
Opublikowano

każdy widzi po co zmieniać ,Aruś coś ty taki dociekliwy się zrobił ,widzisz przecież na pierwszym miejscu zacną markę :kwasny: ,Marcin daj na pm numer telefonu do kolegi marynarza co lataliśmy z nim ostatnio bo nie zapisało mi w telefonie :laughing:

coś ty tak z tym Klimkiem doczepił się do mojej silverunii,wejdz na poczwarę rycerza krzyżackiego

Opublikowano

odzywam się ja latam co dziennie do pracy wraca po 18 . sory ze nie byłem po prostu nie zajrzałem i nie byłem na spotkaniu .w piątek pasuje po 18 !scooter !scooter !scooter !scooter

może się spotkamy w sobote po 14 ?

!scooter !scooter:laughing:

Opublikowano

w piątek wracam z Gdynii, mam nadzieje że się wyrobie i dołącze :blush: Mam tylko problem z tym olejem, musze cos kupic w Gdynii i w piatek jak wróce dolać, nie wiem jaki tam jest olej, co byscie polecili?

Opublikowano

motul tylko

Opublikowano

to co kiedy polatamy ? !scooter !TOMCAT

Opublikowano

To jak w piątek około 17:30 pasuje na Bliskiej w Radziwu ?

Opublikowano

niektórzy do 18 tej pracują no cóż :)