limmp1 Opublikowano 17 Lipca 2012 Opublikowano 17 Lipca 2012 pogoda cos płata figle pewno nie polatamy dzisiaj
FiołekPłock Opublikowano 17 Lipca 2012 Opublikowano 17 Lipca 2012 18.30 przewidywana jest piękna pogoda na scooter!!!!!
bogdan201 Opublikowano 17 Lipca 2012 Opublikowano 17 Lipca 2012 No i niestety nie dam rady. Może innym razem
KLIMEK Opublikowano 17 Lipca 2012 Opublikowano 17 Lipca 2012 Dzięki chłopaki za wizytę a swoją drogą Michał odpalił gruza jednak cuda się zdarzają
limmp1 Opublikowano 17 Lipca 2012 Opublikowano 17 Lipca 2012 Ty się nie podśmiewaj,zacna pali zawsze a prawdziwy maxiskuterowiec nie wymięka
FiołekPłock Opublikowano 17 Lipca 2012 Opublikowano 17 Lipca 2012 My też dziękujemy za trochę "hiszpańskiego słońca" Klimek i pozdrawiamy tych którzy nie mogli dziś śmigać............... a dziś śmigali :ma5ter burgman 250 czarny,limmp1 honda silwer wing 600 srebrny i FiołekPłock burgman 400 srebrny ))))
master Opublikowano 17 Lipca 2012 Opublikowano 17 Lipca 2012 dzieki rowniez chlopaki, Fiolek wrzuc fote w linka
FiołekPłock Opublikowano 17 Lipca 2012 Opublikowano 17 Lipca 2012 dzieki rowniez chlopaki, Fiolek wrzuc fote w linka próbuję ale coś mi ją wywala pewnie czegoś nie wiem......hahahaha
limmp1 Opublikowano 17 Lipca 2012 Opublikowano 17 Lipca 2012 przez Klimka zazdrość przemawia jak inni robią wycieczki a inni grają do kotleta ,pomyślcie aby na koniec tygodnia polatać !scooter ,a Klimka zostanie tylko Dzieki chłopaki za wspólne latanie Emil co wymiękasz i się nie odzywasz pomyślcie nad piątkiem jak wam pasuje to dzwonić,Bogdan i Arek odzywać się na temat !wchair
Arkadiusz Opublikowano 18 Lipca 2012 Autor Opublikowano 18 Lipca 2012 Obecny, no cóż obowiązki, obowiązki i jeszcze raz obowiązki, w końcu jestem młody i tatuś, więc nie jest tak łatwo jak starym zgredom. Jak tylko będę miał czas chłopaki na pewno się spotkamy i pośmigamy. Fajnie, że polataliście. Do zimy daleko !!!
bogdan201 Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 W piątek ma być lepsza pogoda, zresztą zaczynam super długi, tygodniowy urlop więc czemu nie.
darekwiosna Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 witam wszystkich, jako "nowy" chetnie dołączę w piątek i poznam drużynę maxi. pozdrawiam
FiołekPłock Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 jeszcze raz .............. z wtorkowego latania..............
Arkadiusz Opublikowano 18 Lipca 2012 Autor Opublikowano 18 Lipca 2012 W piątek ma być lepsza pogoda, zresztą zaczynam super długi, tygodniowy urlop więc czemu nie. Ja w piątek mam noc, ale myślę, że tak koło 17:00 możemy się spotkać, np. Bliska w Radziwu, pogadamy a później pod eskortą mogę jechać do pracy. Co Wy na to. Na Bliskiej kawę można wypić też. Darek, witaj w szeregach burgmaniaków. młody to nie ale tatuś świeży No, no, młodzieniaszku, Ty to wyglądaj lada dzień na wnuczki które, będą sobie śpiewać, "Jedzie dziadek na skuterze, a Yeti ma piękne, .... itd. itd. " Ps. Marcin, jak wstawiasz zdjęcie po literce "s" w linku ze 144, zrób 800, będzie dużeee wtedy. Edytuj zdjęcie i kliknij dwa razy na nie i pojawi się link do zdjęcia i zmień.
limmp1 Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 ja jako dziadek to jeszcze za młody i piękny jestem ,dzieci teraz to w domu dobrze mają i nie śpieszą się ,wygoda podane ,lajt
FiołekPłock Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 Ja w piątek mam noc, ale myślę, że tak koło 17:00 możemy się spotkać, np. Bliska w Radziwu, pogadamy a później pod eskortą mogę jechać do pracy. Co Wy na to. Na Bliskiej kawę można wypić też. Darek, witaj w szeregach burgmaniaków. No, no, młodzieniaszku, Ty to wyglądaj lada dzień na wnuczki które, będą sobie śpiewać, "Jedzie dziadek na skuterze, a Yeti ma piękne, .... itd. itd. " Ps. Marcin, jak wstawiasz zdjęcie po literce "s" w linku ze 144, zrób 800, będzie dużeee wtedy. Edytuj zdjęcie i kliknij dwa razy na nie i pojawi się link do zdjęcia i zmień. ale ładnie juz jest .....
limmp1 Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 każdy widzi po co zmieniać ,Aruś coś ty taki dociekliwy się zrobił ,widzisz przecież na pierwszym miejscu zacną markę ,Marcin daj na pm numer telefonu do kolegi marynarza co lataliśmy z nim ostatnio bo nie zapisało mi w telefonie coś ty tak z tym Klimkiem doczepił się do mojej silverunii,wejdz na poczwarę rycerza krzyżackiego
EMIL B Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 odzywam się ja latam co dziennie do pracy wraca po 18 . sory ze nie byłem po prostu nie zajrzałem i nie byłem na spotkaniu .w piątek pasuje po 18 !scooter !scooter !scooter !scooter może się spotkamy w sobote po 14 ? !scooter !scooter
master Opublikowano 19 Lipca 2012 Opublikowano 19 Lipca 2012 w piątek wracam z Gdynii, mam nadzieje że się wyrobie i dołącze Mam tylko problem z tym olejem, musze cos kupic w Gdynii i w piatek jak wróce dolać, nie wiem jaki tam jest olej, co byscie polecili?
Arkadiusz Opublikowano 19 Lipca 2012 Autor Opublikowano 19 Lipca 2012 To jak w piątek około 17:30 pasuje na Bliskiej w Radziwu ?
Rekomendowane odpowiedzi